Sunt curios daca voi chiar primiti glumele astea de informatii de la vreun aiurit sau le visati
Inteleg ca asta va doriti, sa aduca cat mai multe si sa prindeti cu totii, dar din pacate, asa cum e cazul in restul lumii, sunt sanse fff mici sa aduca pentru toata lumea, in Romania.
Baiatu e sef de depozit si m-a sunat cand s-a terminat o sedinta in care le-a zis asta.
Stau de pe 19 cu 10 taburi deschise zilnic si sunt sigur ca nu doar eu. Nu am oprit un boschetar pe strada si l-am intrebat daca stie ceva daca asta este impresia ta.
Am aflat ceva si puteam sa tin pentru mine dar am ales sa zic si vad ca tot e lume nemultumita
Si tot asa pana aflam ca de fapt ar fi fost timp de o micro secunda pe site da nu am prins noi
Da, da sa fie o tombola din aia in care la descriere scrie ca banii nu se returneaza, ca oricum numeni nu citeste descrierea![]()
cum ar fi fost sa anunte Emag ca primesc stocuri noi de ps5 la o zi dupa ce ne-am inscris toti la tombola de la Altex si aveam banii blocati la ei
Cred ca oamenii ce se ocupa acum de stocuri s-ar distra maxim sa ne vada pe toti cum asetptam de cateva ore si ei sa aiba in plan sa-l puna pe la 15-16
La altex, apare acum la awb "Expediere colectata".
Ar fi sanse ca la o parte sa ajunga maine. Nu stiu daca mai lucreaza si sambata.
Bookmarks