Nu a mers sa pui in cosin FR
Te pomenesti ca Amazon nu mai vrea momentan sa permita vanzarile internationale de console de pe siteurile lor din Europa, ci doar national, in tara de referinta a fiecaruia din siteurile lor.![]()
Normal că nu rezistă, sunt boți și acolo.
E împosibil să te nimerești online fix in alea 2 minute și să ai timp să comanzi.
Slab la noi, și e lansat in Romania consola.
Sony.ro nu a avut nici măcar o consolă.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Deja s au facut 4 luni de la lansarea consolei, si fara sa stai 24/24 cand se anunta stock n ai sanse sa o iei. Si totusi e vorba de Sony, scalperii inca continua sa ia console si nimeni nu face nimic. Debea daca iei de pe amazon o consola, d apoi din Romania, unde suntem pielea *****.
Și nu ar trebui ?
In sony.com crezi că nu a fost ?
Eu mi-am luat tv-ul de la ei.
Adică dacă la ei nu există ce te mai poți aștepta de la restul ?
In fine, nu contează.
Off: se pare ca unii au început sa ia doar comenzi telefonice.
Wehkamp takes personal orders by telephone (PS5) Call them on (038) 845 45 45
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut! Poate deja s-a specificat/postat, dar a mai cumparat cineva de pe Stockx? Mi s-a confirmat comanda (banii luati instant) si acum astept ca seller-ul sa trimita consola catre verificare (probabil catre cei de la Stockx). Data de livrare estimata fiind 4 Martie.
Daca cineva a cumparat de pe Stockx, a avut probleme cu comanda? A intampinat dificultati in a primi comanda (daca a primit-o)?
Multumesc.
Guys, va mai rog o data sa discutati doar despre ce anume puteti achizitiona din RO![]()
Pai nu avem ce discuta din România
---------- Post added 16-02-2021 at 17:15 ----------
Sau, ma rog : a apărut din nou la emag cu 5700 lei
^Atunci nu mai discutati. Smh parca unii de cateva luni nu fac altceva decat sa stea sa vaneze in fiecare zi stocuri fantoma prin tari straine. S-au deschis terasele, e vreme insorita (chiar daca inca rece), se schimba anotimpul si in Animal Crossing, atatea lucruri mai bune de facut decat sa urmaresti o consola! Eu mi-am pierdut o zi intreaga pe 19 noiembrie incercand sa cumpar una si oricum mi s-a parut un cost prea mare.![]()
Bookmarks