La ce te referi cu 2021?
Printable View
Prefer sa fiu pregatit
La fel.
Digital edition apare acum stoc epuizat in wishlist la Altex, pe cand editia normala apare in stoc.
cred ca e o eroare pt ca mie nu mi apare nici la una nici la alta ca ar fi stoc
Ma refeream la wishlist, unde sunt vizibile
daca dai pe consola si dupa ii dai back o sa iti apara stock epuizat. exact asa imi aparea si mie
Pentru cei care au precomanda la eMAG:
Am sunat acum la ei si mi s-a confirmat ca stocul exista si consolele vor pleca spre noi joi in ziua lansarii, precomenzile fiind onorate in ordinea in care au fost date, insa nu pot garanta ziua in care le vom primi.
Plecat in ziua lansarii spre noi poate insemna si la 1 noaptea cum a fost cazul cu TLOU2 CE. Comanda confirmata la ora 1:33 noaptea si ajunsa la mine la ora 11 dimineata.
De aceea am ales Altex. Sincer mi se pare stupid felul in care gestionează EMAG precomenzile. Din ce spun ei acolo, vor trimite consolele catre curier in ordinea comenzilor, insa, curierul nu le livrează cum doresc ei, le livrează in funcție de ruting-ul lor Pre-stabilit.
Deci tipa aia cu care am vorbit acum o saptamana si ceva avea dreptate, chiar vor pleca in ziua lansarii.
Desigur, poate fi si scenariul lui Razvan, insa ma tem ca acele scenarii nu vor fi o regula generală.
eMag oricum am vazut ca predau coletele curierilor noaptea, pentru livrari a doua zi. Cel putin eu ca si client Genius am observat asta de ceva timp.
voi va faceti griji ca nu vor ajunge pe 19 fix, ci la cateva zile distanta iar altii nici macar nu au prins precomanda :-S
Nu e ca si cum nu a fost disponibila la precomanda cel putin la Altex vreo 19h.
Plus de asta, s-a si anuntat aici nu doar inainte in ziua respectiva, dar chiar cu cateva zile inainte.
inteleg ce zici, doar ca o portita de 19h pt precomenzi mi se pare cam putin, eu unul nu ma gandeam ca vor zbura atat de rapid si voi putea precomanda oricand inainte de data lansarii.
anyway, why so serious? doar discutam si glumim :)
Sper ca glumesti, nu ai vazut in strainatate cum au zburat toate precomenzile de peste tot in nici 5 minute.