Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 378 of 408 FirstFirst ... 278 328 368 376 377 378 379 380 388 ... LastLast
Results 7,541 to 7,560 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7541 SP
    Junior Member ciocanul's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    La eMag 3799ron - Consola PlayStation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Marvel’s Spider-Man: Miles Morales + Joc PS5 Sackboy A Big Adventure! + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart + PSPlus 365 zile + PSCard 100 RON

https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DRG6L9MBM/
    3 oferte de la 5219.99 Lei asta apare ...

2. #7542 SP
    Member Mishy's Avatar
    Au fost la 3899 dar s-au terminat rapid.

3. #7543 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by ciocanul View Post
    3 oferte de la 5219.99 Lei asta apare ...
    Iti apare acuma de la vanzatorii de pe marketplace, ce am pus eu era 3799 la emag dar daca dispare stocul apare de la ceilalti!

4. #7544 SP
    Putem sa ne luam gandul de la a le lua la 2500-3000 de lei. Daca vrei consola trebuie sa scoti 4000 de lei cu niste jocuri bagate pe gat.

5. #7545 SP
    Member coxanovici's Avatar
    Deci sunt fenomenali mă întreb samsari mai vând consolele care deja li s-au dus din garanție dar mai rău e cu bundle-uri făcute de retailarii ăștia. Poate la vara toamna își mai revin ������

6. #7546 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu mai este asa de plin olx-ul , semn ca nu mai e afacere

7. #7547 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Fara sa ne fie cu suparare dar la ce va asteptati? Nu stiti ca retailerii romani sunt cele mai mari scarbe? Sunt ca politicienii, nu rateaza nicio ocazie sa te ciupeasca cu ceva sau sa faca bani pe cârca ta.

8. #7548 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    de aia nu imi e de loc jena, ca atunci cand se poate face o miscare in folosul meu sau o greseala sanctionabila prin ANPC a unui retailer o sa o fac. Noi, ca si clienti trebuie sa exploatam orice portita. Asta e economia de piata

9. #7549 SP
    Member flaviud's Avatar
    In stoc la flanco la 3900 cu horizon forbidden west, gran turismo 7, sackboy, 250 credit si ps plus pt 3 luni

https://www.flanco.ro/consola-ps5-so...e-250-ron.html

10. #7550 SP
    Vad ca avem "deals" tot mai proaste.

11. #7551 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    uite de ce nu is mare fan al bundle-urilor astea si de ce cred ca se incurajeaza cumparaturile de la samsari

ps store card -200 pe olx
    3 luni plus - 50 pe olx
    Forbidden West - 250 pe olx
    Turismo - nu stiu, e launch day dar estimez 300 olx
    Sack boy - 50 Olx

3950- 850 = 3100ron consola. La pretul asta poti sa gasesti, cubun minim efort, la samsari. O sa ziceti, da, dar e noua noua aici. Si asa e, dar daca cineva nu vrea sa joace niciunul sau numai unul din jocurile de mai sus, sau nu are ce face cu store credit, e o diferenta semnificativa, de peste 150Euro.

De asta cred ca abordarea de a adauga 300Euro la pretul de retail e deja exagerata.

Disclaimer, aproape as fi fost de acord cu un bundle cu Turismo, Horizon si Elden Ring la 3500

12. #7552 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce tot compara lumea cu preturile de pe olx. Preturile sunt din magazin, nu al produselor obtinute pe sub mana/ilegal de terti si vandute pe olx.

Daca vrei sa faci un calcul, fa-l corect, altfel tine-l pentru tine.

13. #7553 SP
    Creste euro, vine si razboiul, pe OLX am vazut la 4000 de lei e cheala si fara jocuri... **** it... am luat-o...

14. #7554 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg de ce tot compara lumea cu preturile de pe olx. Preturile sunt din magazin, nu al produselor obtinute pe sub mana/ilegal de terti si vandute pe olx.

