Ne tin aici pana ne plictisim...
Printable View
Ne tin aici pana ne plictisim...
nici la orange, nici la flanco nu a fost la ora fixa deci nici la emag nu as crede
Stam da unii se satura si mai pleaca. Altfel daca stii o treaba toti stau 100% pe site.
Sa fim sinceri, nu toti stau cu refresh, daca s-ar stii o ora toti ar intra la ora aceea si gata, dar nu toti au rabdare si sunt dispusi sa dea refresh. Ce vreau sa zic e ca numaru ar fii mult mai mare daca s-ar zice ora.
Sa speram ca au stocuri mai mari si poate prindem toti
Ce e trist este ca dupa tura asta de re-stock iar se umple olx-ul de console de la "baieti" la 4-5000....:(
Un mic tip... Cand dati refresh sa tineti apasat si shift ca sa nu cumva sa se faca load la pagina din cache si sa iti arata ca nu e in stoc chiar daca e. Se poate intampla
M-a sunat un prieten care lucreaza la altex si a zis ca urmeaza sa aduca 6000 de bucati deci pana la sfarsitul lunii o sa avem majoritatea ps5. Mi-a zis sa ma uit si la emag pentru ca o sa bage in jur de 10 deci si asta e confirmat
Eu am prins in valul 2 la Altex si o am asigurata, dar stau si cu ochii pe Emag, in caz de prind se revinde cu fix 2500 :) dar doar pentru Bucuresti
La ce trigger mi-am luat de la samsari de fiecare cand intram pe OLX si vedeam "acest produs un lux" sau "nu este pentru oricine" sper sa ramana cu ele si sa le vanda pe nimic ...
"La ce trigger mi-am luat de la samsari de fiecare cand intram pe OLX si vedeam "acest produs un lux" sau "nu este pentru oricine" sper sa ramana cu ele si sa le vanda pe nimic ..."
Blestem negru !=))