Mda, foarte urat daca este asa.
@ATX-MG crezi ca poti ajuta cu ceva in situatia asta?
S-au saturat sa tot fie deranjati pentru nimicuri ca PS5
Oricum, o cam merita. Ei nu au expuse nici macar jocurile. Trebuie sa umbli pe sala sa gasesti pe cineva sa te ajute, sa dea o cheie la dulap, sa nu stiu ce sa nu stiu cum. Multa secretomanie in jurul consolei si a jocurilor. Da impresia de "merge pe sub mana" ca in vremurile bune de altadata.
Da, ciudata rau decizia de a scoate complet raionul de jocuri din unele magazine si sa mute totul la casa. Am avut de fff multe ori impulse buy la diverse reduceri, dar s-au redus complet de cand au decis sa puna in rafturi hartii cu copertile, iar mai apoi sa le scoata de tot.
Si da, angajatii nu sunt cei mai prietenosi sau...disponibili. Zici ca lucreaza pro bono...
La Media Galaxy-ul din Cluj-Napoca, unde merg eu, erau atat afisate jocurile de console, cat si satff-ul era prietenos. Le fel si la Altexul din Botosani (doar ca acolo lipsea stiinta, nu neaparat dorinta
)
Voi tine minte de Media Galaxy Feeria din Baneasa si voi suna acolo mai des, va multumesc tuturor pt sfaturi, sper sa prind curand si eu unul la bundle, din pacate in mai multe locuri cand suni sa intrebi de stoc angajatii sunt amabili pana aud PS5, dupa primesti un fel de dismiss automat.
Voi tine un ochi aici si pe grupul de Telegram sperand.
Zi faina !
E PS5 in stoc la eMAG!
Imi pare cumva inca scump, ideal era sa ofere doar consola. Insa probabil ca vor sa "stoarca" cat mai mult de la oameni. Dar chiar si asa, o sa arunc un ochi si pe olx sa vad, cred ca e mai ieftin chiar si asa, decat pe olx. Maine poimaine o sa avem ps5 la 5000 lei cum ziceau unele persoane![]()
Este in stoc la emag, 5000+ RON bundle, sau 4000 fara nimic. Ma intreb daca sa astept sa gasesc un bundle in magazine la 3600-3800 de ron, sau daca sa il cumpar pe cel din emag la 4000 chel fara nimic.
Mai oameni buni, va rog sa incetati cu link-urile catre grupurile de telegram
Daca vreti sa ajutati aici, ori doar spuneti ca e stoc, ori dati link catre produs.
@Attan: de ce nu ai cumparat consola vara trecuta la 2500 lei? Zbarnaia telegarmul foarte des ca sunt stocuri.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Eram in hunting de placa de video, speram la un 3080 care sa nu coste cat un Logan, dar nu a fost sa fie.
---------- Post added 26-01-2022 at 21:39 ----------
AM PRINS la Flanco, inca este in stoc pt. cine doreste.
https://www.flanco.ro/consola-ps5-so...e-250-ron.html
Multumesc tuturor pt ajutor ! I can join the PS5 Club 1 year later.
Astia si peste 3 ani acelasi bundle vor vinde, cu aceleasi 3 jocuri obosite, la acelasi pret sau eventual mai mult, ca de ce nu, nu!?
Deja e ridicola situatia. Penibil.
Marea sansa a celor care inca asteapta sa prinda un Ps5 la pret normal e sa anunte Sony un bundle cu Horizon Zero Dawn
E putin tricky. Trebuie verificat pe factura, daca apare un singur produs (gen bundle PS5) sau mai multe (ori individual ori PS5 + bundle jocuri + bundle PSN).
Daca e un singur produs, nu se poate face.
Daca sunt mai multe, teoretic ar trebui sa se poata face, iar daca nu se accepta, se poate merge linistit la ANPC.
Deci recomandat ar fi sa raspunda cineva care chiar a comandat azi, ca sa vedem cum apare pe factura.
Nu stiu cat ajuta, pana nu pune cineva aici vreun bon, dar sunasem la Altex la un moment dat cu privire la aceste bundle-uri..
Am intrebat daca se poate schimba un joc obosit cu un extra controller de exemplu. Raspunsul consilierului a fost ca este "bundle fix" si nu se poate.
Asa o fi si pe bon? @ATX-MG poate ne lamuresti.
Bookmarks