Daca careva dintre voi, vrea sa-l vanda mai departe......sunt dispus sa dau 3000 Ron pe varianta Digitala si 3500 Ron pe varianta cu Disc, doar sa fie Sigilata.
Multumesc
---------- Post added 20-02-2021 at 15:45 ----------
![]()
EU am numar de asteptare peste 2500 la ALtex dar cine stie cand o sa urmez ca sa prind si eu din stocul pe care aduce.
Daca reusesc 1000-1500 Ron in plus nu era o diferanta mare sa am deja consola,
Cel mai mare prostie ca nu am comandat cu Precomanda din Septembrie ca aveam banul![]()
Eu sunt de acord cu rasplatirea efortului dar nu intra atat incat sa te tenteze sa faci bisnita. Adica o cinste acolo![]()
EU am numar de asteptare peste 2500 la ALtex dar cine stie cand o sa urmez ca sa prind si eu din stocul pe care aduce.
Cel mai mare prostie ca nu am comandat cu Precomanda din Septembrie ca aveam banul
---------- Post added 20-02-2021 at 15:55 ----------
Cel mai mare prostie ca nu am comandat cu Precomanda din Septembrie ca aveam banul
Eu nu as vinde consola nici la pret dublu, m-am chinuit s-o prind mai mult pentru orgoliul personal. Si tot din acelasi orgoliu nu as plati mai mult pe olx.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crad ca asta a fost pe februarie, vad ca acum scrie ,, produsul nu mai revine in stoc''. Sper sa mai apara si luna viitoare digital, sau poate la emag..
Da de unde sa iti dai seama ca nu o sa fie stocuri. Nu am dat atunci ca am zis ca imi fac un cadou de Craciu.
La digitala nu pot pune un DVD extern pe usb?
Daca dvd-ul nu este blu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Deja au aparut pe olx samsarii
---------- Post added 20-02-2021 at 16:18 ----------
Era cineva pe aici , care voia sa dea 3500 .Gaseste pe olx
Bookmarks