Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 337

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #241 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    ^ nu te increde neaparat in ce scrie acolo fiindca eu cunosc pe cineva care a returnat PS5 PRO dupa 1 saptamana si avea probleme de coil whine serioase,adica se auzea ingrozitor si s-a jucat intens pe el si apoi dupa ce l-a dat aparea pe site "amabalaj deteriorat,accesorii nefolosite".Dar pentru cine oricum vrea sa incerce poate are noroc si chiar cineva a returnat produsul doar pentru ca nu l-a considerat okay pentru nevoile sale

2. #242 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Majoritatea de-abia vad diferenta intre 2K si 4K pe YouTube, cred ca ar observa-o intre 4K si 8K?
    Nu conteaza majoritatea, ci faptul ca acolo se face o reclama fake. Poate unii au un TV 8K de 100" si vor sa vada cum arata jocul lor in 8K.

Anyway, mai jos aveti o poza cu familia PS5.
    Attached Images Attached Images ps5_family.jpg

3. #243 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu conteaza majoritatea, ci faptul ca acolo se face o reclama fake. Poate unii au un TV 8K de 100" si vor sa vada cum arata jocul lor in 8K.

Anyway, mai jos aveti o poza cu familia PS5.

Ca si design inca consider PS5-ul din 2020 ca arata cel mai bine,apoi PS5 PRO cu semnele lui de Adidas.

4. #244 SP
    Member codpin's Avatar
    Deci stai asa... Au scos slim care e mai mic si apoi au venit cu Pro care iarasi e cat ala OG? Abia acum am realizat asta.

Eu imi mentin parerea ca PS5 e cea mai urata consola generatia asta. Le am side by side PS5 si XSX, ambele negru mat. XSX e din orice pct de vedere mai fain decat PS5 ca si design. Daca as putea sa fac swap la carcase as obtine consola perfecta pt mine

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. #245 SP
    Manager paul's Avatar
    Zvonuri PS6:
    Quote Originally Posted by Reddit
    zhangzhonghao has been pretty reliable in the past, and has previously leaked legitimate roadmaps

link to his post: https://www.chiphell.com/thread-2652187-1-1.html

- No more RDNA5 codename, after RDNA4 it's UDNA.

- MI400 and RX9000 using the same UDNA, architecture using GCN-like ALU design.

- UDNA Gaming GPU tentative plan 26 Q2 mass production

- Sony's PS6 will be using UDNA, the CPU has not yet been determined whether it's ZEN4 or ZEN5

- Sony's handhelds will also use AMD hardware

- Microsoft's handhelds I heard that they will choose between Qualcomm and AMD? I don't know about this the above information comes from the supply chain, I'm not sure about the specs and performance.
    Sony's PS6 will use AMD's UDNA GPU architecture and ZEN4 or ZEN5 for CPU. Sony's upcoming handheld will also use AMD hardware. Microsoft is deciding between Qualcomm and AMD for their upcoming handheld : r/GamingLeaksAndRumours

6. #246 SP
    Member tudort's Avatar
    https://youtu.be/R9wbtsjmnQc?feature=shared

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

7. #247 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ma bucur ca lucreaza si la un handheld nou doar sper sa pastreze forma Portal-ului, chiar daca asta l-ar face mai putin compact.
    Portal-ul e de departe cel mai comfortabil device portabil pe care l-am folosit.

8. #248 SP
    Manager paul's Avatar
    The Last of Us Part II Remastered:

9. #249 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

Foarte interesant si bine facuta analiza - demonstreaza ca problemele de performanta sunt datorate faptului ca nu au folosit cum trebuie arhitectura PS5-ului.
    Iar pe Vulkan ruleaza mai rau ca pe DX11, ceea ce nu e un lucru normal.

10. #250 SP
    Member rockybt18's Avatar
    A gasit careva prin tara sau strainatate disc drive-ul in stoc? Tot am cautat in UK unde locuiesc dar in afara de scalperii normali de pe eBay nu am reusit sa gasesc nicaieri in stoc sa il iau.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

11. #251 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Daca nu se lacomeau la bani si scoteau PS5 Pro cu disc numai era problema asta.

12. #252 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aveti putina rabdare. Eu cred ca va fi stoc suficient in Decembrie.

13. #253 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Si eu sunt in aceeasi situatie, inca astept. Am vazut cateva bucati pe olx dar am o vaga impresie ca provin dintr-o consola slim cu disk, apoi le vand pe amandoua la pret umflat. Cat o sa mai mearga si asta ca vad oferte multe de bf la console

14. #254 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata foarte bine si ambalajul si continutul

15. #255 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Nebanuite sunt caile marketing-ului, am comandat un PSVR2 la 2000 lei, asa ca in sfarsit am un motiv sa iau PS5 PRO in considerare, pentru micul boost in VR, desi, in rest e o lansare cel putin chestionabila (patch-urile Alan Wake 2, Silent Hill 2, Jedi Survivor sunt fail).

