Chiar ca. Still, ICO e nice, in rest... macar daca era si Rayman Origins varianta PS3.
PS+ card iti activeaza abonament la PS+. PSN card iti incarca walletul cu bani pentru a putea cumpara orice din store.![]()
Resident Evil Chronicles HD Collection e format din doua jocuri chiar bune pentru cei care au move. Le-am jucat pe ambele si mi-au placut. Aiurea ca le da doar Ico, fara Shadow of the Colossus. Rayman Origins alt joc bun pentru cei cu vita. Nu e chiar asa rau pentru US luna asta totusi.
ICO si Shadow of the Colossus mi s-au parut niste jocuri groaznice... Le-am sters dupa primele 20 de minute de gameplay
Cristy inseamna ca nu stii sa apreciezi ICO si Shadow of the Colossus.Shadow of the Colossus este un joc superb si cu atatia colosi de batut awesomeIco pentru un joc din 2002 are o poveste foarte frumoasa , da nah probabil nu e pe stilul tau , dar sa zici ca sunt groaznice mai e pana acolo
![]()
Pana la urma se da si Shadow of the Colossus sau nu? L-am devorat pe PS2, abia astept s-o mai fac o data.
Fiecare cu gusturile lui... Fiecare joc are frumusetea lui, poate nu o vad eu in ICO si Shadow of the Colossus.
Triunghi pe un joc luat cu ajutorul Instant Game Collections si acolo scrie ceva gen expire date.
In meniul PS3 la PlayStation®Network > Managing account information > Services List
Stiti pe cineva care are carduri PSN de vanzare la un pret bunpt US ? iPaul nu mai are momentan.
Pana la urma cum a ramas?daca imi fac PS+pe un an de zile acum pt PS3,abonamentul este valabil si pt PS4??
Bookmarks