Eu nu inteleg cum de mi-au anulat comanda pe motiv ca nu e in stoc, cand la 1-2 ore diferenta au mai bagat la vanzare console. Colegul care a prins la 17.59, ma ajuti cu un printscreen ca sa le dau celor de la Orange?
Eu nu inteleg cum de mi-au anulat comanda pe motiv ca nu e in stoc, cand la 1-2 ore diferenta au mai bagat la vanzare console. Colegul care a prins la 17.59, ma ajuti cu un printscreen ca sa le dau celor de la Orange?
Emag,Mi-au anulat comanda, cerându-mi să reorder. Am plătit de două ori (în total 5000 de lei), nu mi-am recuperat încă banii și nu știu când pot primi PS5
Cand am vorbit azi cu ei mi-au spus clar ca nu a fost azi in stoc. Si mie mi-a anulat comanda.
Asa am pățit joi, am plătit și dupa aia mesaj instant ca e anulată. Banii sunt inca la ei, tranzacția s-a finalizat a doua zi, aștept sa facă stornare.
Cu Orangeul am patit-o si eu. Am comanda anulata de joi, fara motiv. Am banii blocati de atunci. Faceti plangeri la anpc.
Salut,
Am patit-o si eu cu Orange-ul. Joi am reușit sa comand, dar mi-au anulat comanda din 'motive tehnice'. I-am sunat, mi-au spus ca daca am nemulțumiri sa fac reclamație la [email protected].
Nici pana astăzi nu am primit un număr de înregistrare ticket ceva.
Am sunat acum văzând ca au reușit câțiva useri de comande acum pe seara. Mi-au spus ca în continuare au probleme tehnice...
![]()
Eu am facut plangere la ANPC joi seara. Am facut si la Orange inainte de ANPC. Am primit numar de inregistrare si am cerut produsul pe care l-am platit (mi-au fost retrasi banii si inca nu mi s-au returnat), nu banii inapoi. Si apoi a doua zi am primit sms ca cererea mea de retur a banilor a fost procesata...like wtf? In fine...bagati cu anpc ca macar amenda sa ia. Eu la ANPC am cerut banii inapoi x2 avand in vedere ca mi-a blocat aproape o saptamana suma respectiva.
Daca tot a fost vina lor, ca nu sunt in stare sa aiba o platforma online bine pusa la punct, si daca tot ne-au luat banii de pe card, mie mi s-ar parea de bun simt ca cei de la Orange sa ofere prioritate la urmatorul stoc celor carora le-a fost anulata comanda "din motive tehnice", desi era achitata si procesata. Macar atat ar putea sa faca, daca nu sunt in stare mai mult.
Salut. Există vreo șansă să achiziționez consola până de anul nou? Credeți că vor mai veni stocuri?
Sent from my iPhone using Tapatalk
De la Tarom, nu de la ANPC. Vezi ca x2 iti da Altex. Acolo poti sa faci reclamatie ptr asta.
Si nu iti mai da nimeni produsul, ca nu mai au. Probabil au ceva la termeni si conditii ca daca nu mai au produsul iti returneaza banii. Si cand trebuie sa plasezi comanda exact casuta aia trebuie sa o bifezi.
Atentie, nu am nimic cu a face reclamatie la ANPC, doar cu modul cum pui problema. Sa iti dea consola, nu banii (de parca o mai au), sau x2 suma de la ANPC (de ce nu x10 sau x100,; daca vrei daune, morale probabil, atunci e treaba de instanta).
Apoi o idee generala ptr toata lumea. Va plangeti de Altex (pe buna dreptate, vb de tombola), Emag si Orange, dar cand e sa puna la vanzare 200 de console sunteti pe site de dimineata si dati refresh. Fiti consecventi totusi, ori refuzati sa mai cumparati de la ei si asteptati pana la anul cand va fi ptr toata lumea, ori stati pe site, si daca prindeti ok, daca nu, la fel (ca e clar ca cei mai multi nu vor prinde). Eventual reclamatie la ANPC daca e groasa, si va vedeti de viata. Si e si o mica ipocrizie, daca prindeati iar altii nu, nu va mai plangeati. Va luati consola si dispareati de aici.
Am citit aproape pagina cu pagina de cand au inceput precomenzile, si e o diperare asa in aer sa se prinda consola. Consumerism at its finest, in care ai senzatia asta ca tb sa cumperi produsul X ACUM! Si eu trec prin asta uneori (tocmai ce am luat Cyberpunk, cand puteam sa mai astept). Nu mai avem simtul rabdarii.
Edit: eu am ce am, ca un mos batran, cu subitul trafic ce a aparut acum pe forum. anii trecuti se punea problema forumului si supravietuirea lui, ca nu era trafic si batea vantul, si acum e vanzoleala pe aici. Macar trafic sa fie (care eventual sa ajute forumul) ca donatii nu prea sunt. Probabil ca sunt un mos acum, ca preferam linistea de atunci![]()
Da, corect punctat. ANPC-ul nu o sa faca nimic pentru ca reclamatiile nu au obiect. Magazinele au avut stoc limitat care a disparut in cateva secunde, unii au prins altii nu. Exista un procent de clienti care au resuit sa cumpere chiar si dupa ce stocul a fost epuizat, probabil N oameni au finalizat tranzactia in aceeasi secunda sau acelasi interval de timp, evident doar unul dintre ei va primi o consola. Asta probabil se datoreza unor motive tehnice, cum ar fi cache-ul, latenta cu care se inregistreaza o comanda in baza lor de date, etc. De aici s-a nascut teoria conspiratiei, gen consolele se impart la rude, cunoscuti, pile.
Daca voi chiar credeti ca niste magazine de dimensiunea Altex, Emag, Orange risca o criza de imagine pentru un produs care le aduce un profit mai mic decat marja de eroare care o au cand isi stabilesc targetul de vanzari pe trimestul urmator, sunteti deconectati de la realitate.
De apucaturi de genul "sa-mi dea de 2 ori banii inapoi", "daune morale", "in Romania au venit consolele cu ventilatoare zgomotoase" nici nu are rost sa mai povestesc.
Bookmarks