Comanda mea a plecat la 2:15 din Bucuresti, posibil sa livreze fancurier azi
A aparut produsul pe amazon.it - https://www.amazon.it/dp/B08KKJ37F7
Inca nu arata stock dar zic sa stati cu ochii pe el.
Congrats, la mine inca nu a fost predata curierului. Ce data estimata pentru livrare aveai?
Am primit mail de la flanco cum ca ar avea ps5 dar nu le vad în stoc! Fiti pregătiți cei ce nu ați luat!
---------- Post added 19-11-2020 at 14:13 ----------
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...825gb-alb.html
Nici la mine nu a fost predat inca curierului eu fiind din Aiud, Alba cu estimare livrare incepand cu 23 Noiembrie.Atasat si o poza.
Am scris astazi de dimineata pe facebook la emag si mi-au dat un raspuns standard. Apoi am mai vorbit un pic mai putin frumos si mi-au cerut numarul comenzii, doar ca sa imi zica ca produsul va fi livrat intre 9-18 in data de 23 noiembrie![]()
m-a pocnit rasul cand am vazut.
Le-am zis bine ca Altex si Media au putut si ca voi nu sunteti in stare la care mi-au raspuns: "Ne pare sincer rau, Travis. ������ Grabim pe cat posibil!" . Multumesc si o zi buna ce sa mai zic..![]()
Asta este, o trece si weekendul asta si de saptamana urmatoare Game On![]()
Am comandat.
^Multumesc!
Ciuciu defapt. Eroare la final Comanda nu a putut fi trimisa. A intervenit urmatoarea problema: "Nu toate produsele sunt disponibile în cantitatea solicitată"
Nu mai areNu pot finaliza comanda. "Nu toate produsele sunt disponibile"
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Salut
Ce nebunie cu aceasta lansare. Noroc ca asa mai ajung si eu sa vad ce se mai intamplaici pw
ForumIn Septembrie am prins la Emag dar n-am facut precomanda pentru ca nu mi-am
Inchipuit ca va fi asa. O alegere gresita. Sper sa mai gasesc anul asta. Multumesc ptr sumarul
Din postul initial.
Și mie îmi apare în stoc dar nu pot sa o adaug în cos
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
nu inteleg,pe stoc apare ca ar fi dar la checkout imi arata ca nu e disponibila cantitatea solicitata
Asa am pățit si eu, acum scrie direct stoc epuizat
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bookmarks