Atata nebunie pentru un gift de 10$, really?
I mean... R E A L L Y?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Atata nebunie pentru un gift de 10$, really?
I mean... R E A L L Y?
Pas si luna asta :(
Pe mine ma bucura COD-ul, e bun la colectie.
Fcuk. Le-au pus la ps now si acum la ps plus.
SF probabil ca vine ca versiunea de baza, ceea ce inseamna ca mult content lipseste, iar PUBG este oarecum pe duca, PUBG Corp/Bluehole nu mai asculta de mult de fan base ul lor si au ramas doar fanii die hard pe el. Cu asta cred ca spera ei sa il mai resusciteze un pic.
Nu e o luna demna de mentionat, pentru mine, cel putin. Macar am avut Fall Guys luna trecuta :))
Street Fighter e ok, PUBG e 'on life support'. O luna nici buna nici proasta.
https://www.cdkeys.com/1-year-playst...a-digital-code
Un an de PS+ la 130 RON. Atentie, doar pentru conturile de US.
F buna oferta. Am mai luat si eu inca un an. Cred ca am pana in 2023 acum.
Din pacate, nu imi arata cat mai am din subscriptie in cont, asa ca am luat sa fiu sigur.
La cat de scumpe se anunta jocurile de PS5, parca or sa fie mai bine venite cele gratis, numai sa vedem cand vor incepe sa dea jocuri de PS5 la PS plus.
Poti sa intri in cont acolo unde vezi toata lista de jocuri pe care le ai si te duci la unul care stii sigur ca e de la ps+ si o sa vezi ca ai licenta valabila pana la o data anume. Atunci iti expira ps+
sau la setari, in account settings-subscription
Da, pai la subscription management ma uitam de obicei, dar acum imi apare "You currently don't have any subscriptions. When you do, they'll show up here."
O sa incerc sa ma uit la un joc de PS Plus, sa vad pana cand am licenta.
In mod normal, nu ar avea de ce sa nu iti apara acolo. M-am uitat si eu recent, ar trebui sa fie aici: Settings > Account Management > Account Information > Playstation Subscriptions > PlayStation Plus.
Am si eu o intrebare. Poate nu este locatia potrivita. Am cumparat ps+ pe un an de la cdkeys dar nu pot sa fac download la comanda. Ati mai patit? Inainte iti trimiteau ei prin mail codul.
@aleksandrel si acum tot pe email vine sau direct in contul cdkeys insa la ultima comanda a durat aproximativ o ora pana am putut sa il descarc.
Eu nu am reusit sa iau codul de la ei azi.
Am facut 2 comenzi initial pana sa imi dau seama ca nu aveam suficienti bani pe Revolut. Apoi a3a a ramas pe hold, dupa ce am alimentat Revolut-ul.
Dupa cateva ore de asteptare pe chat mi-au zis ca au cancellat-o si ca imi vor returna banii.
Dupa aceea am mai facut una platita prin Paypal, iar la jumatate de ora dupa mi-a dat Paypal mail ca s-a initial returnarea banilor.
A reusit sa ia azi cineva de la ei PS Plus?
Pe e-mail vine. S-au prostit si astia, inainte era mai simplu. Nici nu raspund la e-mail. Am mai bine de o ora de cand astept un raspuns.
Am mai facut azi o data o comanda la cdkeys cu alt card. Comanda a stat in pending review sau ceva de genul, de la 10:30 pana pe la aproape 17, cand mi-au afisat in sfarsit codul de 12 luni in My Orders. Deci a durat ceva.
Si la mine a durat in jur de 3-4 ore pana mi-au afisat codul.
La mine a durat 5 minute sa primesc email-ul. Platit cu revolut fara să-mi creez cont pe site