Salut. Au crescut stocurile? Am vazut magazine noi cu preturi de scalper, dar care nu aveau pana acum nici un PS5... Sau poate le-au luat la tombola si le revand? Stie cineva mai multe informatii?
Salut. Au crescut stocurile? Am vazut magazine noi cu preturi de scalper, dar care nu aveau pana acum nici un PS5... Sau poate le-au luat la tombola si le revand? Stie cineva mai multe informatii?
A fost stock în străinătate la Sony direct. Dacă e că de obicei mâine sau zilele astea o să avem și noi
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
A avut si Orange la noi Digital Edition, dar cred ca tot pentru cei de pe listele cu comenzi anulate in februarie...
Găsită în Auchan Cluj. E mai ieftin la băieții de pe olx decât în magazine. Deja avem o problema
Ce magazin de 2 lei e Auchan. Cat de penibil sa fii sa ai cifra de afaceri de miliarde si sa incerci sa faci bisnita cu 10 console pentru cateva sute de euro?![]()
Fiecare leu pe profit ajunge la cineva in buzunar. Nu la angajați dar la cineva
Sunt prin toate magazinele 1-2 console, cu sau fara disc, la pret mare. Dar e poibil ca si ei sa le ia de la ceva furnizor care le vinde la pret foarte mare si sa nu aibe super adaos pentru ele.
Iti dai seama ca nu face boss al' mare pretul. E unu speculator ca in orice industrie care nu pune pret pe consumator.
Nu trebuie sa va mirati de ce face Auchan cu consolele. Vedeti cazul placilor video, absolut toata lumea il practica, si nu se mai supara nimeni![]()
Hahaahha nu cred macar 2549, sa rupa si ei o ciorbita doar sunt comercianti de mare perspectiva . Eu unul nu am sa platesc nici un banut in plus buticurilor astora . Orice ghertoi se poate inscrie mai nou in market place uri ca si comerciant “verificat” , nu i verifica nimeni, daca nu vreti batai de cap nu va incurcati.
A mai cumparat cineva din cei interesati de pe techinn?
Am citit dsicutiile despre site, dar nu am citit despre un cumparator efectiv din Ro care a si finalizat si primit comanda...
Daca te tine engleza, poti citi aici pareri despre Techninn cate vrei: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...techinn_legit/
Ca rezumat, are review-uri proaste, e marcat ca fiind suspicios, nu au stoc dar tu practic platesti si cand primesc ei iti trimit. Dar na, sanse mari sa fie fake.
Pe alt subiect, l-am intrebat ieri pe un tip de la Altex daca stie cand mai vine stoc de PS5 digital si a zis ca nu ajunge informatia asta la ei. Mai asteptam.
Prieteni eu zic sa stați liniștiți,au lansat sony un update au devenit cam gălăgioase când joci ceva joc ps5,și la jocuri ps4 cam auzi un sunet ciudat,am impresia ca sony mizează bitcoin pe ele.Spuneau ca vor fi silențioase dar ce zgomote se aud acum nu stiu ce sa zic.Sunt curios dacă lansează un update sa rezolve ceva,e foarte enervant ce sunete scoate acum.Am consola de 3 săptămâni de utilizare.
Ca mineaza cu ele nu ar fi asa grav, sa nu ne bage ceva covid prin fantele ale de aer cand scoate zgomotele aleaeu nu mai fac nici un update ...
Bookmarks