Asta e alta poveste. Nu ai ce sa faci decat sa speri ca ajung la tine, daca nu, data viitoare. Sau orange daca vrei sa iei un mic risc.
Asta e alta poveste. Nu ai ce sa faci decat sa speri ca ajung la tine, daca nu, data viitoare. Sau orange daca vrei sa iei un mic risc.
Am sunat la altex (panic mode enabled) sa vad daca totul e ok, și cu ocazia asta am si confirmat ca doresc achizitia consolei. A zis ca urma să fiu sunat maine. # 173 ps5 digital. De acum sunt in așteptarea link-ului de plată.
Suntem, dar fără mari șanse, până nu termina ALTEX lista. Am întrebat azi la Orange, nu stiu nimic.
Astept si eu ANPC sa ma lamureasca cat de corect e sa stau după ALTEX, daca vreau sa cumpăr de la Orange sau EMAG. Sunt foarte curios care-i faza.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Si la Orange s a facut lista de asteptare, urmeaza sa sune aprox la jumatatea lunii, asa ziceau cei de la logistica&marketing. Cel putin asa m a informat cel care m a sunat.
Clar, cred ca toata nebunia asta cu consolele va fi tot anul, cred ca abia anul viitor se vor gasi in magazine fara sa se mai bata lumea... cand ajung si eu sa cumpar , apare varianta pro![]()
au scapat de printscreen si au pus o pagina normala la cap pe evomag, poate baga si stoc: https://www.evomag.ro/componente-pc-...b-3803758.html
Am primit mail de la eMAG cum ca s-a redus pretul la PS5. "3 oferte de la 5799.00 Lei". Wow, ce generosi.
Probabil magazinele astea care au rasarit pe emag ca buruienile, au primit oare console de la Altex si acuma le revand?
Bookmarks