Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 304 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #1821 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    Your exclusive 30 day free PlayStation Plus voucher*
    LRK5-E3N9-JEPM
    Zice "already used"...multumim mult bartonn dar pe bune acuma de ce nu posteaza cei care folosesc voucherele un mic reply aici ca sa stie si ceilalti eventuali doritori, ca mine, ca e o pierdere inutila de timp sa incerce sa il foloseasca? E deja a doua oara cand patesc asa. Desigur ca lumea va incerca sa ii dea redeem daca vede ca nu l-a revendicat nimeni, mai ales naivii ca mine

2. #1822 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    L-am folosit eu mai devreme. Imi cer scuze ca nu am postat...am inceput sa joc si am uitat. Multumesc mult!!

3. #1823 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Snookerdog89 View Post
    Zice "already used"...multumim mult bartonn dar pe bune acuma de ce nu posteaza cei care folosesc voucherele un mic reply aici ca sa stie si ceilalti eventuali doritori, ca mine, ca e o pierdere inutila de timp sa incerce sa il foloseasca? E deja a doua oara cand patesc asa. Desigur ca lumea va incerca sa ii dea redeem daca vede ca nu l-a revendicat nimeni, mai ales naivii ca mine
    Npc and sorry ...încerc sa mai caut coduri.iti dau ți-e PM imediat ce am găsit.

4. #1824 SP
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    Npc and sorry ...încerc sa mai caut coduri.iti dau ți-e PM imediat ce am găsit.
    Nu cersesc coduri, doar ca m-a cam suparat faza ca unii care folosesc codurile prefera sa ramana anonimi...nu ne suparam ca iau ei codurile dar macar sa stie omu ca sunt folosite. Nu imi trimite PM. Cine are coduri posteaza aici si il ia primu care il vede, doar sa lase un reply ca l-a folosit. Sunt mai competitiv din fire si prefer sa primesc codul fiindca am fost mai rapid ca altii, nu pentru ca l-am primit prin PM (no offence). Codurile primite de la Sony nu se pun

5. #1825 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am vazut o reclama pe PSN US in care apare Outlast gratis pt PS4 probabil in februarie-martie ?

6. #1826 SP
    Member TocSyk's Avatar
    totusi nu am inteles. cand apar jocuri noi in lista de download? am crezut ca la inceputul fiecarei luni, dar se pare ca nu e asa...

7. #1827 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am vazut o reclama pe PSN US in care apare Outlast gratis pt PS4 probabil in februarie-martie ?
    da, va fi printre titlurile date celor cu PS Plus, cum sunt si Don't Starve, Binding of Isaac si Secret Ponchos. nu se stie inca o data exacta, insa vor anunta pe blog din timp. primul din cele 4 care intra cred ca e Don't Starve undeva pe la inceputul lui ianuarie.

8. #1828 SP
    Quote Originally Posted by TocSyk View Post
    totusi nu am inteles. cand apar jocuri noi in lista de download? am crezut ca la inceputul fiecarei luni, dar se pare ca nu e asa...
    Jocurile nu apar singure in lista de download, apar acolo in momentul in care le descarci tu de pe Store. De aparut se specifica pe blog in ce data apar jocurile pentru fiecare luna. Pentru luna asta au aparut deja din 24 si vor tine pana prin 20-si-ceva ianuarie, cred.

9. #1829 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Ma refeream la downloadul pentru jocurile PS+ care sunt gratis Nu gasesc niciun blog despre jocurile PS+. Da-mi te rog un link sa zi-mi mai exact unde gasesc cand vor aparea urmatoarele jocuri pe PS+. Mersi

10. #1830 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Cele de pe luna asta pe PS+ UK deja au aparut, din cate stiu acum pe 24 decembrie.
    Ele sunt Borderlands2 (Diablo-like-FPS, pe PC mi-a luat peste 50h sa-l termin, fara nici un DLC) si Devil May Cry (reboot-ul care am inteles ca e un joc bun, doar ca e urat pentru ca l-a schimbat pe Dante).
    Poate asta e un link folositor: http://uk.playstation.com/playstationplus/

11. #1831 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Am cumparat codul asta de pe ebay de ceva vreme dar stiu ca nu mi-a mers din cauza ca nu aveam card de UK (e 30 day trial pe ps plus UK). Cine are si crede ca ii este de folos, sa-l ia si sa-l foloseasca sanatos.

LMQA-5KN6-QJM5

12. #1832 SP
    Member nutzule's Avatar
    nu iti trebuie card de uk, poti folosi adresa de uk si card de romania (unul international, gen visa, cu care cumperi de pe zavvi , thehut, ebay, etc)

13. #1833 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    Cele de pe luna asta pe PS+ UK deja au aparut, din cate stiu acum pe 24 decembrie.
    Ele sunt Borderlands2 (Diablo-like-FPS, pe PC mi-a luat peste 50h sa-l termin, fara nici un DLC) si Devil May Cry (reboot-ul care am inteles ca e un joc bun, doar ca e urat pentru ca l-a schimbat pe Dante).
    Poate asta e un link folositor: PlayStation Plus
    Mersi. Din cate vad acolo, jocurile apar la sfarsitul lunii. Am incercat Borderlands2 si nu va inteleg cum reusiti sa jucati shootere la consola.

14. #1834 SP
    Mersi. Din cate vad acolo, jocurile apar la sfarsitul lunii. Am incercat Borderlands2 si nu va inteleg cum reusiti sa jucati shootere la consola.
    Nici eu la inceput nu ma descurcam cu Resistance Fall of Man prin 2010 cand am facut trecerea la console. Acum nu pot sa zic ca sunt as dar ma descurc. Daca ai jucat shootere gramada pe PC atunci da, e ceva "learning curve" acolo

15. #1835 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Quote Originally Posted by nutzule View Post
    nu iti trebuie card de uk, poti folosi adresa de uk si card de romania (unul international, gen visa, cu care cumperi de pe zavvi , thehut, ebay, etc)
    In fine, daca il doreste cineva sa-l ia. Multumesc de clarificare.

16. #1836 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    De acum tot vor aparea FPS-uri pe console, unele titluri vor fi si exclusive, deci trebuie sa te obisnuiesti neaparat cu gamepad-ul in ele

17. #1837 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Asta m-am intrebat si eu cand am trecut de la PC la consola. Acum nici nu mai pot sa joc shootere pe PC. Te obisnuiesti in timp...

Cat despre jocurile de PS+, in general pe blogul PS EU sunt anuntate. http://blog.eu.playstation.com/

18. #1838 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    PlayStation Plus: Urban Trial Freestyle Free on Vita for Members

si vad ca grid va fi scos abia maine. eu nu l-am gasit in store, mai are cineva problema asta?sau pe UK e deja scos?

19. #1839 SP
    Member TocSyk's Avatar
    eu inca il am pe UK

20. #1840 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unde găsesc o arhivă cu jocurile care au fost gratis pe UK ?( ma refer la cele pt. PS Vita ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 304 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast