eu am fost la Altex si mi-au zis ca nu exista asa cevasi ca ei nu stiu de treaba asta si nici seful de magazin nu stie nimic si ca o sa ma anunte personal la noutati.
Ori sunt angajatii aia f slabi ori e teapa.
Nu au nicio treaba angajatii din magazine cu magazinul online.
Ei nici macar nu au acces sa vada comenzile care s-au dat online pentru PS5.
Stie cineva daca se pot cumula 2 din voucherele primite la tombola pentru o singura comanda?
Poate e ceva scam.zic si eu.
Sunt mai sceptic de fel
Pe pagina oficiala de facebook au raspuns cu asta:
,,In acest moment nu avem informatii din partea producatorului privind reaprovizionarea stocului pentru acest produs. In momentul in care vom avea detalii privind disponibilitatea, informarea va fi mentionata public. Numai bine!”
Ii real, dar la ce batuti in cap sunt, este peste capacitatea lor mentala sa faca comunicate cu privire la ce se intampla. Nici daca vindeau droguri nu faceau totul asa pe sub mana. Thumbs down
Intreb in fiecare saptamana la emag si sunt depasiti total. Astazi imi spun ca nu stiu data exacta cand or sa aiba stoc, dar o sa aiba sigur. I-am intrebat macar daca in decembrie si cica habar n-au...
LE: faptul ca magazine de genul Amazon, Walmart, chiar si Altex se reaprovizioneaza, iar ei habar n-au pe ce lume traiesc e trist.
In email cu rezultat trageti la sorti si numarul de comanda scrie:
Eu inteleg ca la oricare dintre cele doua modele o sa fi contact in functie de numar.La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor.
Il rog sa faca dovada (@bartonn) cu print screen la mail-u primit de la Altex din care sa se vada numarul exact. Garantat e greseala cu 599/600 sau e trolling si nu a avut numar peste 350/400.
Vreau sa imi cer scuze catre toata lumea. Am citit mailul gresit de la Altex si am crezut ca sunt numarul 600 dar nu sunt. Am un numar mult mai mic.
"Salut, Daniel bartonn,
Ne pare rau sa te informam ca nu te numeri printre castigatorii in tragerea la sorti pentru noua consola PlayStation 5 aferenta comenzii ATX000007619300.
Vom initia procedura de restituire a contravalorii achitate in cursul acestei zile, urmand sa primesti o notificare in acest sens.
La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor.
Comanda ta are prioritatea numarul 200. "
Inca o data imi cer scuze pentru incurcatura.
PS: Nu este troll sau altceva. Se vor mai aduce si la Flanco console standard. Nu stiu cand sau cate dar sursa este sigura.
Bafta la toata lumea!
Deci daca va trimite link doar voua...cei sunati mai mult ca sigur nu va fi pe stoc la comanda...e ceva back-door
Nu e back door. E exact ce au zis. Urmatoarele transe se vor duce doar catre cei care au intrat in "tombola".
Da, exact, foarte putin probabil sa apara la comanda, pe site intrucat cei de la Altex au fost clari in ceea ce priveste prioritizarea urmatoarelor transe... Intrebarea acum este ce stoc au in transa aceasta? Eu, de exemplu sunt numarul 827, deci nu-mi fac sperante prea mari....![]()
Bookmarks