Cumperi carduri valorice de pe cdkeys.com, iti trebuie 40£ in cont si in momentul cand iti activezi abonamentul primeşti gratis inca 3 luni
PS recomand abonament pe UK
Cumperi carduri valorice de pe cdkeys.com, iti trebuie 40£ in cont si in momentul cand iti activezi abonamentul primeşti gratis inca 3 luni
PS recomand abonament pe UK
Poti sa iti cumperi de pe cdkeys.com sunt tot felul de reduceri atat la abonament cat si la cardurile cu care alimentezi contul de psn, sau de pe electronicfirst.com si acolo oferte chiar bune. Acuma de exemplu pe electronicfirst, abonamentul pe un an este 34 de lire. Insa daca iti alimentezi contul cu bani de pe carduri preplatite, poti sa iti cumperi direct din store si o sa primesti gratis inca 3 luni, la abonamentul pe un an.
mi-am activat si eu contul de ps+ pe 1 an...multumesc mult lui RobertDinu, ca a acceptat sa trimit banii intr-un cont(eu nu am card)
am luat 5+35=40, activat pe store si cred ca imi mai adauta 3 luni... toate jocurile sa vina la mine![]()
http://feedly.com/k/1ehkaiG
---------- Post added 11-09-2013 at 21:23 ----------
M-am pripit, linkul de mai sus- Diablo 3 Demo
Am optat pt cdkey.com pr ca au preturi bune,dar nu reusesc sa finalizez comanda.Am bagat adresa etc,dau sa platesc prin paypal,ma redirectioneaza din nou catre site,dar cand dau place order ,nu se intampla nimic.E vro smecherie ceva?am gresit cu ceva??
Salut. Tocmai mi-am cumparat si eu un PS3 pentru prima oara, iar documentandu-ma despre tot ce tine legat de consola, am dat de acest forum. Am gasit o groaza de informatii utile datorita voua, asa ca ma voi alatura si eu (daca sunteti si voi de acord, bineinteles). Am achizitionat consola bundle (Book of Spells) pentru simplul fapt ca e mai ieftina, deoarece vine cu un HDD flash de 12GB. Inainte sa cumpar consola, am achizitionat si un mounting bracket plus un HDD de 500GB 7200RPM. Singura problema care nu am stiut-o, e ca acest bundle a venit fara trialul de 30 zile playstation plus. Din cate stiam, absolut toate consolele au incluse un trial de 30 zile. Oare in acest bundle nu l-au inclus din cauza hardului de 12GB pe care il detine consola, sau am fost eu mai ghinionist si am nimerit unul fara? Consola am cumparat-o din Altex, fiind sigilata. Oricum, dupa cum am citit in comentarile de mai sus, pot sa imi comand un cod de pe cdkey.com, ceea ce am sa si fac. Contul l-am facut pe UK, ca sa pot beneficia si eu de frumusetile PS-ului, asa ca probabil pot adauga codul fara probleme daca il cumpar pentru UK. Multumesc frumos.
Welcome! Eu stiu ca nu trebuia sa ai niciun cod pt plus in pachet. Oricum lasa trial si cumpara un an pe uk, pana pe 20 primeşti 3 luni bonus. Cumpara de pe cdkeys.com carduri valorice, trebuie sa ai 40£ in cont si sa cumperi abonamentul de pe psn, altfel nu primeşti cele 90 de zile gratis. Bafta!
Multumesc, am cumparat si acum in sfarsit pot sa-mi downloadez si eu Uncharted 3 si LittleBigPlanet. Nu ma asteptam sa primesc asa repede codul de pe cdkeys. Peste un an, tot de la ei voi cumpara!![]()
1 an si 2 sau 3 luni.
Sa ai in vedere faptul ca ai nevoie de U3 multiplayer pentru a putea juca Uncharted 3:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post999646
Ohh, ok, multumesc pentru sfat. Acum vad ca U3 multiplayer e gratis pe PSN. Singura problema e downloadul, ca vine cam incet, dar cu siguranta merita asteptat.![]()
Daca nu ai rabdare poti incerca ghidul lui AndRewqp:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...-proxy-server/
daca am luat un joc de la un prieten si lui ii expira abonamentul ps+(nu isi mai prelungeste), eu mai pot sa-l joc???
Bookmarks