Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast
Results 281 to 300 of 336

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #281 SP
    Member Cristache07's Avatar
    I-auzi statement la boss:

"Players don't have to choose between performance and fidelity mode anymore" Mark Cerny

Ce minciuna sfruntata! Am ajuns sa intram pe DF sa ne facem "setarile grafice" pe PS5 . Acum e sansa Xbox sa retalieze cu o consola capabila pe 2026. Astia de la Sony au comis-o cu lansarea lui PRO. Mult laudatul PSSR e inca in stadiu incipient, ii mai trebuie 6 luni. Iar faza asta cu 720P upscaled la 4K pentru 2024 e o reala dezamagire.

2. #282 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    "Players don't have to choose between performance and fidelity mode anymore" Mark Cerny
    Fals, nu a spus niciodata acest lucru. Quote-ul real:
    "Removing that decision [between fidelity and performance], or at least narrowing that divide is one of the key targets for PS5 Pro," Cerny continues. "We want to give players the graphics that the game creators aspire to, at the high frame rates that players typically prefer."
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Acum e sansa Xbox sa retalieze cu o consola capabila pe 2026.
    Keep dreaming . Microsoft nu stie cum sa scape cat mai repede de ideea ca Xbox e o consola, nu m-ar mira ca urmatorul Xbox sa fie defapt un Series S care functioneaza doar prin Cloud Streaming cu abonament obligatoriu la Game Pass.
    Un Social Media Manager de la Xbox chiar a facut gluma care face aluzie ca PS5 Pro e defapt tot un Xbox: https://x.com/steinekin/status/1860086399040651681

3. #283 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Adevaratul sens al lui PS5 Pro se va vedea la lansarea GTA 6 cand nu vor mai fi console in stoc worldwide, veti vedea...
    Restul reprezinta detalii care sunt pur subiective si nimeni nu greseste 100%, ce merita pentru A si nu merita pentru B si asa mai departe.
    Nu ma implic mai tare in runda a 2-a de debate pentru ca mi-am spus parerea ferm la lansare.

Spun doar ca, daca ar exista patch de optimizare pentru Wu Kong pentru Pro si n-as avea N+1 alte prioritati financiare in perioada asta, as da si 6000 de RON pe un PS5 Pro pentru ca pur si simplu este cea mai puternica consola de pe piata la ora actuala. Nu ma intereseaza cat costa un PC sau ca se creeaza un precedent periculos, portarul de la noi de la bloc are iPhone 16, nu se discuta prioritatile si nici nu se poate defini o normalitate! Sunt dementi care aseara au votat HAUR, nu vad de ce nu mi s-ar parea normal sa dau 7500 RON pe un PlayStation 6! Free world!

Referitor la reclama dezgustatoare, nici cu Sisisoft nu mi-e rusine, au ajuns sa-mi spuna ca niste boraturi nesimtite ca un Motorola e un Xbox ca sa atraga clienti din Bangladesh!

4. #284 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Adevaratul sens al lui PS5 Pro se va vedea la lansarea GTA 6 cand nu vor mai fi console in stoc worldwide, veti vedea...
    Este foarte riscant să îți bazezi strategia de vânzări pe succesul unui joc care nu s-a lansat și nu are o dată de lansare. Nu este exclus ca GTA VI să provoace nemulțumiri.

5. #285 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Fals, nu a spus niciodata acest lucru. Quote-ul real:
    Da, asa e. Vina imi apartine!

6. #286 SP
    Disc Drive in Stoc la Altex: https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/ .
    Multumim pentru tip, tudort!

7. #287 SP
    Member tudort's Avatar
    Cu drag. Ați prins ? Eu am avut noroc in noiembrie de la Flanco erau la eMag câteva bucăți. Văd că deja e sold out

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

8. #288 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    E in stoc la emag.

---------- Post added 05-12-2024 at 19:14 ----------

La,altex se,gaseste varianta ff16 deluxe la 200 ron la resigilate însă produsul este intact,sigilat .Dacă cineva e interesat sa il cumpere pana nu il ia altcineva.

