Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 247 of 408 FirstFirst ... 147 197 237 245 246 247 248 249 257 297 347 ... LastLast
Results 4,921 to 4,940 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4921 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Asta e alta poveste. Nu ai ce sa faci decat sa speri ca ajung la tine, daca nu, data viitoare. Sau orange daca vrei sa iei un mic risc.

2. #4922 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by jetssskii View Post
    Asta e alta poveste. Nu ai ce sa faci decat sa speri ca ajung la tine, daca nu, data viitoare. Sau orange daca vrei sa iei un mic risc.
    ce e cu orange?

3. #4923 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Am sunat la altex (panic mode enabled) sa vad daca totul e ok, și cu ocazia asta am si confirmat ca doresc achizitia consolei. A zis ca urma să fiu sunat maine. # 173 ps5 digital. De acum sunt in așteptarea link-ului de plată.

4. #4924 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Si la orange sunt persoane in asteptare pe lista?!

5. #4925 SP
    Quote Originally Posted by bpoearth View Post
    ce e cu orange?
    Sa astepti ca poate apare din nou stoc.

6. #4926 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Suntem, dar fără mari șanse, până nu termina ALTEX lista. Am întrebat azi la Orange, nu stiu nimic.
    Astept si eu ANPC sa ma lamureasca cat de corect e sa stau după ALTEX, daca vreau sa cumpăr de la Orange sau EMAG. Sunt foarte curios care-i faza.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

7. #4927 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Si la Orange s a facut lista de asteptare, urmeaza sa sune aprox la jumatatea lunii, asa ziceau cei de la logistica&marketing. Cel putin asa m a informat cel care m a sunat.

8. #4928 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by chinty View Post
    Astept si eu ANPC sa ma lamureasca cat de corect e sa stau după ALTEX, daca vreau sa cumpăr de la Orange sau EMAG. Sunt foarte curios care-i faza.
    Huh?

9. #4929 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Clar, cred ca toata nebunia asta cu consolele va fi tot anul, cred ca abia anul viitor se vor gasi in magazine fara sa se mai bata lumea... cand ajung si eu sa cumpar , apare varianta pro

10. #4930 SP
    Junior Member petersagan's Avatar
    au scapat de printscreen si au pus o pagina normala la cap pe evomag, poate baga si stoc: https://www.evomag.ro/componente-pc-...b-3803758.html

11. #4931 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by petersagan View Post
    au scapat de printscreen si au pus o pagina normala la cap pe evomag, poate baga si stoc: https://www.evomag.ro/componente-pc-...b-3803758.html
    Stiu ca e o intrebare stupida pt majoritatea dintre voi, dar evomag e un site de incredere? Nu am comandat niciodata de la ei si nu stiu sigur.

12. #4932 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by VIKcentiu View Post
    Stiu ca e o intrebare stupida pt majoritatea dintre voi, dar evomag e un site de incredere? Nu am comandat niciodata de la ei si nu stiu sigur.
    Da, sunt OK, am comandat la ei, am fost si in magazinul fizic, am facut retur la un TV fara comentarii, eu am fost multumit de ei.

13. #4933 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by ionitagelu View Post
    Da, sunt OK, am comandat la ei, am fost si in magazinul fizic, am facut retur la un TV fara comentarii, eu am fost multumit de ei.
    Am inteles. Multumesc!

14. #4934 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Quote Originally Posted by petersagan View Post
    Slabe sanse. Imi place ca cer mai mult pe ea.

15. #4935 SP
    Member dragosbc's Avatar
    A PRIMIT CAREVA CODUL DE PLATA PT PS5 DIGITAL ?

mULTUMESC

16. #4936 SP
    Eu nu am primit nimic inca.

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

17. #4937 SP
    Junior Member rzvro's Avatar
    Linkul de plata banuiesc ca e trimis dupa ce suna pe toata lumea.

18. #4938 SP
    Junior Member paul94's Avatar
    Am primit mail de la eMAG cum ca s-a redus pretul la PS5. "3 oferte de la 5799.00 Lei". Wow, ce generosi.

19. #4939 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Probabil magazinele astea care au rasarit pe emag ca buruienile, au primit oare console de la Altex si acuma le revand?

20. #4940 SP
    Junior Member paul94's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiN View Post
    Probabil magazinele astea care au rasarit pe emag ca buruienile, au primit oare console de la Altex si acuma le revand?
    M-as mira ca niste companii no-name sa aiba contracte cu Sony.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.