Nu inteleg de ce va tot panicati cu Altex. A confirmat deja userul Altex/MG ca de maine vor incepe livrarile.
Ce alte confirmari mai vreti?
Nu inteleg de ce va tot panicati cu Altex. A confirmat deja userul Altex/MG ca de maine vor incepe livrarile.
Ce alte confirmari mai vreti?
Am primit si eu mailul de la Altex pentru consola bundle, zice ca produsul a fost pregatit pentru livrare si urmeaza sa fie ridicat de curier, zice un nr de AWB
Din ce oras sunteti cei care ati primit AWB? Eu sunt din Cluj si inca e Confirmata Integral la status.
Eu din Bucuresti...uitate si pe mail ca acolo am primit prima oara de la altex cu nr de AWB.
Nu e geaba, până la noapte nu ajunge curierul la ei la depozite. Probabil se face inițial ce e 100% sigur că ajunge a 2-a zi gen București și pe noi mai din vest ne lasă mai la urmă. Oricum, au destul timp astăzi până la sfârșitul zilei
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Confirm si eu, Bucuresti, urmeaza sa se livreze.
Mailul a fost primit acum 2 ore. Probabil cei care au apucat se vor bucura de consola in weekend.
Produsul din comanda ta Altex cu nr. xxx -1 a fost pregatit pentru livrare si urmeaza sa fie ridicat de catre Altex Curier.
Echipa Altex
Welcome to the club, boys
Astept cu interes sa vad cum vor scadea preturile pe Oleics.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merci!
Comanda aprobata pentru mine, sper sa si livreze...
"Status aprobată
= plata efectuată cu card bancar sau Ordin de plată s-a alocat în contul Orange sau s-a ales achitarea comenzii cu plata la livrare (în acest caz, comanda urmează să fie pregatita pentru livrare)"
Mi-a dat si mie mail Altex sa ma intrebe daca vreau cu disc (eram inscris la tombola pentru varianta digitala). Am raspuns ca da, vreau cu disc, trimitand mail la adresa indicata de ei, dar pana acum nu am primit link de plata. Astept...
La eMAG nu s-a schimbat statusul pentru comanda din 14.06. Apare tot "plata acceptata". Ciudat este ca la ei nu aparea data de "lansare", asa cum a fost la Altex.
Daca este cineva care are comanda pe Altex sau Emag la ps5 cu disk si vrea sa o anuleze o pot lua eu de la el,asta daca a facut si la Orange la cea digitala.Livrarea o discutam telefonic,ar fii indicat sa fie sigilata cutia,fiumiu doreste sa deschida si sa se bucure el de ea,multumesc
Tel de contact 0766367878
Bookmarks