Se poate lua deja chiar daca nu apare la sectiunea Plus; dai un search si l-ai luat. Nici vorba de fantezii cum ca l-ar fi schimbat :-P
Printable View
Cand a postat el nu mergea nici daca il cautai ;) Crezi ca noi nu am cautat? :P
Pret bun pentru PS+ UK pe cdkeys:
PlayStation Plus - 365 Day (1 year) Subscription - cdkeys.com - £31.55
Au bagat de asemenea si coduri pentru PS+ US. Revine mai ieftin decat pe Amazon.com.
1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita Digital Code CD Key, Key - cdkeys.com - £27.99
Amazon.com, card ro, adresa US Ohio (0 taxe). Poti cumpara fara nicio problema, eu asa iau de mult timp.
Poti cumpara. E testat. Iar pe amazon iti trebuie adresa de US nu card... la anumite articole
mi am cumparat azi de pe Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
pe 3 luni momentan sa vad cum e ! isi merita toti banii parerea mea....
dupa aceste 3 luni voi lua pe 1 an clar !
codul a ajuns in maxim 2 min pe mail ! recomand siteu
Salut, mai am 10 zile pana imi expira Plus-ul, daca introduc astazi un cod pentru 365 de zile, o sa am 375 sau pierd cele 10 zile pe care le mai am?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
se reporteaza , parca
O sa ai 375. Cele 365 (sau oricate de altfel) se calculeaza din momentul in care iti expira, nu din momentul in care le activezi.
Niciun zvon despre bunatatiile din luna august :)
Intr-adevar, acum am 375 de zile, multumesc frumos
Ceva zvonuri despre jocurile din august?
Saptamana asta cica aflam. Se zvoneste ca pt PS4 ar putea fi unul din: Knack, Thief, Injustice sau Lego Movie Game. Nu exista nicio confirmare sau sursa sigura...
Knack Knack for PlayStation 4 Reviews - Metacritic nu cred ca va fi.70 + games.parca asa era
mai mult ca sigur maine se va anunta ....
O sa bage iar o prostioara indie pentru PS4. Nici nu imi mai fac sperante, sunt mai interesat de PS3 unde chiar pot oferi chestii interesante.