Daca vrei sa faci un calcul, fa-l corect, altfel tine-l pentru tine.
    pentru ca traim intr-o lume libera, in economie de piata si daca exista o optiune legala de achizitie la un pret mai bun legile pietii spun ca esti prost sa nu o iei in considerare.

ps...te rog nu imi argumenta cu The Greater Fool. E un concept romantic, idealist, dar care pana la urma spune...fi tu prost si sarac ca eu sa fiu destept si bogat

15. #7555 SP
    Pai ok, atunci ia doar de pe olx dar nu compara cu un magazin care aduce un produs pe cale legala, care plateste taxe si depozitare si transport si chirii si multe altele, versus un Ghita care l-a luat de la unu care l-a luat de la altu care l-a luat de la cineva care l-a furat din nu stiu ce magazin din Germania si vine sa-l vanda aici pe un profit infim.

Esti liber sa iei de unde vrei, dar comparatiile de genu asta nu-si au rostul.
    Daca vrei sa compari preturi, compara intre magazine sau intre site-uri de produse sh - olx vs tocmai vs cine mai exista pe piata.

Dar sa spui ca pretul magazinului e absurd pentru ca ei vand jocul lansat in urma cu 1 sapt la 70$ cat e pretul oficial, iar de pe olx il poti lua la 250 lei sh, de fapt nu este nicio comparatie. Este doar o alternativa.
    La fel si faptul ca noi putem lua PS4 version cu free upgrade mai ieftin decat aia de PS5.

Si daca tot m-ai facut curios, am verificat la Flanco, unde avem acel pachet de 3950 lei pentru PS5 + Gran Turismo + Horizon Forbidden + Sackboy a big adventure + Membership 90 zile + Card PlayStation Store 250 RON.

Asa ca avem preturile oficiale tot la Flanco:

ps store card -250 lei
    3 luni plus - 110 lei
    Forbidden West - 400 lei PS5 version
    Turismo - 370 lei PS5 version
    Sack boy - 320 lei PS5 version

Aici avem un total de 1450 lei. Iar daca adaugam PS5 la 2500 lei este exact acel pret de 3950 lei.

Deci unde e samsareala? ca nu inteleg

16. #7556 SP
    Member flaviud's Avatar
    Mie mi-a parut cel mai ok pachet din ultima vreme, doar pt ca are 2 jocuri noi lansate incluse, d'asta am si pus linkul.

17. #7557 SP
    Member tudort's Avatar
    Sunt de acord cu razvanrazy !

Declar că am luat consola de la o persoană care a adus 2 bucăți din Germania , fără garanție. Merge ok, dar mereu stau cu teama că poate avea o problemă fie consola, fie un dualsense.

Dacă aș fi luat din magazin la precomandă sau mai târziu când a fost în stoc, eram liniștit și asigurat. Eu am plătit 3000 lei pe ea, varianta cu Disk, undeva prin Aprilie anul trecut.

Consider că acest bundle de la Flanco în total de 3950 lei, la ce oferă, este un preț corect. Puteți vinde sau schimba jocurile incluse, recuperând lejer 700 lei din investiție, iar cardurile sunt necesare pentru experiența Playstation. Deci chiar și în pierdere la schimbul de jocuri ieșiți cu un produs în maxim 3000 lei cu factură și garanție 2 ani.

Părerea mea este că nu trebuie încurajată bișnița, chiar dacă eu nu am reușit și am cedat tentației de a lua consola. Am mai luat de la persoane care aduc din afară cu bon din acel magazin oferit de ei în urma tranzacției, dar nu toți fac asta și oricum nu ne ajută o garanție din altă țară.

Spor la joacă !

18. #7558 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    noi 2 trebuie sa bem o bere si sa ne intelegem o data si o data

Daca in Mall reprezentanta Nike vinde Air Jordani la 10 lei si in Furisatori SRL sunt la 7 lei cu garantie de la Nike de unde o sa cumperi?

