Resident Evil 6 l-as juca, Far Cry îl am deja, era bun pe online pass.
Printable View
Resident Evil 6 l-as juca, Far Cry îl am deja, era bun pe online pass.
Bun rau zvonul, us rulz [emoji16][emoji122][emoji106]
No fair :( Vreau si eu pe UK Bats Blackgate :( Vad ca Uk a inceput sa fie varza la ps+ games si la US au ridicat stacheta ...
100% alea o sa fie jocurile pe uk?
Sunt zvonuri doar. Nu s-a anuntat nimic oficial. Dar stim bine ca majoritatea zvonurilor legate de ps plus sunt adevarate pana la urma.
Alea or sa fie pe US (sa speram). Boghy, transfera-ti contul pe us daca merge :), ai si preturile mai mici oricum.
Bats Blackgate nu este cumva la reducere pe uk.
Nici pe US nici PE UK nu e vreun joc de PS3 sa nu-l fi jucat.
Eu cred ca o sa ni-l dea pe uk la plus. In poza de pe pagina anterioara este decat un joc de ps plus pentru vita si cred ca al doilea e Batman Blackgate sau Injustice si nu sunt in lista de azi de reduceri.
@iry nu poti face asta :)) lol .Pe mine in ultima vreme ma intereseaza jocurile de vita pe ps+ , pe ps3 am ce juca:)Tot astept resistance burning skies.
Guacamelee si FarCry 3 au mai fost la plus pe UK acum vreo 2 sau 3 luni...
FarCry 3 in niciun caz, gucamelee da
Far Cry 3 a fost gratuit in octombrie pentru PS+ EU: PlayStation Plus in October: Far Cry 3, Street Fighter X Tekken lead the way - PlayStation.Blog.EuropePlayStation.Blog.Europe
Nu-mi explic de ce nu l-am luat atunci, puteam sa jur ca nu a fost. Dragon Dogma si Giana le-am luat dar nu inteleg cum de am omis FarCry:o
@Madskills , haha foarte funny xD Eu nu l-am ratat:)
@Trefla sunt fan resistance , asta e daca e rau , plus vita duce lipsa de shootere:(
Repet nu trebuie sa primim 3 jocuri pentru UK ? Sau sau doar la USA s-au scos si U3 si LBP karting ca jocuri anuale :-?
Cele 3 jocuri anuale ce vor fi inlocuite in iunie vor fi probabil anuntate in cadrul conferintei de la E3. Nu cred ca le vor dezvalui de pe acum.
NBA 2014 - PS3
(indie survival horror) Lone Survivor - PS3
PIXELJUNK Shooter - PS4
Dragon's Crown - Vita
? Nu pot sa accesez linkul. Sper sa nu va induc in eroare.
Coming soon
LE: CONFIRMAT!
Quote:
PS4 owners will get Pixeljunk Shooter Ultimate, a side-scrolling shooter perfect for old-school arcade fans. Still, seems like Sony are starting to have to reach pretty far for PS4 games, huh? Hopefully we’ll start getting non-indie stuff before too long.
PS3 subscribers will get basketball game NBA 2K14 and indie survival horror Lone Survivor.
Finally, Vita owners will receive beautiful side-scroller Dragon’s Crown.
Are you happy with the games for June? Let us know!
Eu sunt mulţumit cu NBA, şi aşa voiam să şterg PES-ul.