Desi eu digital imi propusesem sa cumpar si asta mi-as dori, tind sa cred ca nu va fi. Oricum, cumpar si cu blu-ray daca reusesc.
Printable View
nu avem de unde sa stim, dar eu nu cred ca o sa fie digital deoarece in email aparea doar cel standard, si la restockul de la altex nici ei nu au avut digital.
Nu stiu, posibil sa fie si digitale, doar ca un numar mai mic, plus ca nu vad de ce ai alege digital cand poti lua jocurile mai ieftin fizic si platesti mai putin pe termen lung
Am mai vb cu pretenasu de la emag si cica sunt extrem de putine, probabil de ordinul zecilor, max. 200 buc cu DVD.
Orange mail acum
Noua consola PlayStation®5 revine azi in magazinul online
Ti-am promis ca te vom tine la curent cu ultimele noutati si stim cat de mult iti doresti noua consola PlayStation®5. Asa ca fii pe faza in magazinul online si comanda cea mai asteptata consola, disponibila exclusiv online.
Iar ca experienta de joc sa fie completa, nu uita sa comanzi si cele mai noi jocuri PlayStation®5
Grabeste-te, stocurile sunt limitate.
si prietenasu ala nu ti-a zis si o ora ? sincer nu prea mai vreau sa cred pe nimeni ca multi mint
Pe voi va lasa pe orange , la setari cont, sa va adaugati card? ca apare o fereastra goala.. iar in consola browserului - numa errori
Cine are pile la Orange si Emag e inscris automat in lista VIP-urilor :evil:8-}
Aceeasi problema si aici, nici eu nu am putut sa imi adaug cardul la Orange.
LOL, 1.2k oameni.
Pt cei cu tombola altex. Doar ce mi-au generat awb-ul si mie - nr 398. cred ca-mi vine maine
Credeam ca numai eu am probleme sa adaug cardul la orange. In cazul asta ce e de facut?
Astea cu "am un prieten la emag care stie" sunt povesti. Avem si noi prieteni care lucreaza acolo si n-au acces la absolut nicio informatie.
Ce greu merge acum siteul de la orange... cand is mii de accesari ....
Ora 13:00, si is obosit de la refresh mai ceva ca dupa 8 ore de munca fizica
Nu s-a dat nimic pe emag.
Produsul va fi disponibil numai cu optiune de plata: Card Online
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk