M-ai pacalit, mi-au tras 139.59 RON de pe card :evil:
Glumesc, merci man. Am reinnoit si eu.
Printable View
Da, PS+ asa functioneaza, iti adauga perioada cumparata la cea deja existenta.
Oare daca am avut Plus pe contul de UK si am descarcat unele jocuri, le pot juca daca reinnoiesc abonamentul pe contul de US?
In mod normal, ar trebui sa mearga orice joc ai descarcat, daca este cumparat. Daca e vorba de jocurile primite la PS+, din ce stiu, si alea merg, sa ma corecteze cineva daca nu e cazul. Singura problema ar fi la DLC-uri.
La alea descarcate la PS+ ma refeream. Ar fi minunat daca ar merge.
Nu cred ca merg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Citisem mai de mult pe diferite subreddituri in care oamenii ar fi spus ca merg, de asta nu sunt sigur. Eu nu am fost pus in situatie pentru ca imi mentin subscriptia pe aceeasi regiune mereu, UK.
Sunt convins ca sunt pe aici baieti care au facut asta, poate trec si pe thread sa ne lamureasca.
Nici eu nu cred ca merg ,sunt 2 regiuni diferite
Am eu cont pe ro unde am avut plus si niste jocuri de plus descarcate si un cont pe uk pe care am actualul plus activ.
Cum ajung la consola voi da un raspuns clar.
Ca sa fii sigur activeaza-ti trialul si incearca
Revin cu confirmarea spuselor de mai sus, nu functioneaza.
Nu pot accesa jocurile luate la plus pe contul de RO, avand activ plusul pe contul de UK, apar cu lăcățel si mi se cere sa reinnoiesc plus-ul pe contul de RO pentru a le putea debloca.
Bun, multumim de confirmare :)
Nu prea au mai fost reduceri la Ps plus.. cam de 1 an... din ce stiu eu.. :(
Ma asteptam sa bage de Paste, dar nimic. Am luat atunci 3 luni, inca astept... ceva zvonuri?
Ma refer pe Romania.
Si eu astept. De 2 luni nu mai am plus. Bine acum sunt focusat pe PC asa ca nu simt nevoia. Dar astept o reducere ceva. Asa ca romanul :))
De crăciun din ce am auzit
O sa avem reduceri la PS Plus si nu numai, in curand.
https://blog.eu.playstation.com/2020...ames-and-more/
Au dezvaluit primul joc :)
Zvon: Al doilea joc pentru abonații PS Plushttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...27f53b251f.jpg
Call of Duty WW2 e deja disponibil la PS Plus, tocmai l-am luat.