N-ai rabdare platesti.
Nu stiu ce va mai bateti atata capul.
Ce nu pricepi? Din cauza ta si a celor ca tine cumpara scalperii tot ca sa vanda la supra-pret.
Pt ca voi faceti sa fie cerere de console jmenuite de bisnitari.
Nu cumpar de la ei niciodata, nimic.
De la ei ar trebui sa fie sub pretul pietei,daca e peste pretul pietei e teapa.
Intretineti practicile astea si de aia nu apuca lumea sa le cumpere din magazin la pretul normal.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
terminati ma cu disputele astea...
bai smits, ce mai zic aia pe grupul ala de au zis azi de zvon? mai tine-ne la curent.
Mai nimic sincer.
Se pare ca a fost alarma falsa.
Pana si playstationfans romania postase azi ca auzit ca va fi stoc la emag. Da nimic
Pe grupul respectiv au scris oamenii ca nu a fost niciun restock.
Eu nu vreau sa imi mai bat capul cu playstation 5. Daca o sa apara in magazine il iau, daca nu, sa se spele pe cap cu consola lu' peste prajit.
Pe emag vad firme care dau ps4 500gb la pret mai mare ca ps5, ce sa mai vb de ps4 pro... Pe bune frate cine mai cumpără ps4 500gb la 2000ron?!!? Astia chiar nu mai scad prețurile, eram curios de pretul unui ps4 pro, dar când am vazut ca ajunge si la 3000 ron , sa stea cu ele in gat.
Asta e stilul romanesc, vor sa vanda "mult", care e defapt putin, la pret mare, in loc sa vanda mult la pret mai mic si sa faca banii din rulaj. Cine este minim informat de pretul produselor, stie ca nu se merita sa cumperi o consola dintr-o generatie trecuta la acelasi pret cu una din generatia noua. But you know, lasa-i sa isi incerce "norocul" si sa le prinda praf depozitul, ca sigur isi recupereaza banii...
Ps5 este 2000 lei digital si 2500 disc. Alea la 6000 sunt vandute de niste jeguri, nu e nimic oficial. Cine naiba ar cumpara de la scarbosii aia?
---------- Post added 05-03-2021 at 09:23 ----------
Daca eu imi pun la vanzare ps4 meu cu pretul de 1 milion de euro, inseamna ca atat costa un ps4, 1 milion de euro?
Nu stiu, eu nu am cumparat niciodata nimic SH, nu pentru ca as fi bogat, ci pentru ca apreciez un produs obtinut legal, oficial, cu garantie, despre care nu trebuie sa imi pun intrebari sau sa imi fac griji.
Cumva, consolele vandute de Gicu SRL pe emag le vad in aceeasi categorie vandute de Xulewcu pe olx, "putin de tot folosite, boss", sau fara garantie, etc. Nici nu vreau sa-mi bat capul cu asa ceva.
Cu atat mai mult cu cat meltenii cer mai multi bani decat oficial, in magazin.
Bookmarks