PSVR2 e destul de ciuntit pe PC (dar pretty good for HL Alyx), asa ca un PS5 PRO strict pentru PSVR2 suna binisor, dar in nici un caz la 4000 lei.
    Sunt 100% sigur ca in maxim un an, va fi 3000 lei, tot prea mult dpmdv, dar daca reusesc sa-l scot la 3000 (nou, din magazin) cu tot cu drive, atunci voi pune mana pe el.
    PSVR2 Call of the Mountain Bundle a fost 3250 initial, daca nu ma insel, iar azi l-am luat cu 2000 lei.
    Prevad aceeasi soarta pentru PS5 PRO, ambele sunt produse mult prea scumpe ca sa aiba adoption rate bun la pretul de lansare, sooner or later, Sony va trebui sa goleasca stocul. Pe aceeasi logica am prins PSVITA OLED sigilat cu 500 lei si PSTV sigilat cu 200 lei, tot din magazin.

16. #256 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Mai e un lucru dau ca exemplu AMD scot procesoarele la un pret mai mare iar peste 3 luni baga o reducere apoi peste 6 una mai mare.
    Ideea e ca multi producatori mizeaza pe cei care nu au rabdare si cumpara produsul la pretul de lansare indiferent de cat de mare e.

Posibil sa fie acelasi lucru cu PS5 Pro peste 6 luni sa fie la reducere desi tot mai castigat iesi facand upgrade de la PS5 la PS6.
    PS6 o sa aiba upgrade la procesor de la Zen 2 la Zen 4 sau Zen 5 pe langa GPU.

17. #257 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    De acord, cel mai bun sfat e sa sari peste PS5 PRO daca ai deja PS5, si sa iei direct PS6.
    PS5 PRO pentru mine are sens strict pentru PSVR2, ofera cea mai buna experienta PSVR2, cel putin pana (si daca) Sony decid sa ofere toate feature-urile PSVR2 si pe PC.
    Nu stim 100% daca PSVR2 va fi compatibil cu PS6, dar nu vad de ce nu ar fi.

18. #258 SP
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    De acord, cel mai bun sfat e sa sari peste PS5 PRO daca ai deja PS5, si sa iei direct PS6.
    PS5 PRO pentru mine are sens strict pentru PSVR2, ofera cea mai buna experienta PSVR2, cel putin pana (si daca) Sony decid sa ofere toate feature-urile PSVR2 si pe PC.
    Nu stim 100% daca PSVR2 va fi compatibil cu PS6, dar nu vad de ce nu ar fi.

Sfatul tau se aplica doar daca esti multumit cu ce iti ofera 3rd party pe PS5 si as zice ca jocurile 1st party pe PRO vor fi si mai bune in timp (in special la anumite studio-uri cum ar fi Naughty Dog,Santa Monica sau Insomniac ),iar faptul ca patch-urile sunt un "fail" nu ma face sa cred ca in viitor vor fi toate asa,diferentele sunt foarte mari pentru mine si pretul e irelevant in acest moment,conteaza pur si simplu daca ai jucat tot ce e pana acum sau nu,pe mine asta m-a facut sa nu-l cumpar day1 neavand nimic de jucat nou si nu am de gand sa reiau alte jocuri,lipsa de jocuri day1 sau cat mai apropiate de anumite lansari mari a fost mai mare problema pentru PS5 PRO decat pretul,cine isi permite si-o cumpara,cine nu are varianta mai ieftina exact ca la un telefon,TV,PC etc. Cine are deja un PS5 azi si fie nu a fost multumit de anumite jocuri,fie nu a avut chiar atat de mult timp sa incerce toate titlurile este un upgrade bine venit si in special daca iti vinzi consola actuala si mai scoti pe ea in jur de 1600-1700 lei ( cunosc pe cineva ce a vandut-o cu 2000 )

19. #259 SP
    Manager paul's Avatar
    DF Stellar Blade Pro review:
    00:00 - Introduction
    01:24 - What Modes Are Available?
    02:42 - Pixel Counting Results
    03:30 - Mode Comparisons
    06:58 - Performance Stats
    10:49 - Wrap-up

20. #260 SP
    Manager paul's Avatar
    DF The Last of Us Part 1 si 2 Pro review:
    00:00 Overview
    00:52 Console graphics comparison
    04:45 Performance
    08:06 PSSR vs. FSR and DLSS
    10:10 Analysis and conclusion

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast