Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 211 of 408 FirstFirst ... 111 161 201 209 210 211 212 213 221 261 311 ... LastLast
Results 4,201 to 4,220 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4201 SP
    Junior Member florin301975's Avatar
    Sallut. F bine ca ai dat cancel la comanda. Am comandat acum 15 zile tot din Franta si a incercat sa ma convinga sa confirm coletul. La cateva zile mi a dat un link sa urmaresc consola pe unde este dar de fapt sa confirmat comanda plus alte comenzi de pe alliexpr. Pe scurt recomand sa nu luati din Franta sau Turcia, sunt toate tepe. (Digistore sau Alyun)
    Banii i.am recuperat.
    Attached Images Attached Images screenshot_20210209-072126_aliexpress.jpg

2. #4202 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    "test-handyhost.ru"... serios? Ma nene, unii chiar pica la asa tepe?

Asta seamana cu ce a incercat o duduie cu mine cand am vandut PS4 Pro-ul pe Olx. M-am trezit cu mesaj pe Whatsapp cum ca a incarcat banii in contul meu si ca asteapta livrarea consolei + mi-a dat un link unde trebuia sa bag datele cardului meu ca sa accesez banii.

1 la mana, care cont al meu? Nu il pusesem nicaieri pe OLX?!
    2 la mana, cum sa ma pui sa bag datele cardului meu pe un site dubios?

Ma repet, unii chiar musca asa ceva?

3. #4203 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Da, multi. Altfel nu ar încerca.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

4. #4204 SP
    Member smits's Avatar
    cica e scam...

---------- Post added 14-02-2021 at 13:10 ----------

Poate ca din 2022 va fi totul putin mai oke, avand in vedere ca 2021 e 2020 part 2.

5. #4205 SP
    Junior Member Cavernus26's Avatar
    Cam dramatic comentariul cu 2022, nu cred ca va fi dificil de obtinu chiar tot anul si in plus nu moare nimeni fara ps5

6. #4206 SP
    Member smits's Avatar
    Realistic, dar vei vedea.

7. #4207 SP
    Junior Member RobertoSergiu's Avatar
    Salut, oare mai este ceva informație legată de vreun stock viitor?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

8. #4208 SP
    Junior Member alin12345's Avatar
    Quote Originally Posted by RobertoSergiu View Post
    Salut, oare mai este ceva informație legată de vreun stock viitor?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
    Luna asta este improbabilă, posibil în Martie, dar tot limitat în număr mic. We shall see...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

9. #4209 SP
    Junior Member aracip's Avatar
    Este improbabil chiar si la emag?

10. #4210 SP
    Junior Member alin12345's Avatar
    Quote Originally Posted by aracip View Post
    Este improbabil chiar si la emag?
    Din câte se pare, stocul este cam acelaşi peste tot. Există tot felul de zvonuri, poate reale, că stocul va fi mai rău decât este, datorită lipsei de chip-uri AMD... but who knows. Tocmai de asta suntem si aici, să stăm la pândă şi să tragem alarma când e posibil de comandat.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

11. #4211 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Pe Tweeter se zvonește că Amazon UK o să primească 40.000 buc, nu toate o dată, in valuri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #4212 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by papichullooo View Post
    Pe Tweeter se zvonește că Amazon UK o să primească 40.000 buc, nu toate o dată, in valuri.

Pai 40K inseamna apa de ploaie pe Amazon, dar mai bine decat nimic.

13. #4213 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Poate sa tot între pe Amazon uk daca plătim taxe vamale nu se merita părerea mea

14. #4214 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by Bisebi View Post
    Poate sa tot între pe Amazon uk daca plătim taxe vamale nu se merita părerea mea
    Întrebarea mea e dacă primești în primul rând coletul din UK? Eu încă mai aștept comenzi din Decembrie 2020 și nici urmă de ele...

15. #4215 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Ai verificat la posta vamală și nu ai primit? Probabil l-au și returnat de atunci.

16. #4216 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Ai verificat la posta vamală și nu ai primit? Probabil l-au și returnat de atunci.
    Nu mi-au dat decât un tracking prin "Asendia", care odată accesat spunea că "nu are tracking pas cu pas pt. acest colet". Cei de la poșta vamală habar nu aveau să îmi dea un răspuns. Tu cum aflai de obicei?

17. #4217 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am primit SMS de la posta, dar stau in Bragadiru si fiind oraș mic avem servicii mai bune decât București. Daca nu ai tracking și posta nu stie nu mai ai ce face, doar sa ceri banii înapoi.

18. #4218 SP
    Junior Member burceadi's Avatar
    Salutare, pentru tracking posta romana, incearca https://www.posta-romana.ro/track-trace.html
    Functioneaza foarte bine.

P.S. @Espiritus, tot in Bragadiru stau si eu, au bagat livrare acasa. Am fost sa ridic un colet si de la oficiul postal mi-a spus ca l-au pus deja pe masina lor pentru livrare. Am scapat de statul la coada

19. #4219 SP
    Member Para81's Avatar

PS5 - achizitie din Romania

Ma primit de la un coleg care a cumparat de pe olx. Deci baietii chiar au stoc

20. #4220 SP
    Junior Member Cavernus26's Avatar
    lol , poza aia e aceeasi poza cu care isi faceau reclama aia e vindeau cu 600 ron avans pe paysafe card , daca vezi o poza gata acum e pe bune ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.