Ar fi foarte bine venit Tomb Raider, am inceput sa il joc pe PC dar nu l-am terminat si mi-ar place sa il incep inca odata. Cat despre A tale of two sons, nu stiu ce sa zic, daca apare o sa il joc mai mult ca sigur, fiind apreciat de atat de multa lume.
Inafara de Drive Club si poate Knack, ma indoiesc ca or sa dea altceva la plus pentru PS4 anul asta.
N-ar baga si ei ceva mai interesant pt. psv pe uk...si nici reducerile nu-s ca pe us .![]()
Pai au dat destule jocuri interesante la plus, depinde de cand ai plus. Eu astept sa dea Killzone Mercenary si Tearaway care presupun ca or sa le puna in locu lui Uncharted si Gravity Rush prin iunie care si asa trebuiau schimbate anul trecut in noiembrie cand facusera un an.
Avand in vedere cat de misto e scris articolul si faptul ca nu are sursa imi inspira foarte multa incredere in ce scrie acolo.
Daca e adevarat mi-au stricat planurile astia de la Sony...tocmai vroiam sa cumpar discul cu Tomb Raider, cand pana mea sa termin toate jocurile primite pe PS+ ????
Zvonuri care intotdeauna cam sunt adevarate. Nu e prima oara cand se afla inainte si nu ar fi pe bune.
Sursa ar fi asta: https://www.gamepointsnow.com/blog/r...ation-for-ps4/
Eram la un pas de a cumpara Brothers. Multumesc pentru zvon, acum voi mai astepta putin.
ce inspirat am fost sa nu cumpar tomb raidereram aproape sigur ca va fi pe plus, daca nu in martie, poate lunile viitoare
. la fel am procedat si la Bioshock
nu-mi merge site-ul ala gamepointsnow.com, conform lui ar trebui sa apara pe PS+ Tomb Raider Definitive Edition sau varianta veche pentru PS3?
Bookmarks