9. #289 SP
    Member Kratos666's Avatar
    La voi este gălăgioasă consola față de versiunea standard?

10. #290 SP
    Member enemigo's Avatar
    Nu. La 5-ul vechi pe care il aveam se auzea un coil whine daca erai aproape de consola si liniste in camera, la pro nu se mai aude. Iar in game nu e galagioasa. Ai atasat disk drive? Pe consola veche cand jucam de pe disk, erau momente cand era mai galagioasa.

11. #291 SP
    Din contră, pro ul este mult mai gălăgios ca primul model, se aude destul de tare ventilatorul, nu am disc pe pro, ma gândesc sa ii dau retur, voi ce sfaturi aveți?

12. #292 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    PS5-ul se facea auzit mai ales in meniurile jocurilor pe 120hz si liniste in camera. PRO-ul este silent. Nu i-am facut retur PS5-ului la vremea aia pt ca altul nu mai primeam! Oricum, am mai facut eu retur in trecut la produse pt chestii marunte, iar cele noi care s-au defectat dupa o anumita perioada de timp. Am zis ca mai bine ramaneam la primul.

13. #293 SP
    Păi și îl schimbă ăștia de la emag dacă îl trimit înapoi?

14. #294 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Păi și îl schimbă ăștia de la emag dacă îl trimit înapoi?
    E cumparat de la emag si nu de la partener, nu? Emag-ul nu face figuri. De regula eu rezolv chestiile astea direct in showroom. Iar daca au altul pe stoc, pleci cu cel nou direct de acolo. Daca nu ai acces la showroom, atunci iti ramane doar sa faci cererea de retur in cont si trimit ei curier. Stai fara jocuri vreo saptamana. Iar daca ai ghinionul ca noul PS sa faca la fel ca primul (sper sa nu!), iti vei spune ca mai bine nu-l mai dadeai. GL !

15. #295 SP
    Da este direct de la emag, dar de la resigilate, pot sa ajung la showroom în Timișoara, dar trebuie sa ii anunț sau cv? Sau merg direct acolo cu ea?

16. #296 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Mergi direct nu trebuie sa anunti.

17. #297 SP
    Nu au vrut să o schimbe, că era de la resigilate, așa că i-am dat retur

18. #298 SP
    Member tudort's Avatar
    Recent am comandat ceva din resigilate de la eMag. Un playseat. A venit într-o cutie de carton și înăuntru are doar jumătate din accesorii. Ciudat că pe site nu menționa că e incomplet, doar o reducere de 200 lei și în rest era doar ambalajul deteriorat ... I-am dat retur și aștept să văd cum se soluționează. Voi ce părere aveți? Ați mai pățit așa ceva ? Îmi cer scuze că am postat aici, dar are relevanță în sensul continuității discuției , iar playseat -ul era pentru Ps5 sa joc GT7 cu un volan pe care îl aștept de asemenea. Mulțumesc

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

19. #299 SP
    La mine au zis ca durează 72 ore maxim pana îmi primesc banii înapoi...să nici nu mai aud de pro... Mă bucur foarte mult că nu am vândut ps5 ul , la asta am de toate, nu se încălzește, nu scoate nici un sunet, am suport, disc drive...plus că nu am observat nici o diferență majora în jocurile pentru pro. Vai morții ei consolă...un 500 euro merită dar nu mai mult.

20. #300 SP
    Black Myth: Wukong va primi patch de PS5 Pro pe 14 Decembrie.
    PS5 & PS5 Pro Support and Optimization
    • PS5 Pro now supports PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). By enabling it, you can achieve a high-definition visual experience by selecting either Quality Mode or Balanced Mode in Settings.
    • The system supports 120 Hz Output. When enabled in Balanced Mode, it maintains a stable 40 FPS output. If you encounter any visual anomalies, you can turn it off in PS5 Settings.
    • Various scenes and boss fights have been optimized for better game performance.
    • The stability of frame rates and visual clarity in both Balanced Mode and Quality Mode have been enhanced.
    • The input response speed has been improved in Performance Mode.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast