^ Ma simt neglijat prin ce face Sony. Eu înțeleg ca s-au saturat sa aibă vânzări in vest, nu e nimic, de la mine nu o sa mai primească niciun leu.
Printable View
^ Ma simt neglijat prin ce face Sony. Eu înțeleg ca s-au saturat sa aibă vânzări in vest, nu e nimic, de la mine nu o sa mai primească niciun leu.
Pe PS3 sunt din ce in ce mai nasoale...
pai stai boss.. daca e asa eu imi fac cont acolo :)) oare chiar asa serviti la tava sunt ? sau ii lovesc si pe ei odata in an norocul ?
De obicei au jocuri mai bune, poți cauta jocurile date pana acum si fa o comparație.
Am primit un cod de 30 zile de ps+ ptr contul uk. Il pot activa fara card de credit? Exista o posibilitate?
E musai sa adaugi un card de credit, altfel nu te lasa. Cardul il poti sterge imediat dupa din cont si nu iti ia bani de pe el.
Mai exista si alta conditie, sa nu mai fi avut PS Plus activat vreodata pe contul respectiv.
Merge fara probleme cardul de RO pe UK. Eu cumpar direct cu cardul de pe Store UK.
Pe US nu merge sa adaugi cardul de RO, trebuie sa iei cardul valorice de pe amazon.com.
The PlayStation Plus Games For March Might Have Just Leaked
- Tearaway Unfolded
- Disc Jam
http://cdn-press-start.scadigital.io...8235671-ok.jpgQuote:
It appears that the PlayStation Plus games for March might have just leaked due to a flyer in a European gaming store.
Cred ca e Fake, Teraway a fost deja pe Ps plus...
Am plus de cand a apărut ps4 si Tearaway nu a fost niciodată.
Inca un joc pe care il am pe disc...
Iar Disc Jam nu-mi zice nimic.
*edit*: De fapt, pare fun, e un fel de Pong cu grafica pe steroizi.
LBP3 si Tearaway sunt jocuri f bune, exclusive, don't get me wrong. Dar multi dintre noi le avem deja pe disc.
In mod sigur nu o sa primim jocuri AAA lansate de o săptămână pe care sa nu le aiba nimeni. Probabil cândva vor începe și ei sa dea jocuri AAA de acum an jumate-doi.
Nici eu nu tin minte sa fi fost.
Si eu care ma bucurasem ca o sa avem Killzone sau Middle Earth Shadow of Mordor dupa cele spuse aici PlayStation Plus March 2017 free games, PS Store list update this week
Astia de la Sony sunt clar pe o panta descendenta.
Pe site-ul ala încearcă si ei sa ghicească. Nu cred ca au nimerit vreodată. Cred ca sunt mai mult click bait pronosticurile alea.
Eu zic ca sunt pe o panta ascendenta: doua luni la rand, doua jocuri exclusive foarte apreciate.
PlayStation Plus free games for March may have just leaked | VG247
Sony has yet to officially announce the free PlayStation Plus games subscribers will get for free in March. However, thanks to a flyer making the rounds, we already have the names of the PS4 games.
The leaflet, which popped up on NeoGAF recently, likely originates from Europe. It’s advertising PlayStation Plus subscriptions, and clearly shows Tearaway: Unfolded and Disc Jam as next month’s free games.
Avem si confirmarea oficiala - PS Plus: Free Games for March 2017
https://www.youtube.com/watch?v=q8LarSbdp5Q
- Disc Jam, PS4
- Tearaway Unfolded, PS4
- Under Night: In-Birth, PS3
- Earth Defense Force 2025, PS3
- Lumo, PS Vita (crossbuy on PS4)
- Severed, PS Vita