Altex, Emag, Orange, Olx la pret mai mic sau din exterior, Amazon si restul. Normal ca nu le aduce Sony special.
Altex, Emag, Orange, Olx la pret mai mic sau din exterior, Amazon si restul. Normal ca nu le aduce Sony special.
A mai sunat altex pe cineva de aici astazi?
---------- Post added 03-03-2021 at 12:33 ----------
Am sunat acum la Altex si mi-au zis ca nu o sa primesc tura asta PS5 Digital. Tura urmatoare. Numarul meu de ordine este 970.
Eu am 705 la digital, am sunat mai devreme sa întreb si mi-au spus ca nu s-a ajuns inca la numărul asta. I-am zis ca deja au fost sunați oameni cu 730, 780 etc si tanti o tot tinea pe a ei ca nu exista asa ceva. I-am mulțumit si la revedere. Ăștia n-au habar ce se întâmplă.
In fine, daca o fi sa ma mai sune azi, bine, daca nu, data viitoare. Am deja una cu disc acasă, vroiam digital pt soție.
Dupa ce s-a clarificat pe paginile anterioare, nu exista numere pentru digital si pentru editia normala. Exista o singura lista.
Nu înțeleg ce vrei sa spui. Din moment ce e o singura lista si deja au ajuns la numărul 781 la cineva digital, iar eu am 705 nu înseamnă ca trebuie/trebuia sa fiu sunat?
Asta e alta discutie legata de felul in care isi impart ei persoanale pe care-i suna, intre colegii de la departamentul de relatii cu clientii.
Eu spun ca nu mai e nevoie sa spuneti ca sunteti x # pe lista de digitale, pentru ca nu exista aceasta lista. Exista o lista de 7k de numere sau cate sunt, unde sunt toate comenzile in ordine cronologica, unii cu digitale si unii cu editia normala.
Ok, de acord ca isi impart ei listele cum pot. Tot nu are sens sa-mi spună ca nu-i adevărat ca s-a ajuns la numărul 781 pt digital, adica sa ma faca mincinos, cand am văzut mai multe persoane cu numere peste ale mele care au fost sunate. Inclusiv cineva tot cu număr mai mare care a sunat si i-au zis ca daca tot a sunat ii confirma pe loc comanda pt digital si sa aștepte link de plata.
Pai e foarte corect ce ti-au spus, in primul rand pentru ca totul este confidential (cum e salariul la munca), dar mai ales pentru ca nu au acces la aceste informatii decat persoanele direct implicate (deci cine manageriaza aceasta operatiune), iar cei care suna cel mai probabil au doar o lista cu numere de telefon si nume, fara numarul ramas de la tombola.
Asa ar fi si normal sa fie...nu stiu cum e acolo de fapt.
Poate a fost o neintelegere. Daca i-ai zis ca ai numarul 700 la digital, si de exemplu sunt doar 200 de console digital, normal ca ti-a zis ca nu e digital pt tine ca nu s-o fii gandit ca ala e numarul tau overall, daca intelegi ce zic.
Mie mi se pare foarte ciudata procedura lor si cam incorecta, deoarece eu nu am fost sunat ieri, asa ca am sunat eu (173 digital) si tipul a fost amabil si m-a intrebat daca vreau sa confirm. Ce rost e sa ai un "bon de ordine" daca nu se respecta ordinea? I dont want to jinx it until they send the payment link, dar daca nu sunam (sau nu eram sunat zilele astea), poate ma contactau la urmatorul/urmatoarele restocks, si automat ordinea aia era invalida. Nu stiu ce sa zic, sper ca totul sa fie bine, si asteptarile pentru a achizitiona consola sa fie cat mai scurte pentru toata lumea, iar scalperii si bisnitarii sa se aleaga doar cu praf.
2500 si ceva parca
Intre timp a venit si linkul pentru plata, deci cei care mai asteptati dati un refresh la mail![]()
La 16:45 a venit link-ul, iar statusul comenzii s-a schimbat in "Confirmata manual" dupa efectuarea platii. Credeti ca ajunge pana vineri?![]()
Bookmarks