Samsareala e faptul ca te obliga sa platesti 60% in plus pe un produs pe care il vrei si mascheaza asta prin adaugarea unor produse de care nu ai nevoie sau nu esti dispus sa le achizitionezi ca sa isi justifice suprapretul.

si o comparatie despre oficialul tau si neoficialul meu
    Consola - are garantie la acelasi magazin in ambele locuri(dar ca una e 2 ani alta e in general 1 am sau 1 an jumate...cu extindere posibila in ambele cazuri)
    jocurile si cardurile nu au garantie
    diferenta de 150 euro ramane si e una considerabila dpmdv

Sugestie: ar putea baietii de la flanco sa bage in bundle si o chiuveta, un motostivuitor,o rola de hartie igenica si un tv HD Ready sau ce mai are tanti Saveta prin depozit...atata timp cat e la pretul de lista din magazin. Tot OK e

in caz in care nu e clar compar nu cu cei care au adus pe sub mana compar cu cei care le vand cele luate din bundle-urile de la Emag Altez Flanco Orange...cu garantie....adica gainarii care ciupesc cate 1-200ron pe o consola...deh mari afaceristi si ei

---------- Post added 04-03-2022 at 18:31 ----------

Ca sa nu fiu acuzat ca is doar hater.

Pachetul de la flanco se poate achizitiona la 3.670 ron cu un voucher de 5% discount pt clienti Vodafone si 80ron cashback pentreu plata cu card ING. Posibil sa fie oferte de cashback mai bune la alte banci, dar nu le-am cautat

19. #7559 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    pentru ca traim intr-o lume libera, in economie de piata si daca exista o optiune legala de achizitie la un pret mai bun legile pietii spun ca esti prost sa nu o iei in considerare.

ps...te rog nu imi argumenta cu The Greater Fool. E un concept romantic, idealist, dar care pana la urma spune...fi tu prost si sarac ca eu sa fiu destept si bogat
    Pe principiul ăsta toate produsele din toate magazinele, fara excepție, sunt țeapă. Elden Ring la 350 de lei? Țeapă, e 300 de OLX. Nici nu trebuie să facă bundles ca și cu PS5.

Și dacă ar vinde PS5 cu 2500 de lei în stoc suficient și permanent tot samsari ar fi după logica ta, pentru că sigur s-ar găsi cineva pe OLX să îl dea mai ieftin cu 100 de lei din diverse motive.

20. #7560 SP
    Tot nu are sens ce zici.

Tu compari o masina cu o minge. Sunt chestii complet diferite, desi tu crezi ca-i acelasi lucru.

Una e un magazin care vinde un produs legal, cu bon si cu TVA iar alta e un...site de talcioc online unde poti negocia pretul unui scaun folosit. olx nu este magazin, iar seller-ul nu plateste taxe si daca vorbim despre jocuri, in 9 din 10 cazuri la jocurile sigilate la lansare, nu a luat jocul ala legal.

Inteleg ca alegi mereu sa iei de unde e mai ieftin - si bine faci - e vorba de banii tai si alegerile tale.
    Si eu iau de multe ori sh sau sigilat la 1-2-5 ani de la aparitie.

Dar asta nu inseamna ca produsul vandut de Flanco in cazul de fata, are un pret marit artificial pentru profit mai mare, ci doar se asigura, la fel ca toti retailerii din toata lumea, ca nu vine Gigel si ia 50 de PS5 la 2500 lei si apoi le vinde la 4000 lei pe olx pt profit personal.

Si da, ar putea sa puna orice in acele bundles, asa cum recomanda eMag dupa o achizitie de monitor sa cumperi pampers, dar asta nu inseamna ca vor vinde ceva.
    In cazul de fata, in aceste bundles sunt doar produse sony, inclusiv jocuri exclusive, adica produse de sony.

Again, au fost deja extrem de multe sanse sa se achizitioneze consolele la pretul normal si s-a tot anuntat aici cand a fost.
    Doar eu am spamat 1000 de prieteni si cunostiinte cand vedeam ca-i stoc si-mi dadeau toti cu flit. Chiar si acum am unu care ma intreaba constant ce mai stiu de PS5, desi i-am zis de cel putin 5 ori cand era in stoc la pret normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 378 of 408 FirstFirst ... 278 328 368 376 377 378 379 380 388 ... LastLast