Pe UK pare sa fie, e pus pe blogul de EU: Sony At Gamescom 2012 – All The Announcements – PlayStation.Blog.Europe
Printable View
Pe UK pare sa fie, e pus pe blogul de EU: Sony At Gamescom 2012 – All The Announcements – PlayStation.Blog.Europe
Cele doua jocuri disponibile gratuit pentru Plus astazi sunt: Just Cause 2 si Borderlands. Pot fi downloadat chiar acum de pe PlayStation Store UK. ;)
Yupiiiiiiii=D>Chiar vroiam sa platinez Borderlands:evil:PS+ UK rocks=D>
Maine o sa puna Ross update-ul pe blog dar ce e moca, e moca de azi pe store :p
Pai sirena face referire la personajul Siren din Borderlands, iar probabil acel tanc este prezent in Just Cause 2. :)
Aia cu sirena asa e cum zice ReNeGaDe124 probabil, la JC2 e logo un scorpion, la fel ca numele tancului :p
http://images.dailyfreegames.com/wal...allpaper02.jpg
Borderlands and RDR...hell yhea...
bartonn_dan psn id pentru cine vrea sa joace un Borderlands co-op:D
Din ce in ce mai bune jocurile oferite de PlayStation Plus, dar totusi inca nu mi-am facut subscriptie chiar daca oferta pentru un an este al naibii de tentanta. Singurul lucru care ma faca sa nu imi iau gandul de la acest serviciu este faptul ca tot ce imi ofera imi este inactivat dupa terminarea subscriptiei. Am? Sau nu am dreptate? Voi cum va "impacati cu gandul acesta"? :)
Ai dreptate, dar in schimb ai si alte avantaje cum ar fi sa cumperi jocuri cu discounturi destul de mari (pana la 30%), jocuri care iti vor ramane si daca nu te vei mai reabona la PS+. Asta este valabil si pentru DLC-uri, pack-uri, etc cumparate. Sunt abonat de aproape 3 luni (am luat de test), dar clar voi prelungi cu inca un an. Puse cap la cap, preturile pe care le-as fi dat pe aceste jocuri este cu mult mai mare fata de pretul de abonare PS+.
PS Plus a devenit foarte avantajos dar ma deranjeaza ca daca ai bani in cont iti face prelungire automata.
Din cauza asta am pierdut niste bani ca mi-a expirat de curand si vroiam sa incarc contul pt. 12 luni, dar eu aveam deja o suma care acoperea 3 luni si s-a dus pe... Uitasem de prelungirea lor automata. Sau nu neaparat ca am uitat, cat ca mai am si alta treaba decat sa-mi contorizez zilnic nu's ce cont, ca-i de la Sony sau in alta parte.
45 de jocuri pe an la un pret de 150-200 ron, merita. Si daca vreau nu ma lasă astia de la sony sa imi anulez abonamentul. De-abia astept RDR ;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
---------- Post added 17-08-2012 at 02:57 PM ----------
Puteai sa bifezi cancel automatic renewal si nu mai aveai problema asta
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
[QUOTE=DanTe23
Puteai sa bifezi cancel automatic renewal si nu mai aveai problema asta [/QUOTE]
cum fac asta mai exact? :-S (noroc ca am citit aici...imi expira PS+ in cateva zile)
Account management>Transaction Management>Services List>PlayStation Plus>PlayStation Plus [Subscription] - Cancel Automatic Renewal.
Se pare ca am sai dau si eu o sansa, dar pana atunci mai am 2 intrebari:
1) Pe ce cont imi sugerati sa activez optiunea US sau UK?
2) Cum platiti serviciul ca din cate stiu niciun store nu accepta cardurile noastre iar pe siteuri care vand coduri psn nu am vazut decat cu sume sub necesarul pentru un an de PS Plus.
1) Uite aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post851905
2) Uite aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post838211
Am si eu o intrebare legata de PS+, jocurile gratis la cat timp se se schimba deobicei ? (as fi curios si de o data exacta, daca exista desigur)
Multumesc anticipat pentru raspuns.
La inceputul lunii se schimba Game of the month (care e unul) si pe la mijloc se schimba celelalte (de obicei doua). Daca te uiti pe blog vezi sa datele exacte