Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 236 of 408 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 246 286 336 ... LastLast
Results 4,701 to 4,720 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4701 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by chinty View Post
    Nu stiu de unde concluzia ca ALTEX au fost cei mai OK? Asta e ca aia, ca daca furi dar esti prins pe urma si achiti paguba, atunci nu ai furat.
    Ba tocmai ca ALTEX sunt cel mai putin OK, ca iau console care ar trebui plasate pe piata libera.
    Eu nu am nimic cu cei care au plătit taxa de participare ca sa aiba certitudinea ca peste 3,5, 10 luni primesc consolele, bravo lor, dar daca tot stocul PS se duce la ALTEX doar pt ca ALTEX au nu stiu ce deal cu PS, atunci nu mai sunt OK.
    O sa fac si o intrebare la ANPC în acest sens, sunt curios ce părere au, sa faca si ei niste verificari.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
    ba man sigur o sa-i doara-n cot pe astia de la ANPC de treaba asta...

dupa parerea mea singura chestie nasoala pe care au facut-o atunci cu tombola a fost ca nu au pus un anunt de la bun inceput cu informatii legate despre ce e mai exact vorba, ci, au pus doar un buton de "comanda" . daca ar fi pus de la bun inceput un mesaj de atentionare care informa clientul despre ce e vorba eu zic ca nu ar fi gresit cu absolut nimic. parerea mea though

2. #4702 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    N-a plătit nimeni nici o taxa de participare. Cat despre un deal cu PS, chiar daca există, n-ar fi primul produs care se distribuie exclusiv printr-un anumit magazin, ceea ce oricum nu-i cazul. Acum deja va legați de orice...

3. #4703 SP
    Junior Member LaurEntiu97's Avatar
    Eu ma intreb o chestie, e oare asa greu sa aduca Altex macar 10-20 digitale ?

Sau oare nu vor ?

4. #4704 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Achitarea în avans a consolei poate fi asimilată unei taxe de participare, doar nu ai primit în schimb decât dreptul de a participa, nu? Chiar daca ti s-au returnat banii in schimbul unei promisiuni.
    In fine, nu vreau sa ridic polemici, fiecare face cum crede ca e mai bine, eu o sa pun o intrebare la ANPC așa, pentru cultura mea si felicitări celor care le primiti de la "corectul" ALTEX.

5. #4705 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Achitarea în avans a consolei poate fi asimilată unei taxe de participare, doar nu ai primit în schimb decât dreptul de a participa, nu? Chiar daca ti s-au returnat banii in schimbul unei promisiuni.
    In fine, nu vreau sa ridic polemici, fiecare face cum crede ca e mai bine, eu o sa pun o intrebare la ANPC așa, pentru cultura mea si felicitări celor care le primiti de la "corectul" ALTEX.

ma normal ca ai dreptate, dar ai dreptate intr-o lume in care nu se intampla ceea ce s-a intamplat cu stocurile de ps5. adica au fost luate de scalperi, in cantitati mari, folosind boti.

normal ca nu e ok sa participi cu bani la o tombola care doar iti da dreptul sa cumperi un produs, e clar , dar na, mie unul mi s-a parut o metoda destul de ok in conditiile actuale. asa dau la fiecare om consola cuvenita acum si au incheiat probleme cu "bagam stoc, dureaza 10 secunde, le-au luat cu boti, avem reclamatii, ne suna toata lumea, etc."

go ahead si intreaba la ANPC si zi-ne si noua ce raspuns ti-au dat daca vrei ca si eu sunt curios ce pozitie iau ei in toata treaba asta.

6. #4706 SP
    S-a mai discutat, nu e o chestie nemaivăzută asta cu tombola pt un produs greu de găsit/cu stoc limitat. Se practică in țări mult mai civilizate, degeaba va agitați.

7. #4707 SP
    Am comunicat ALTEX în scris sa imi transmită un punct de vedere până mâine, urmând în caz contrar sa ma adresez ANPC.
    Probabil se vor prevala de termenul de raspuns 30 de zile, ma gandesc daca il accept sau nu.

Va tin la curent.

8. #4708 SP
    Junior Member andrei_ghi's Avatar
    Salutare, am fost sunat de Altex pentru confirmarea comenzii (PS5 disk). Aveam numarul 827. O ora mai tarziu mi-a fost transmis link-ul de plata.

9. #4709 SP
    Ba da-o dracu de treabă, au încercat și ei sa faca ceva ok, sa ajute gamerii, sa nu stea lumea cu frica de scalperi si boți si tot cu ANPC-ul in gură sunteți. Singura lor greșeală a fost jumatatea aia de ora in care n-au pus banner-ul cu tombola, dar pt aia au oferit voucher de 100 de lei ca scuze.
    Daca imi deschid vreodata o afacere sper sa n-am parte de clienți ca voi. Mai bine dau faliment.

