nu stiu , dar eu stau geana pe ele de acum. ca cine stie ce surprize avem
Printable View
nu stiu , dar eu stau geana pe ele de acum. ca cine stie ce surprize avem
ce invidei e acm pe mine
lasa ca trebuie sa prindem si noi . sa ramanem optimisti
Nu au cum sa le de-a drumul de scum. Maine boys, chill... oricum vor fi stocuri cat de cat
Doamne ajuta
O sa fie...nu 2 zile...dar o ora -2 o sa fie. E zi de lucru, nu toata lumea are timp sa stea geana pe net, noi aici suntem o bula.
avand in vedere ca sunt in izolare , am tot timpul :))
Se numește suspans. [emoji1]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Totul e o strategie de marketing, se creaza hype, ai impresia ca nu prinzi si atunci tot mai multa lume vrea sa cunpere. Acum nu zic ca vor fi stocuri 3-4-5 zile...dar nici ca un iphone de black friday redus 40% care se da in 1 minut. Si pe state au prins foarte multi console, acum ce-i drept intr-o ora doua s-a dat cam tot. Dar totusi vorbim de Usa
Poate e o intrebare stupida, dar oare cand se lanseaza, o sa trebuiasca neaparat sa platim cu cardu ? Nu e neaparat o problema pentru mine doar ca sa fiu pregatit, ca totusi prefer sa platesc numerar dar eh, e ok oricum.
stiti cumva cum se adauga cardul pe altex/mediagalaxy sau daca merge adaugat? mersi
Și mie :) la ambele comenzi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Confirmat integral si la mine :D
Confirmată integral si la mine. Eu am un controller luat de la EMAG, ma astept sa imi ajunga pana de sarbatori, daca pana acum mai aveam o speranța cu ei, in acest moment chiar ca nu mai cumpar nimic de la ei. (Sunt sigur ca nu va ajunge pe 19)