Nu mai stiu ce sa nascoceasca..![]()
Mai peste tot e ASA cu liste de asteptare. Si in Germania si Elvetia. Si cer aceleasi preturi nesimtite
Ah, nu stiam, mersi. Din fericire eu am scapat de aceasta grija. Dar inca sunt subscris la thread.
In alta ordinde de idei, am spus anterior, trebuie privit pragamatic lucrurile.. ca ne place sau nu. Ca avem dreptate sau nu.
Fiecare sa voteze cu portofelul in consecinta.
Am trecut azi printr-un Altex.
PS5 3300 si voucher 500 lei pentru achizitia de jocuri.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Facem abstracție de preț oarecum bundle nou, al doilea.
Attachment 298304
Hai sa punem si noi link-uri daca tot vrem sa postam ca sa ajutam lumea
Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB + joc Horizon Forbidden West
Imi cer scuze, din graba nu am mai pus link.
Am comandat si eu astăzi, as fi vrut jocul in format fizic, dar e ok pana la urma.Il iau peste ani la reducere.
S-a epuizat stocul, sper ca ati apucat sa comandati.
Mda...aiurea. Dar nah, cel putin la noi, au stricat complet vanzarea de Ratchet and Clank din magazine. Tin minte si acum ca am avut precomanda la el la pret full, iar dupa 3-4 zile deja se gasea la 120 lei, scazand apoi si la 50 lei.
O decizie idioata, dar macar se asigura ca majoritatea raman cu jocul.
Probabil se gandesc ca oricum e un joc foarte lung si lumea o sa il pastreze. Also nu cred ca va fi lumea la fel de disperata dupa ps5....observ ca si pe forum s-a mai potolit lumea.
Ca sa nu mai poti sa vinzi jocul si sa faca ei mai mult bani.
Iti dai seama ca scadea pretul la Horizon FW si vindeau mai putine copii daca pachetul avea jocul pe disc.
Presupun ca acel cod de HFW poate fi folosit o singura data, dar poate fi revendicat de pe orice consola, chiar si digitala.
Sau gresesc?
Orice consola, chiar si de pe telefon sau computer. Odată revendicat nu mai e valabil, rămâne atașat contului de pe care ai făcut revendicarea.
Bookmarks