Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 161 of 408 FirstFirst ... 61 111 151 159 160 161 162 163 171 211 261 ... LastLast
Results 3,201 to 3,220 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3201 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Vorba aia omul oricât ar avea nu e niciodată mulțumit

2. #3202 SP
    Junior Member dragomir80's Avatar
    17:58 comandă anulată din motive tehnice
    Macar eu am ales plată ramburs, nu mi-au luat banii...

3. #3203 SP
    Member Remediu's Avatar
    @JohnConstantine: un pic de oftopic, problema traficului scazut este datorata, in mare parte, si din cauza lipsei unei versiuni de mobil a forumului. Omul nu deschide un pc ca sa verifice forumul. Iar Tapatalk e nasol. Practic e greu sa intri pe consolegames. Acum e trafic mai mare pentru ca sunt oamenii agitati ca nu gasesc consola.
    Dar, daca s-ar face o versiune de mobil a foeumului, sunt xonvins ca ar intra mult mai multa lume.

4. #3204 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    OT: De ce este nasol Tapatalk? Mie mi se pare mai mult decat ok.

Forumul este facut pe o versiune veche de Vbulletin, o versiune care n-are suport pentru mobile browsing.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #3205 SP
    Member Remediu's Avatar
    Mie nu imi place si sunt comvins ca multi nu sunt activi pe consolegames.ro tocmai din cauza asta, ca nu exista versiune mobila (nu vor sau nu le place sa foloseasca tapatalk).
    Mai exact, nu pare un loc prea primitor.
    Ce vreau sa spun e ca lucrurile astea nu ajuta deloc la popularizarea forumului.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

6. #3206 SP
    Junior Member alexander.b's Avatar
    Este cnv care a participat la tombola de la altex, si nu a castigat... dar a primit voucherul ala si nu il foloseste si ar vrea sa il faca cadou?

7. #3207 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Offtopic: mie tapatalk mi se pare genial. Am toate forumurile într-un singur app. Mă abonez și primesc notificări la ce thread-uri mă interesează, are și black theme, acoperă nevoile mele cel puțin.

Dar da, mulți vin și iau informații de aici, poate și oferte dar nu donează un cent.

8. #3208 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Merge bine tapatalk deși nu postez m-ai deloc îmi place să urmăresc forumul.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

9. #3209 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by alexander.b View Post
    Este cnv care a participat la tombola de la altex, si nu a castigat... dar a primit voucherul ala si nu il foloseste si ar vrea sa il faca cadou?
    Salut.
    Iti trimisesem un pm (nelegat de voucherul Altex), dar nu stiu sigur daca a ajuns la tine sau la AlexanderB
    Poti, te rog, sa verifici daca l-ai primit?
    Multumesc

10. #3210 SP
    Junior Member alexis21's Avatar
    Buna dimineata tuturor, am o intrebare, poate unii vor rade... Are cineva de vanzare in plus un PS5 cu disc? Cadouri pt copii de mos Multumesc!

11. #3211 SP
    Junior Member G-MaN's Avatar
    Quote Originally Posted by alexis21 View Post
    Buna dimineata tuturor, am o intrebare, poate unii vor rade... Are cineva de vanzare in plus un PS5 cu disc? Cadouri pt copii de mos Multumesc!

Pentru copiii interiori

12. #3212 SP
    Member Giogio's Avatar
    Atunci când au revenit la emag/orange stocurile, sunt curios totuși, ați reușit să comandați și să vă fie livrată consola? S-au epuizat sub ochii mei stocurile...

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #3213 SP
    Junior Member janettik's Avatar
    Oare mai apar ceva stocuri saptamana asta?

14. #3214 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Zicea cineva ca pe Amazon e drop pe 17 decembrie. Acum nu stiu daca e adevarat, voi stiti ceva?

15. #3215 SP
    Junior Member cnv23's Avatar
    Quote Originally Posted by alexis21 View Post
    Sincer nu cred ca este cineva, toti suntem aici tocmai ca nu l-am prins pe mosu

16. #3216 SP
    Junior Member adisef's Avatar
    si eu as fi vrut sa il iau pt baiatel si sa il pun sub brad, el mai crede in mosu. oricum si eu as fi vrut sa iau ps5 pt mine, asa ca rezolvam 2 lucruri in acelasi timp. Dar se pare ca nu sunt suficient de rapid in a da click-uri

17. #3217 SP
    Junior Member Atem's Avatar
    Acum a venit consola de la emag. Sa fie cu noroc si mult succes tuturor!
    L.E nu cumpărați de la jegoșii de pe olx!

18. #3218 SP
    Junior Member Derpilian's Avatar
    Mai devreme a sosit si la mine curierul cu consola de la eMag, chiar daca in toate aceasta perioada nu am primit un raspuns clar daca o primesc sau nu.

19. #3219 SP
    Junior Member marckss's Avatar
    Cei care ati comandat recent la Orange si aveti comanda aprobata, ati primit ceva status update cu privire la livrare?

Mie imi apare livrare estimata pe 15 decembrie, dar din ce am vorbit cu ei, coletul inca nu a ajuns la curier.

20. #3220 SP
    Member bdevil's Avatar
    Nu apare niciun update. Si la fel am patit si la castile Pulse 3D comandate de la ei, si acum sunt aprobate si fara update la delivery desi le-am primit in jurul zilei estimate, +1 sau +2 zile.

P.S. : Castile Pulse 3D sunt pe stoc la Altex si Mediagalaxy.

https://altex.ro/casti-gaming-wirele...ASPS5WSHPULSE/
    https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-...pNzMOJgLqSsrcY

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.