Azi am fost în Media Galaxy- Mall Vitan(ultimul etaj) și la raftul PlayStation aveau expuse cutii goale cu căști Pulse 3D și incarcatorul PS5, am vrut să cumpăr încărcătorul iar explicația angajatului a fost: " îi obligă Sony să le afișeze".
Dacă mai ajunge cineva in magazinul ăsta, sunt curios dacă orimeste altă explicatie de la angajați, sau o să poată cumpăra castile sau încărcătorul?!
Corect. Dar asta e decizia lor sa ignore complet subiectul, sperand sa dispara, dar totusi sa ramana cererea si sa continue sa vanda.
https://www.forbes.com/sites/paultas...h=8dd4a35567da
Nu mai cumparati de la speculanti. Mai asteptati cateva luni.
Cam ''putine'' pentru un gigant ca Sony
Asta inseamna 1.5 milioane pe luna la ce cerere mondiala exista in prezent........
E adevarat ca prin primavara , mai mult ca sigur ca cererea numai va fi atat de apriga , dar fanboy Sony sunt milioane pe plan mondial
https://www.xda-developers.com/sony-...ability-price/
In ritmul asta, nu cred ca mai pupam noi, Europenii stocuri mari pana in primavara-vara.![]()
În India are succes mobile gamingul (aka telefoane mobile cu Android) deoarece smartphoneurile și traficul de internet sunt ieftine. Nici recentele îndemnuri la boicotarea produselor chinezești nu au avut succes: datele arată că vânzările de telefoane mobile P.R.C. (People's Republic of China) au crescut (chiar spectaculos). Nu în ultimul rând, prețul de vânzare al consolelor în India este destul de ridicat: The PlayStation 5 is priced at Indian rupees 49,990 ($685), while the digital edition of the console will sell at Indian rupees 39,990 ($550). Xbox Series X, in comparison, is priced at $685 in India, and Xbox Series S sells at $480. Both the consoles launched in India in November.
Am găsit un articol interesant: https://www.techradar.com/news/ps5-s...to-arrive-soon
According to the PS5 stock tracker account Ps5Instant, which uses bots to sniff out whenever Sony’s elusive console reappears, the first week of January could be when “most” retailers receive more stock.
The account alleges that “a huge third shipment” of PS5 stock is inbound, and that the consoles will arrive in the hands of retailers on January 7 and January 12. However, with the UK now officially out of the European Union, there may be some disruption.![]()
Sunt curios cum au posibilitatea baietii astia sa cumpere cate 4 console...
https://www.olx.ro/oferta/playstatio...tml#9a6b4a47fd
L.E. Sper sa ramana cu ele.
Si eu. Sper sa ajunga sa le dea cu 1000 de lei doar sa se scape de ele. Ar trebui pus pe drumuri putin cu niste "clienti" fantoma interesati.
Pai...e simplu - cu scripts pe site asa cum au prins niste destepti si pe aici![]()
Apar la emag, spre exemplu, care tot adauga cate 20 odata la nu stiu cat timp si dispar in 5 secunde. Ori nu au limita per bucata, ori sunt date 4 comenzi diferite pe 4 conturi diferite, dar tot cu scripts.
Si fiind atat de putine, nu primim nici notificare de revenit in stoc si nici nu anunta si ei inainte, ca sa stie omu de rand.
^This. Orice web dev cu suficient timp liber poate obtine constant console datorita modului in care site-urile noastre isi organizeaza stocurile. Sau orice bisnitar care plateste pentru un bot in speranta ca isi recupereaza "investitia" ulterior.
Neah. Si eu am “relatii” la eMag dar sunt prea secretosi cu PS5 si XSX. Am putut afla doar ca au avut in stoc si aproximativ cate bucati, dar nu zic de cand le dau drumu.
Iar cand au dat drumu, s-au epuizat toate in cateva zeci se secunde. E greu pentru omul de rand sa dea refresh, sa adauge in cos, sa aleaga adresa si intervalul de livrare, sa aleaga metoda de livrare si sa confirme comanda. Totul in 10-20s.
Mie imi pare bine ca e nebunia asta cu lipsa stocuri PS5. Mi-a temperat dorinta sa cumpar unul. Cred ca daca erau la discretie in orice magazin nu ma rabdam si cumparam unul. Asa am ajuns sa apreciez mai mult ps4-le meu si sa imi dau seama ca ma pot inca juca mult si bine pe el. Nici ps4 nu mi-am luat la lansare, ci dupa ani buni. Intre timp am epuizat efectiv tot ce era de jucat pe PS3. Cand mi-am luat ps4 l-am luat second cu 900 lei cu 7 jocuri bune si 2 controlere. Acum cat costa 7 jocuri ps5? Asa o sa fac si cu ps5. La ce sa ma agit acum ca un pepsi cand un joc de ps5 costa cat jocurile ce le joc pe ps4 in 2 ani. Eu imi iau consola pt jocuri. O sa se ieftineasca da-le in masa de jocuri si de console. Si diferenta calitativa intre jocurile ps4 si ps5 nu e ca intre un zx spectrum si un i7. Rabdare guys. Nu uitati de ps4-urile voastre si mai aruncati o geana si pe store. Eu mi-am potolit complet pofta de Demon Souls cu Dark Souls 3 si cele 2 dlc-uri.
Intr-adevar, poate la produsele nou aparute este mai greu de facut asa ceva. Ma rog. Mai mult ca sigur pot implementa ceva masuri de siguranta pentru a preveni achizitia a mai mult de 1 consola per user. Ma gandesc ca pentru acele script-uri automate, un CAPCHA ar fi greu de trecut peste. Ar mai reduce specula. Cei ce sunt la job 8-10 ore pe zi nu pot da refresh constant la pagina. Sunt curios cate unitati vor intra la urmatoarea suplimentare de stoc si in cat timp se vor da acelea.
Bookmarks