Este o luna oki:)Nu se poate chiar in fiecare luna sa ramanem wow:)Eu tot astept DmC , dar vad ca nu vor:(
Printable View
Este o luna oki:)Nu se poate chiar in fiecare luna sa ramanem wow:)Eu tot astept DmC , dar vad ca nu vor:(
Nu ma deranjeaza ca este mai slaba luna asta. Ce sunt eu curios daca or sa o tina tot asa pt ps3 .Un joc retail + 1 joc psn....ar fi cam aiurea. Eu personal nu prea ma joc jocurile astea de psn poate doar scott pilgrim si double dragon ce am jucat de la ps+
O sa avem in fiecare luna 2 jocuri pt PS3, 2 pt PS4 si 2 pt PS Vita:)
Da stiu asta dar cele doua jocuri de ps3 vor fi mereu la fel ca luna decembrie 1 retail (grid 2) + 1 psn ( Guacamole) ? . In noimebrie am avut 2 jocurie retail metal gear + Remember me... . Asta as vrea sa stiu .
#Trefla0874 Fiecare individ e unic cu diferite preferinte :P
O sa varieze de la o luna la alta.
Sunteti beti sau ce aveti ? Guacamelee si Grid 2 cica luna slaba :))
Un comentariu frumos...Culmea, mai primeste si un thx de la moderator
De la doi. Daca si asta e jignire avand in vedere exprimarea si contextul, nu mai zic nimic.
Da, eu ma simt jignit, betiv, drogat, s.a.m.d, dar e bine, macar beţia se vindeca, altceva nu
@Dant3: Ce ti se pare nelalocul lui in legatura cu comentariul lui Trefla? Si-a exprimat si el parerea asa cum ai facut-o si tu. Intrebare pe care a pus-o el am luat-o ca pe o gluma, nicidecum atac la persoana.
Ok, putea sa spuna ca este o luna ok si ca noi betivii exageram. Nu mai are rost, probabil exagerez eu, nu m-a suparat, stiu ca e un user ok.
PS era mai funny daca spunea, ce aveti fratilor sunteti nebuni? :p
Din cate observ eu se pune accent pe diversitate, sau poate e doar o concidenta si jocurile sunt alese aleatoriu ....în orice caz chiar eram curios sa incerc un joc din seria grid.
Grid 2, niiiiice
F*cking Grid 2, woohoooo! :x
E timpul sa scoatem volanul de la naftalina.
sh*it man...abia ce l-am comandat :))
S-au emancipat si cei de la Sony,ce numai MicroSoft sa aiba multiplayer care se plateste? :evil:
Singura diferenta este ca de la M$ primesti in schimb o acadea si de la Sony multe jocuri.
http://i.minus.com/i4dZIuxQrUjqF.gif