Se mai adauga inca 90zile.
La mine expira pe 14 Dec. Am profitat si eu de oferta asta si acuma imi expira pe 14 Martie.
Printable View
Cei de la Electronic First au schimbat procedura de achizitie a codurilor. Inainte faceai plata prin paypal si in 5 minute primeai email cu codul. Acum dupa zeci de minute primesti un email de confirmare a numarului de telefon fix si mobil, iar dupa ce le trimiti astepti sa te sune ...de o ora nu m-a sunat nimeni. Posibil sa sune la 4 dimineata cine stie...sau deloc.
Sunt in exact aceeasi situatie. Dupa cateva ore am primit mail'ul si de cateva ore astept si nimic, la mail'uri nu mai raspund. Daca / cand ma sune am sa ii anunt politicos ca data viitoare imi mut banii la alt comerciant. Pacat, isi facusera un renume de care nu se vor mai bucura.
evident ca nici eu nu voi mai comanda de la ei pe viitor. chiar n-am chef sa pierd vremea astfel cu verificarile lor.
In legatura cu promotia ps plus ... sa inteleg ca daca eu imi cumpar pana pe 5 ian ps plus mai primesc inca 90 de zile gratuit ? :D
Promotia e simpla: 90 de zile de PS+ la �7.99/€9.99 fata de �11.99/€14.99.
Nu stiu la ce te referi cu 5 ianuarie si / sau 90 de zile gratis, unde ai citit asa ceva?
gabirzv, oricine poate profita de oferta. Indiferent daca esti sau nu deja membru PS+, primesti 90 de zile la pret promotional. In cazul in care esti deja membru, cele 90 de zile se adauga peste perioada actuala.
Am inteles ... numai ce am cumparat 90 de zile la 7.99 lire parca ... pana in 27 martie 2013 numai am treaba ... ms de info :)
Vreun magazin de pe care pot cumapara valuta in PSN cum e Electronic First ? Vreau fara confirmare telefonica insa.
Robert Dinu pentru UK: http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post878757
iPaul pentru US: http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post902650
Asa, acum mai am cateva intrebari in legatura cu plus.
Cum sta treaba cu jocurile de la IGC ? Spre exemplu eu maine imi fac abonamentul. Downloadez Crysis 2. Pe 5 el dispare din IGC. Jocul imi ramane mie atata timp cat am abonamentul activ ? Il pot redownloada de cate ori vreau ? Daca e asa, ideal ar fii sa-mi fac abonament pe 3 sau 4 ca sa primesc atat jocurile din luna noiembrie (crysis 2) dar si cele din luna decembrie.
Odata download'at (defapt nici macar nu trebuie sa il download'ezi, e de ajuns sa il activezi - adica sa apuci sa ii dai download dupa care poti da cancel la download) jocul va ramane pentru totdeauna in lista ta de jocuri - Download history. De acolo, poti sa il downloade'zi oricand, chiar si dupa ce jocul e scos din ICG. De jucat, il vei putea juca insa doar atat timp cat iti este activ subscription'ul PS+.
theste99 mai bine iti iei PS Plus ptr tot anul...32 lire nu e o suma mare avand in vedere cat costa un joc in ziua de azi...si sigur vor mai intra titluri mari..PS3-ul e la apus de generatie si ofertele sunt din ce in ce mai bune..
Din cate vad oferta nici n-a inceput. Incepe pe 5, ceea ce e e foarte naspa, ca n-apuc sa-mi downloadez si Crysis-ul :(.
oferta incepe pe 1 is se termina pe 7 dec.
Deal 1: 90-day PS Plus subscription – Was �11.99/€14.99, now �7.99/€9.99 (save up to 33%). Offer expires at 11.59pm on 7th December.
Pe 1? Pai eu acum am verificat store-ul de uk si imi apare ca 3 luni ar costa 12 lire.
Oferta este activa, eu azi mi-am extins PS+'u cu ea. Du-te pe store la "12 Deals..." si acolo o sa o gasesti. Dupa cum am scris mai sus, nu trebuie sa "apuci" sa download'ezi tot, ajunge sa dai sa download'eze dupa care poti da cancel si poti redownload'a oricand, chiar si dupa ce jocul va fi scos din oferta.
Bafta.