Cum e la fotbal cu LPF = FRF = MAFIA asa e si la retaileri ALTEX = EMAG = MAFIA electronicelor 8-}
Printable View
Sunt curios daca voi chiar primiti glumele astea de informatii de la vreun aiurit sau le visati :-?
Inteleg ca asta va doriti, sa aduca cat mai multe si sa prindeti cu totii, dar din pacate, asa cum e cazul in restul lumii, sunt sanse fff mici sa aduca pentru toata lumea, in Romania.
Baiatu e sef de depozit si m-a sunat cand s-a terminat o sedinta in care le-a zis asta.
Stau de pe 19 cu 10 taburi deschise zilnic si sunt sigur ca nu doar eu. Nu am oprit un boschetar pe strada si l-am intrebat daca stie ceva daca asta este impresia ta.
Am aflat ceva si puteam sa tin pentru mine dar am ales sa zic si vad ca tot e lume nemultumita
Oricum cei de la sony au anuntat ca in feb-mar apar stocuri cat sa prindem toti
Si tot asa pana aflam ca de fapt ar fi fost timp de o micro secunda pe site da nu am prins noi
Aflam ca au fost 2 bucati =))))
Da, da sa fie o tombola din aia in care la descriere scrie ca banii nu se returneaza, ca oricum numeni nu citeste descrierea =))
cum ar fi fost sa anunte Emag ca primesc stocuri noi de ps5 la o zi dupa ce ne-am inscris toti la tombola de la Altex si aveam banii blocati la ei
Cred ca oamenii ce se ocupa acum de stocuri s-ar distra maxim sa ne vada pe toti cum asetptam de cateva ore si ei sa aiba in plan sa-l puna pe la 15-16
Da oare dc sunam la emag nu ne zice ora?
Le baga acuma la 10:12, data de azi.:evil:
Merita incercat, eu momentan sunt la ore :))
La altex, apare acum la awb "Expediere colectata".
Ar fi sanse ca la o parte sa ajunga maine. Nu stiu daca mai lucreaza si sambata.
Nu.. nu la 12.05 100%