Se face automat doar daca activezi tu optiunea respectiva. N-are nicio treaba. Si daca se activeaza default, o dezactivezi tu.
Printable View
Se face automat doar daca activezi tu optiunea respectiva. N-are nicio treaba. Si daca se activeaza default, o dezactivezi tu.
Sal, cumpara codurile PSN pt USA sau UK de la mine daca nu poti sa faci comanda direct , iti vin instant pe mail Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
Multam
vine instant, il primesti in site-ul Amazon odata ce faci plata prin paypal.
Nu inteleg de unde ai scos-o p-asta cu plata prin paypal ? Amazon nu accepta paypal.
cred ca ai dreptate, am facut confuzie cu EU de unde iau de la Robert si platesc prin Paypal. Still, pe US iau de pe Amazon.com si platesc direct cu un card in euro, romanesc, fara sa am probleme.
Paypal e al concurentului lui Amazon si anume Ebay, de aia nu-l accepta.
Oricum Amazon e cea mai buna sursa de vouchere sau jocuri digitale.
exista lista cu urmatoarele jocuri de PS+?
FarCry 3 a mai fost, nu cred ca repeta jocurile. Poate FarCry 3: Blood Dragon
hai cu lista.. astept sa vad daca e un joc gen Octodad pentru ps4 , mai astept pana imi fac abonamentul ps+ :-?
Acolo e vorba de Rusia, deci Europa. Oricum, cel târziu mâine anunță jocurile pe blog, stai sa vezi iar plângeri...
1001 Spikes este lansat doar in America momentan. Deci daca lista aia este adevarata, este valabila doar pentru americani. Sau poate lanseaza jocul direct free pentru PS+ in Europa.
De asemenea, The Swapper nu cred ca are cum sa fie oferit gratuit pentru ca face parte din promotia PLAY 2014:
http://blog.us.playstation.com/2014/...big-discounts/
Din ce am mai găsit si eu pe net sunt șanse mari ca acea lista sa fie adevărată, cu o modificare mica, Far Cry 3: Blood Dragon
1001 Spikes arata într-un mare fel :))
parerea mea e ca e fake totusi, singurul leak a venit de la un rus pe twitter care a fost pe urma preluat ca un bulgare de zapada, si mai e chestia ca swapper e la discount fix acum...but heck, cine stie ce e in mintea celor de la sony :).
Cam toate leak-urile s-au dovedit adevarate indiferent de "sursa" , cred ca e prima luna de care sunt multumit (exceptie cea cu Metro si Bioshock), sper totusi sa fie pe bune.
Hai ca nu s-au tampit in halul asta sa dea 1001 pe PS4. The Swapper m-ar multumi, la fel si Blood Dragon/Saints Row 4 pe PS3.
Pe Vita, nu PS4