Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 408 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3221 SP
    Junior Member Erines's Avatar
    Mie deja mi-au anulat comanda de la Orange desi nu am primit niciun mesaj cum ca au anulat-o. A trebuit sa ii sun eu si sa imi recuperez banii.. niste incompetenti, nu stiu sa puna la punct un site. De acum incolo nici nu ma mai bag sa achit cu cardul pt PS5-ul asta. Meh.. ma bucurasem degeaba.

2. #3222 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Quote Originally Posted by Erines View Post
    Mie deja mi-au anulat comanda de la Orange desi nu am primit niciun mesaj cum ca au anulat-o. A trebuit sa ii sun eu si sa imi recuperez banii.. niste incompetenti, nu stiu sa puna la punct un site. De acum incolo nici nu ma mai bag sa achit cu cardul pt PS5-ul asta. Meh.. ma bucurasem degeaba.
    Pai si cum ai aflat ca ti-au anulat-o? Am dat si eu sambata comanda de PS5, dar nu i-am sunat. Apare inregistrata cu succes.

3. #3223 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu i-am mai sunat azi pe Orange si au zis ca e in depozit comanda mea si va fi predata azi catre curier iar pana vineri ar trebui sa ajunga la mine.

4. #3224 SP
    Junior Member thomasapostol's Avatar
    Quote Originally Posted by bdevil View Post
    Nu apare niciun update. Si la fel am patit si la castile Pulse 3D comandate de la ei, si acum sunt aprobate si fara update la delivery desi le-am primit in jurul zilei estimate, +1 sau +2 zile.

P.S. : Castile Pulse 3D sunt pe stoc la Altex si Mediagalaxy.

https://altex.ro/casti-gaming-wirele...ASPS5WSHPULSE/
    https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-...pNzMOJgLqSsrcY
    Incarcatorul este pe undeva in stoc? Mersi!

5. #3225 SP
    Junior Member stefan.theodor's Avatar
    Eu i-am mai sunat azi pe Orange si au zis ca e in depozit comanda mea si va fi predata azi catre curier iar pana vineri ar trebui sa ajunga la mine.
    eu tot nu inteleg de ce mi-au anulat mie comanda de joi "pentru ca nu a fost stoc suficient" si ati reusit voi sa comandati sambata.... si tot nu mi-au intrat banii inapoi...

6. #3226 SP
    Member bdevil's Avatar
    Pentru ca la fel ca majoritatea magazinelor in ceea ce priveste livrarea PS-urilor sunt varza...

Quote Originally Posted by thomasapostol View Post
    Incarcatorul este pe undeva in stoc? Mersi!
    Si eu il urmaresc, daca-l vad pe undeva, anunt.

7. #3227 SP
    Pentru ca la fel ca majoritatea magazinelor in ceea ce priveste livrarea PS-urilor sunt varza...
    in mintea mea normal era ca la cei cu comenzi anulate joi sa le trimita din stocul de sambata...

8. #3228 SP
    Junior Member Speedmelk's Avatar
    Quote Originally Posted by stefan.theodor View Post
    eu tot nu inteleg de ce mi-au anulat mie comanda de joi "pentru ca nu a fost stoc suficient" si ati reusit voi sa comandati sambata.... si tot nu mi-au intrat banii inapoi...
    Sint in aceeasi situatie ca si tine si consider ca asta intradevar e cu adevarat "de porc". Noi stam cu banii inca blocati cu motivatia ca s-a epuizat stocul si intre timp ei fac o noua repriza de vanzari. Daca pana acum se mai puteau gasi scuze precum ca erorile sint umane....in cazul asta chiar sint scarbit de situatia pe care Orange a creat-o.

9. #3229 SP
    Junior Member allex1923's Avatar
    Quote Originally Posted by Speedmelk View Post
    Sint in aceeasi situatie ca si tine si consider ca asta intradevar e cu adevarat "de porc". Noi stam cu banii inca blocati cu motivatia ca s-a epuizat stocul si intre timp ei fac o noua repriza de vanzari. Daca pana acum se mai puteau gasi scuze precum ca erorile sint umane....in cazul asta chiar sint scarbit de situatia pe care Orange a creat-o.
    +1 aceeasi situatie si la mine. Astazi i-am contactat si mi-au zis ca imi vor da banii in 3-5 zile incepand cu data de vineri...

10. #3230 SP
    Junior Member goblen's Avatar
    Raspuns orange:

Am verificat comanda dumneavoastra online cu numarul ****** si doresc sa va comunic ca aceasta a fost anulata automat de catre sistem deoarece produsul nu se mai afla in stoc la acel moment.

Suma achitata pentru produs a fost deblocata si returnata in contul din care ati efectuat initial plata in data de 11 decembrie 2020.

Doresc sa va informez ca stocul pentru consola PlayStation5 a fost intr-un numar limitat, iar acesta a fost epuizat in cateva minute.

Va recomandam sa ramaneti abonat la notificarile legate de acest produs pentru a fi informat cand reintra in stoc.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie neplacuta.

Nu ezitati sa ne contactati si pe viitor, pentru situatiile in care aveti nevoie de informatii sau de ajutor.

O zi frumoasa si sarbatori fericite va doresc!

11. #3231 SP
    Stoc epuizat la castile Pulse 3D. E clara cererea pentru PS5.

12. #3232 SP
    Member bdevil's Avatar
    Care erau ultimele 2 numere ale comenzii tale goblen?

Quote Originally Posted by thomasapostol View Post
    Stoc epuizat la castile Pulse 3D. E clara cererea pentru PS5.
    La Altex inca sunt pe stoc castile.

13. #3233 SP
    la mine 30 ultimele 2

14. #3234 SP
    Junior Member 4est's Avatar
    se pare ca pe amazon uk nu vor fi console astazi. poate in 19 dec

15. #3235 SP
    comanda nr: 154063154

16. #3236 SP

La Altex inca sunt pe stoc castile.
    Check again

17. #3237 SP
    Quote Originally Posted by goblen View Post
    la mine is numa 7 cifre in nr comenzii wtf

18. #3238 SP
    stiti cumva ceva de Altex? au mai sunat pe cineva cu prioriate peste #400?

19. #3239 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by goblen View Post
    La mine comanda Orange nu e cu un numar de acest gen. Eu am avut 2430628.

20. #3240 SP
    Junior Member Erines's Avatar
    Quote Originally Posted by whisker View Post
    Pai si cum ai aflat ca ti-au anulat-o? Am dat si eu sambata comanda de PS5, dar nu i-am sunat. Apare inregistrata cu succes.
    A trebuit sa ii contactez eu ca daca ei nu mi-au trimis niciun sms ceva ca mi-au anulat comanda stateam ca proasta si asteptam fericita comanda.. bine ca i-am sunat :/ i-am si intrebat daca nu cumva mai baga in stoc cat de curand ca sa imi dea o consola insa nu se poate si o sa primesc banii inapoi in vreo 5 zile (si asa e mult)

---------- Post added 14-12-2020 at 16:07 ----------

Eu am avut comanda nr 154549807..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.