sunt curios daca vom primi Street Fighter x Tekken si pe PS Vita. Voi ce credeti?
Printable View
sunt curios daca vom primi Street Fighter x Tekken si pe PS Vita. Voi ce credeti?
am o intrebare, as vrea sa imi iau de pe un site (cdkeys sau electronicfirst) 40 lire, dar nu o sa il folosesc decat cand va ajunge ps4. exista posibilitatea sa expire codul daca nu este folosit pana atunci ? ce stiti?
Nu inteleg. De ce nu folosesti codul acum ca sa iti incarci Wallet-ul ? Asa ai bani in cont pe care poti sa-i folosesti cand vrei (contul pe PSN e valabil pentru PS3, PS 4 si PS Vita.
Vouă în cât timp v-a venit codul pe mail? Mie încă nu mi-a ajuns
Max 15 min. Au fost cazuri cand au cerut anumite date, dă-le un mail si vezi ce s-a intamplat
O sa încerc, mi se pare cam dubios... Pe PayPal plata apare făcută, la fel și la ei pe site...
Le-am trimis mail, aștept răspuns acum...
salut :D am primit un cod de PS+ de aici https://www.facebook.com/SonyPlaysta...6c6e4%22%7D.am cont de UK si i-am dat redeem dar imi cere si cardul de credit,date si alte chesti.acolo mai scrie ca dupa ce expira aceste 30 de zile ei o sa-mi cumpere automat 90 de zile pe PS+ din banii de pe card :P dar eu nu vreau sa-mi iau 90 de zile ci pe un an,insa nu luna viitoare cand expira aceste 30 de zile,ci prin decembrie.sa dau datele pt card sau nu?
Hai ca au făcut băieții ce au făcut și au rezolvat situația, dar codul nu a venit pe mail, este o poza pe site-ul lor cu codul. Ma duc sa îmi iau vita sa îl pot folosi și sa beneficiez și de cele 3 luni bonus. Doar ca nu prea găsesc de 5 lire, știți vreun ceva?
Electronicfirst.com
http://www.electronicfirst.com/buy-p...twork-card-uk/
Știu de asta, ma gândeam la altul?
Mai ieftin de 27-28 de lei nu gasesti, Robert Dinu are si el pe Allromedia la vreo 35 de lei parca.
daca am descarcat AC III ( PS+) si mi se termina subscriptia peste 30 de zile mai pot juca AC III? adica jocurile pe care le descarcam raman la noi de tot sau doar pe perioada subscriptiei?
Doar daca ai abonamentul activ te poti juca
Jocurile pe care le-ai download-at de pe PS+ nu le mai poti juca dupa ce se termina subscriptia. Le poti juca non-stop pe perioada subscriptiei. Bafta!