Cine a luat de la Altex ,nu cred ca se mai baga la emag.. si asa astia de pe olx stau cu morcovul in doss, plus alte site.uri de pe emag sau quickmobile, etc
Cine a luat de la Altex ,nu cred ca se mai baga la emag.. si asa astia de pe olx stau cu morcovul in doss, plus alte site.uri de pe emag sau quickmobile, etc
man, deja au aparut pe olx, acuma vorbesc cu ei, ca sa ii inteleg, gen ca si un documentar de la discovery, unu mi-a zis ca este pe emag si sa ma grabesc sa cumpar, si el pune consola cu 3600![]()
Hai ca incet incet se termina si nebunia asta. Era si cazul. Sper sa ramana cu ele sa le dea la pret de second cum e normal.
Astia de pe olx is ca aia cu pacanelele, au in sange.. sa faca macar un pic se samsarela, altfel.nu dorm bine..
Ce au scăzut preturile la ele pe olx������,sper sa fie stocuri masive și sa se termine cu chestia asta..
https://www.emag.ro/consola-playstat...um=direct_link
Si eMagu
Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
ideea este ca a fost si o crestere artificiala a cererii prin scalperi (gen 300 console, sa zicem, sunt tinute pt bisnita, nu pentru consum propriu). se vor da drumul si la consolele astea si se va inunda piata. desi mi se pare ciudat ca in romania a curs cu stocuri si pare deja ca ajung cat decat.
vorbeam si a zis ca 30 de console aresi ca are varianta cu joc fizic, cum a primit-o deja fizic?
https://prnt.sc/15ee3p6
presonal as vrea sa ii raportez pe astia care pun cu jocul, ca pun consola la vanzare cand nu o au fizic..poate se mai invata minte
Am reusit sa plasez comanda de la eMAG, plata online acceptata si ridicare din Showroom Titan.
La Altex nu am prins pentru ca eram la munca si nu aveam cum sa plasez comanda, dar e bine si asa.
Astept Dualsense-ul Cosmic Red sa intre in stoc si gata.
Are pe naiba, tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca
Oricum ma amuza, daca chiar a cumparat consola, are curaj, avand in vedere ca inainte de precomenzile astea pe olx erau cel putin 5 pagini pe olx la vanzare
Ori face omu stoc pt decembrie
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
O prietena a dat precomanda la Altex, a platit. Apoi i-au dat banii inapoi cu "comanda esuata" sau ceva de genul.
A sunat la ei si i-au trimis link nou, plata a mers. Ideea e ca Altex este posibil sa iti blocheze prima plata pentru a vb cu cel de la ei responsabil cu PS5, sa confirmi personal. Poate o varianta pentru a mai stopa din samsari.
Eu cred ca cine era dispus sa dea suprapret pe un ps5 a dat deja. Si cine a asteptat pana acum nu cred ca are o problema sa mai astepte. O sa se regleze incet incet lucrurile. Abia astept sa fiu primul de pe forum care iau o consola de pe OLX la pret mai mic decat cel oficial de magazin.![]()
Eu o sa iau de pe olx sub 2.500 cum e normal .
Iar s au ingramadit romanii sa cumpere sa faca speculaCreiere!
Bookmarks