ATENTIE, MAINE VINE DE LA EMAG ACUM M-AU SUNAT PT RESUPLIMENTARE
Pentru cei ce au status "plata acceptata" a revenit pe stoc cea cu disk doar si de maine se onoreaza livrarile pentru cele rezervate din stocul anterior.
Din ce am inteles sunt in jur de 100 de bucati sau sub 100. Aveam nr 5 deci mie maine imi ajunge.
Am trimis si eu mail catre Orange, Emag, Altex sa intreb cand mai ajung stocuri de ps5. Am primit si raspuns:
Altex - anul asta nu
Emag - vin in mod constant, daca adaugati produsul la favorite veti fi notificat cand produsul revine pe stoc.
Orange- primim in fiecare saptamana, va recomandam sa verificati cat mai des pe site.
Mie mi se pare practic imposibil sa nimeresti cele 2-3 minute din o saptamana cand apar consolele pe stoc......
Oricum toti sunt depasiti de situatie, a iesit un mare haos cu toata treaba asta, un haos pe care cei din RO nu stiu cum sa il gestioneze. Citeam un reportaj ca din bisnita cu ps5 s-a castigat 19 mil dolari. E si asta un motiv, adica ma uit pe olx ca sunt o groaza, ba chiar si firme care fac asta.....
Cu toate ca au existat si experiente neplacute pe acest forum din cauza arogantelor etc, doresc sa fac o fapta buna cu ocazia sarbatorilor si sa-i dau unei persoane "nevoiase" prioritatea mea de la altex( 1409 ) chiar daca nu stiu nimic de urmatoarele stocuri.
Si eu am primit mail de la Emag produsul este in stoc undeva la 16:05 dar pretul a fost 6.599.ron de la mob store sau ce.
Observ ca data trecuta cand cineva a vrut sa faca acest lucru ai zis ca ai numaru 4000, acum 5700.Din cauza ca am vrut sa dau prioritatea unui "nevoias" am citit postarile tuturor celor care au zis ca sunt interesati si am decis cui o voi da.
Am zis sa scriu aici si sa zic ca pe acest grup stau si persoane care zic ca au reusit sa prinda dar inca sunt interesati sa mai cumpere (trageti voi concluzia).
Succes in continuare, sper sa prinda cati mai multi in perioada urmatoare.
Bookmarks