tocmai ce am finalizat si eu reclamatia la ANPC catre Orange. macar o amenda sa le dea, ca alta rezolvare in favoarea mea, nu prea cred
Eu cred ca ar trebui sa ne linistim nitel si sa vedem de unde luam PS5-uri nu sa ne suduim pe forumuri.
Guys, va rog sa va potoliti cu atacurile si sa discutati doar despre achizitii de PS5 din Romania.
@alexandru92 si @bpoearth - e ultimu warning. Daca urmatoarele postari nu sunt on topic, o sa luati o mica pauza.
cam asa ar fi ideal, normal.
dar de unde sa o iei bro? ca n ai de unde momentan, altex, media galaxy nu avem sanse daca nu am participat la tombola; flanco...nici nuj daca a avut vreodata , cred ca au pe site aia cu “ in curand” si “inscrie-te” doar ca sa faca abonati la newsletter sau cva; deci ultima si cea mai viabila sursa ar fi emag care probabil o sa bage dupa ce le vinde stocurile celor de la wander sau cum le zice
Eu ma intreb ce deal au ALTEX cu Playstation/Sony de fac rost de console, iar EMAG care se lauda ca sunt cei mai mari de pe piata, stau pe tușă.
Ori cei de la ALTEX au dat o prima de volum la Sony, care oricum e mai mică decât posibilele amenzi ANPC dupa tombola, sau le convine situația celor de la EMAG, ca nu le streseaza nimeni serverele si ei oricum isi iau comisionul mare de la WANNDER?
Doar ca imagine însă, mi se pare ca EMAG din nou se fac de kko, așa cum s-au mai făcut cu reduceri false si alte prostii.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
De cei de la quickmobile ce părere aveți? Făcând exceptie de pret, care este asemănător cu cele de pe olx!
man eu cred ca Altex a facut pe dracu-n patru sa faca rost de multe ca s-a vazut cu un picior in groapa sau chiar doua dupa tombola respectiva... pe EMAG sincer nu cred ca l-a interesat asa mult din moment ce nu a clacat ca Altex si sta relax, vinde produsele altora la supra pret cum fac ei de fel de fapt.. cam asta e reasoningul meu, acum nu stiu
---------- Post added 23-02-2021 at 17:46 ----------
pai ce parere...buna rau, am luat o husa de telefon de la ei si o folie de sticla si au fost bomba )... )
ce parere sa am man, normal ca o sa fie totul ok, sigilata, doar ca na, cu 20 de mil mai mult decat pretul initial sau cva de genul daca nu ma insel
Dacă ați fi eMag (sau alt comerciant) de ce v-ați zbate să aduceți consolele? Profitul ar fi aproape inexistent, ar curge cu reclamații la ANPC, serverele floodate de boți, call-centerul blocat etc. Care ar fi partea pozitivă pentru eMag (sau alt comerciant)?
Ati urmarit umpic piata SH de Pc-uri de gaming? Au explodat toate preturile, un amarat de ryzen 5 cu gtx 1060 a ajuns sa coste 2500 RON. In momentul de fata un PS5 DE la 3999 lei de la quickmobile chiar suna binisor.
Ca sa numai zic ca momentan e imposibil sa cumperi o placa video
Cred ca aceasta criza a ps5-ului va trece in momentul in care revin si stoc-urile la placile video. Tot minerii sunt de vina pentru tot
Wannader au max 3-5 bucati pe stoc. Doar le scot si le baga la loc ca sa para ca au volum constant.
Ați
primit mail de la altex cei care nu au primit la tombola consola? Eu am primit sa plătesc pt consola dacă o mai vreau.
sper sa ramana cu ele mult si bine. noi sa prindem toti console la pret normal si ei inca sa se chinuie sa le vanda
Tin minte cum initial toata lumea se pisa pe Altex cu tombola si erau toti revoltati, acum lumea se oftica ca nu s-a bagat la tombola pana la urma astia au fost cei mai ok
Nu stiu de unde concluzia ca ALTEX au fost cei mai OK? Asta e ca aia, ca daca furi dar esti prins pe urma si achiti paguba, atunci nu ai furat.
Ba tocmai ca ALTEX sunt cel mai putin OK, ca iau console care ar trebui plasate pe piata libera.
Eu nu am nimic cu cei care au plătit taxa de participare ca sa aiba certitudinea ca peste 3,5, 10 luni primesc consolele, bravo lor, dar daca tot stocul PS se duce la ALTEX doar pt ca ALTEX au nu stiu ce deal cu PS, atunci nu mai sunt OK.
O sa fac si o intrebare la ANPC în acest sens, sunt curios ce părere au, sa faca si ei niste verificari.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Bookmarks