Vorba aia omul oricât ar avea nu e niciodată mulțumit![]()
17:58 comandă anulată din motive tehnice
Macar eu am ales plată ramburs, nu mi-au luat banii...
@JohnConstantine: un pic de oftopic, problema traficului scazut este datorata, in mare parte, si din cauza lipsei unei versiuni de mobil a forumului. Omul nu deschide un pc ca sa verifice forumul. Iar Tapatalk e nasol. Practic e greu sa intri pe consolegames. Acum e trafic mai mare pentru ca sunt oamenii agitati ca nu gasesc consola.
Dar, daca s-ar face o versiune de mobil a foeumului, sunt xonvins ca ar intra mult mai multa lume.
OT: De ce este nasol Tapatalk? Mie mi se pare mai mult decat ok.
Forumul este facut pe o versiune veche de Vbulletin, o versiune care n-are suport pentru mobile browsing.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mie nu imi place si sunt comvins ca multi nu sunt activi pe consolegames.ro tocmai din cauza asta, ca nu exista versiune mobila (nu vor sau nu le place sa foloseasca tapatalk).
Mai exact, nu pare un loc prea primitor.
Ce vreau sa spun e ca lucrurile astea nu ajuta deloc la popularizarea forumului.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Este cnv care a participat la tombola de la altex, si nu a castigat... dar a primit voucherul ala si nu il foloseste si ar vrea sa il faca cadou?![]()
Offtopic: mie tapatalk mi se pare genial. Am toate forumurile într-un singur app. Mă abonez și primesc notificări la ce thread-uri mă interesează, are și black theme, acoperă nevoile mele cel puțin.
Dar da, mulți vin și iau informații de aici, poate și oferte dar nu donează un cent.
Merge bine tapatalk deși nu postez m-ai deloc îmi place să urmăresc forumul.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Buna dimineata tuturor, am o intrebare, poate unii vor rade... Are cineva de vanzare in plus un PS5 cu disc? Cadouri pt copii de mosMultumesc!
Atunci când au revenit la emag/orange stocurile, sunt curios totuși, ați reușit să comandați și să vă fie livrată consola? S-au epuizat sub ochii mei stocurile...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zicea cineva ca pe Amazon e drop pe 17 decembrie. Acum nu stiu daca e adevarat, voi stiti ceva?
si eu as fi vrut sa il iau pt baiatel si sa il pun sub brad, el mai crede in mosu. oricum si eu as fi vrut sa iau ps5 pt mine, asa ca rezolvam 2 lucruri in acelasi timp. Dar se pare ca nu sunt suficient de rapid in a da click-uri
Acum a venit consola de la emag. Sa fie cu noroc si mult succes tuturor!
L.E nu cumpărați de la jegoșii de pe olx!
Mai devreme a sosit si la mine curierul cu consola de la eMag, chiar daca in toate aceasta perioada nu am primit un raspuns clar daca o primesc sau nu.
Cei care ati comandat recent la Orange si aveti comanda aprobata, ati primit ceva status update cu privire la livrare?
Mie imi apare livrare estimata pe 15 decembrie, dar din ce am vorbit cu ei, coletul inca nu a ajuns la curier.
Nu apare niciun update. Si la fel am patit si la castile Pulse 3D comandate de la ei, si acum sunt aprobate si fara update la delivery desi le-am primit in jurul zilei estimate, +1 sau +2 zile.
P.S. : Castile Pulse 3D sunt pe stoc la Altex si Mediagalaxy.
https://altex.ro/casti-gaming-wirele...ASPS5WSHPULSE/
https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-...pNzMOJgLqSsrcY
Bookmarks