10. #4710 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

PS5 - achizitie din Romania

Prietene, daca nu ai notiunea termenilor, mai bine abtine-te.

Taxa de participare garanteaza PARTICIPAREA si ATAT. Este o taxa pe care tu o platesti si-ti iei la revedere de la banii aia.

Mai incetati cu tampeniile, acum si Altex va pute? De ce? Pentru ca nu prindeti voi, smiorcaitilor, in fata celor care au numar de la Tombola?

Sper sincer CA UNII sa nu prindeti nici macar la anu’, la cat de primadone plangacioase tragicomice sunteti, va stiti voi care!

Cat despre restul, rabdare si tutun, la un moment dat va veni si timpul vostru. Totusi, rezistati tentatiei de a-i face pe unii cu bani de excursii la vara, nu merita PS5 efortul ala finaciar, v-o spune unul care are.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #4711 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    nici daca eram mare magnat nu cumparam de la bisnitarii astia la supra-pret, stai chill. poate doar le luam ca sa le pun eu inapoi pe OLX la pretul normal , dar si asa ii faceam fericiti pe samsari

gen, si acum pot sa strang din cur si sa cumpar un ps5 de pe OLX, dar sentimentul care va urma dupa, de om prostit si furat, de disperat de viata, va fi crancen )

12. #4712 SP
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Prietene, daca nu ai notiunea termenilor, mai bine abtine-te.

Taxa de participare garanteaza PARTICIPAREA si ATAT. Este o taxa pe care tu o platesti si-ti iei la revedere de la banii aia.

Mai incetati cu tampeniile, acum si Altex va pute? De ce? Pentru ca nu prindeti voi, smiorcaitilor, in fata celor care au numar de la Tombola?

Sper sincer CA UNII sa nu prindeti nici macar la anu’, la cat de primadone plangacioase tragicomice sunteti, va stiti voi care!

Cat despre restul, rabdare si tutun, la un moment dat va veni si timpul vostru. Totusi, rezistati tentatiei de a-i face pe unii cu bani de excursii la vara, nu merita PS5 efortul ala finaciar, v-o spune unul care are.

Din respect pentru cei de aici...no comment, "prietene" atotștiutor.

13. #4713 SP
    Junior Member sfanthu's Avatar
    emag a mai bagat in ianuarie si pe 1 februarie (cand am prins si eu) dar foarte putine si nu se afla si nici nu scriu pe facebook ca au primit. Probabil asteapta sa aiba un stoc mai mare nu 50 console.

14. #4714 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, va rog sa terminati cu discutiile despre tombola. Nu inteleg ce se intampla aici. Daca nu aveti ce discuta, dezgropati mortii?
    Va rog sa discutati on topic despre achizitie in momentul de fata a consolei PS5 din Romania. Atat!

15. #4715 SP
    Member Para81's Avatar
    De la ORANGE

Salut,

Iti oferim un voucher de 10% reducere la cumpararea unui accesoriu din magazinul online, valabil pana la 31 mai inclusiv, conform discutiei telefonice din data de 23.02.2021

16. #4716 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aveti mare grija - daca acceptati/folositi acele vouchers, se considera ca acceptati, pe cale amiabila, incheierea disputei (in cazul in care aveti de gand sa faceti reclamatie la ANPC sau ati facut deja).
    Astfel nu vor fi amendati in cazul in care vor fi gasiti vinovati de haosul asta.

17. #4717 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Aveti mare grija - daca acceptati/folositi acele vouchers, se considera ca acceptati, pe cale amiabila, incheierea disputei (in cazul in care aveti de gand sa faceti reclamatie la ANPC sau ati facut deja).
    Astfel nu vor fi amendati in cazul in care vor fi gasiti vinovati de haosul asta.
    Eu nu folosesc pentru ca am facut reclamatie, doi n-am ce sa cumpar dupa orange shop inafara de ps5

18. #4718 SP
    Junior Member Redefine07's Avatar
    Am primit azi la ora 17:53 link de plata , s-a schimbat statusul la comanda din anulata in Confirmata manual (Altex)

19. #4719 SP
    Junior Member Blonndul's Avatar
    Buna ziua. Ma scuzati pentru acest post, dar cunoaste cineva daca au fost persoane sunate de cei de la Altex cu numar de ordine peste 2200 ? Deoarece am vazut un comentariu pe un grup cum ca au fost foarte multe persoane ce nu au mai dorit consola si acestia au ajuns sa sune persoanele cu numar de ordine peste 2200.

20. #4720 SP
    Junior Member Subliminal's Avatar
    Nu e peste 2200, dar am un amic cu 2119, si a fost sunat ieri. A primit si linkul de plata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.