Ciudat. Nici eu nu am vazut niciodata asa ceva. Poate pentru ca dati refresh prea des? Sau pentru ca nu sunteti logati?![]()
Cat de curand ajunge si in Romania cred.
https://www.spieltimes.com/news/ps5-...arts-shortage/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu este frumos să râzi de altul care își dorește foarte mult un lucru pe care nu îl poate avea , dar nici sănătos nu este să transformăm dorința într-o obsesie și să nu ne mai trăim viața decât prin paginile de web ale marilor magazine online. Dintre cumpărătorii de pe eMag care postează recenzii am remarcat una și citez :
Consola este faina, dar sa fiu sincer nu am simtit atat de mult saltul de la PS4 Pro la PS5. Poate cu jocurile de o sa apara pe viitor o sa fie mai sesizabila diferenta intre cele doua. Acum am PC cu RTX 3080 pentru toate jocurile si PS5 pentru Sony exclusivities. Sincer cred ca o sa vand consola si astept sa apara jocuri care chiar sa merite: un god of war, un horizon zero dawn ceva. Vad ca lumea inca cumpara consola la 6000 de lei vanduta de parteneri emag...
Acum , omul fie este troll cum spuneți voi fie a remarcat că nu este încă vremea jocurilor next-gen și nu ar trebui să ne stresăm atât de mult pentru a obține consola. Eu încerc să încurajez și pe cei care nu au prins încă , să aibă răbdare fiindcă timpul le rezolvă pe toate !
Poate să îmi trimită cineva link la consola varianta digitală de pe eMag să o pot pune la favorite?
Mulțumesc.
Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk
Oare cei care și-au făcut cont pe acest forum ca să ”prindă” un PS5 vor mai activa după ce își rezolvă ”problema”? Nu e ca și cum acum ar da semne de viață... Măcar fac trafic.![]()
Nah nu prea voi mai activa , dar nu imi dau seama daca spui asta ca si cum ar fi o problema , pana la urma de asta mi-am facut cont nu? daca apare ceva evident ca postez si pt restu dar odata ce mi-am luat nu mai vad rostu sa pierd vremea pe forum cu refresh
https://www.emag.ro/guide/playstation-5-precomanda
Acolo gasesti linkurile la toate produsele Playstation 5 (console si accesorii)
Bookmarks