Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 305 of 408 FirstFirst ... 205 255 295 303 304 305 306 307 315 355 405 ... LastLast
Results 6,081 to 6,100 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6081 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Salut. Au crescut stocurile? Am vazut magazine noi cu preturi de scalper, dar care nu aveau pana acum nici un PS5... Sau poate le-au luat la tombola si le revand? Stie cineva mai multe informatii?

2. #6082 SP
    Junior Member TheCryHD's Avatar
    Quote Originally Posted by VforV View Post
    Salut. Au crescut stocurile? Am vazut magazine noi cu preturi de scalper, dar care nu aveau pana acum nici un PS5... Sau poate le-au luat la tombola si le revand? Stie cineva mai multe informatii?
    nu, doar le iau din strainatate unde se fac mai des stocuri si le revand la noi. QuickMobile de pilda isi ia consolele din Japonia.

3. #6083 SP
    Quote Originally Posted by TheCryHD View Post
    nu, doar le iau din strainatate unde se fac mai des stocuri si le revand la noi. QuickMobile de pilda isi ia consolele din Japonia.
    Ok, mersi de raspuns.

4. #6084 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    A fost stock în străinătate la Sony direct. Dacă e că de obicei mâine sau zilele astea o să avem și noi

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

5. #6085 SP
    Member gompo's Avatar
    A avut si Orange la noi Digital Edition, dar cred ca tot pentru cei de pe listele cu comenzi anulate in februarie...

6. #6086 SP
    Junior Member TheCryHD's Avatar
    Quote Originally Posted by Bisebi View Post
    A fost stock în străinătate la Sony direct. Dacă e că de obicei mâine sau zilele astea o să avem și noi

Stocurile in Romania si in strainatate intra numai in zilele lucratoare, poate saptamana viitoare

7. #6087 SP
    Găsită în Auchan Cluj. E mai ieftin la băieții de pe olx decât în magazine. Deja avem o problema

8. #6088 SP
    Member miculas10's Avatar
    Se poate vinde magazinele Ps5 supra preț..asta clar nu e ok.

9. #6089 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ce magazin de 2 lei e Auchan. Cat de penibil sa fii sa ai cifra de afaceri de miliarde si sa incerci sa faci bisnita cu 10 console pentru cateva sute de euro?

10. #6090 SP
    Fiecare leu pe profit ajunge la cineva in buzunar. Nu la angajați dar la cineva

11. #6091 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt prin toate magazinele 1-2 console, cu sau fara disc, la pret mare. Dar e poibil ca si ei sa le ia de la ceva furnizor care le vinde la pret foarte mare si sa nu aibe super adaos pentru ele.

12. #6092 SP
    Member morphine's Avatar
    Iti dai seama ca nu face boss al' mare pretul. E unu speculator ca in orice industrie care nu pune pret pe consumator.

13. #6093 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nu trebuie sa va mirati de ce face Auchan cu consolele. Vedeti cazul placilor video, absolut toata lumea il practica, si nu se mai supara nimeni

14. #6094 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Ce magazin de 2 lei e Auchan. Cat de penibil sa fii sa ai cifra de afaceri de miliarde si sa incerci sa faci bisnita cu 10 console pentru cateva sute de euro?
    Cand vor aparea pe stoc mai multe, vor face mare reducere cu pretul vechi taiat de la 4000 la 2500...

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. #6095 SP
    Member mladin86's Avatar
    Hahaahha nu cred macar 2549, sa rupa si ei o ciorbita doar sunt comercianti de mare perspectiva . Eu unul nu am sa platesc nici un banut in plus buticurilor astora . Orice ghertoi se poate inscrie mai nou in market place uri ca si comerciant “verificat” , nu i verifica nimeni, daca nu vreti batai de cap nu va incurcati.

16. #6096 SP
    A mai cumparat cineva din cei interesati de pe techinn?

Am citit dsicutiile despre site, dar nu am citit despre un cumparator efectiv din Ro care a si finalizat si primit comanda...

17. #6097 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Daca te tine engleza, poti citi aici pareri despre Techninn cate vrei: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...techinn_legit/

Ca rezumat, are review-uri proaste, e marcat ca fiind suspicios, nu au stoc dar tu practic platesti si cand primesc ei iti trimit. Dar na, sanse mari sa fie fake.

Pe alt subiect, l-am intrebat ieri pe un tip de la Altex daca stie cand mai vine stoc de PS5 digital si a zis ca nu ajunge informatia asta la ei. Mai asteptam.

18. #6098 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Prieteni eu zic sa stați liniștiți,au lansat sony un update au devenit cam gălăgioase când joci ceva joc ps5,și la jocuri ps4 cam auzi un sunet ciudat,am impresia ca sony mizează bitcoin pe ele.Spuneau ca vor fi silențioase dar ce zgomote se aud acum nu stiu ce sa zic.Sunt curios dacă lansează un update sa rezolve ceva,e foarte enervant ce sunete scoate acum.Am consola de 3 săptămâni de utilizare.

19. #6099 SP
    Member mladin86's Avatar
    Ca mineaza cu ele nu ar fi asa grav, sa nu ne bage ceva covid prin fantele ale de aer cand scoate zgomotele alea eu nu mai fac nici un update ...

20. #6100 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am doua PS5, niciuna nu scoate sunete ciudate dupa update.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.