Eu am PS4. Daca m-ar fi lovit fix acum dorinta de a avea o consola (desi nu inteleg cum de fix in momentul asta), as fi luat un PS4 SH cat mai ieftin. Mi se apre cel mai rentabil. Si cand or sa fie jocuri pentru PS5, atunci as achizitiona PS5. Nu vad de ce sa ma omor acum pt o consola cu carenu prea am ce sa fac. Sa stau geana pe site-uri si sa dau refreshuri in continuu? No freakin' way. Am serviciu, am treburi de facut, nu stau ca nebunu sa dau refresh cu saptamanile
Sent from my IN2013 using Tapatalk
---------- Post added 20-12-2020 at 13:56 ----------
Asta e o aiureala. Consola o ai ca sa te joci. Ai vandut consola in august ca sa iei bani mai multi pe ea. Cum sa faci asa ceva?
Mie nu mi se pare ok in situația de față sa cumperi un sh scos din garanție eventual, folosit până la Dumnezeu și înapoi, doar ca sa nu te simti prost ca nu ai prins ps5. Generatia actuală e singura care merita dpdv raport preț-hardware. Si degeaba spune lumea ca nu sunt jocuri pe ps5, daca si majoritatea celor de ps4 rulează mai bine pe ps5. Plus ca alta e bucuria cand iei un lucru nou și il desfaci tujust my 2 cents
Nu e vorba sa te scoti, e vorba sa te joci. Ca bannueisc ca de aia vrei consola. Pe PS4 exista o librarie foarte mare de jocuri. Merge ok si se vede ok. Jpcuri au grafica chiar impresionanta. Valhalla, tlou2, etc, nu are rost sa le enumar.
Normal ca e mai tare PS5, dar daca e asa complicat, eu zic pas anul asta. Nu mai imi bat capul. Plus ca arfi trebuit sa imi iau concediu pe perioada nedeterminata ca sa stau sa dau regreshuri la minut?
Ma rog, până la urmă daca banii nu sunt o problema, da iei acum un ps4 si cand apare ps5 in magazin il cumperi si pe ăla.
Am banuit ca ai vandut-o inainte sa apara ps5 ca sa iei mai multi bani. Era logic ca dupa aparitia ps5, cand se gaseste in magazine, PS4 seva vinde la pret mai mic.
Dar asta zic, consola o ai sa te joci. Daca o vinzi in august => nu te mai joci
Stați liniștiți pentru că în patru ani (aproape) toți o să avem PS5. Sony oferă suport pentru PS4 până în 2024 (4 ani de la lansarea PS5) iar la PS4 Pro se pare că au oprit aprovizionarea:
An update made to the PlayStation Direct listing for the PS4 Pro suggests that Sony will no longer be selling the console on its storefront, leading to speculation that it could be preparing to discontinue the model.
https://www.techradar.com/news/ps4-p...e-discontinued
Salut, stie cineva ceva despre site-ul asta
https://rico-electronics.com/produit...tion-standard/
Bookmarks