cand am luat eu in iunie, era vreo 12 lire.
Ok ms. Pai mai bine dau 12 lire si primesc jocuri de valoare mai mare, decat sa cumpar direct jocurile.
Da, pai chiar si asa, oricum n-am nici un joc luat de pe psn, so how bad can it beSi cum se cumpara, iau card de 20 lire si "cumpar" plus-ul de pe ps store?
Si inca ceva, e sigur ca primesti ceva? Adica, gen un joc la inregistrare si eventual unu' la 1-2 luni sau cum?
PlayStation Plus can be purchased through PlayStation Store on PS3 as a one-year package or a three-month package. The three-month package is available for $17.99 and the one-year package will be available for $49.99.
pentru mai multe informatii citeste articolul acesta http://www.consolegames.ro/forum/f68...ystation-plus/ nu ti-am dat link degeaba![]()
K ms, nu stiam cat de actualitate e avand in vedere ca-i din Iunie postat.
Am citit, o chestie nu inteleg: "Sony a anuntat ca daca veti intrerupe abonamentul, jocurile oferite cadou vor fi blocate pana la o subscriptie noua.". Adica dupa 3 luni imi blocheaza jocurile? Sau doar daca opresc abonamentul (orice ar insemna si asta, ca el doar e deja platit)?
@viezure: Accesul la acest content "cadou" este condiționat de calitatea de membru Plus.
�n intervalul de timp de la expirarea perioadei de 3 luni (sau un an) p�nă la re�noirea abonamentului jocurile primite ca bonus nu vor rula. Desigur acest neajuns poate fi complet �nlăturat prin asigurarea continuității acestui abonament.
Jocurile și DLC-urile cumpărate cu discount de membru nu sunt afectate, ele put�nd fi accesate ulterior și �n absența abonamentului.
Cat timp PS+ nu afecteaza PS-ul normal e foarte bine. Insa nu cred ca o sa fie asa, s-a zis si inainte, o sa devina ca si XBOX Live Silver si Gold.
Adica, in timp o sa avem asa ...
Userii normali, neplatitori o sa aibe macaroana taiata la demo-uri noi pt un timp, etc. Ceea ce e o porcarie.
N-o sa mai putem juca online. Pe mine nu ma afecteaza cu nimic acum, dar pe multi o sa-i doara rau.
Dar asta e viata si capitalismul. Sony, ti-am platit consola. Sony, am dat bani pe jocuri (de unde Sony ia o bucatica buna). Sony, nu vrei tu sa-mi dai si un mic bonus, PSN ? Ah, ba da, iti dau....dar apoi ti-l limitez. Si daca vrei serviciul full platesti. Ah, ok.
Atat timp cat multiplayerul si accesul la store/demos e gratis, restul nu mai conteaza, asa ca bv sonyCe-i in plus e bonus (chiar daca faptul ca-ti blocheaza jocul primit gratis tot e o porcarie).
Timpul o sa arate cine are dreptate
Ba conteaza enorm. Stiu asta din experienta cu XBOX Live. Apare un demo la un joc fain - vrei sa-l iei si sa-l joci. Atunci, nu peste o saptamana. E frustrant, pe unii chestia asta ii impinge sa-si cumpere o luna de xbox live gold.
Eu asa am jucat Vanquish demo pe PS3, desi as fi preferat sa-l joc pe XBOX (controller mult mai comod pentru mine si grafica mai buna). Si uite ca si PSN se indreapta inspre limitari de astea stupide. Bleah.
Sony nu va renunta prea curand la online gratis pentru ca pentru ei e un "selling point" mult prea important. Si cred ca ii costa de ii rupe sa poata afirma ca ofera online-ul gratis, dar atunci cand un potential client intreaba in stanga si in dreapta cum e cu online-ul pe console, sunt sanse mari sa aleaga PlayStation din cauza gratuitatii.
PlayStation+ cred ca e doar o modalitate de a mai alina din megacheltuielile cu online-ul suportate de Sony. Pana la urma, cand vorbesti de un joc in format digital, nu te doare prea tare sa il oferi cu discount prin PS+, nu ai practic nici o limitare fizica, il poti multiplica si revinde la nesfarsit. In felul asta, pe termen lung, se amortizeaza din unele cheltuieli.
Coming to PlayStation Plus: Assassin�s Creed Brotherhood Beta and Automatic Downloads for Lara Croft and the Guardian of Light and Alien Breed: Impact Demos
PlayStation Plus Highlights for 10/5:
Push Demo and Discount
Alien Breed: Impact (25% off)
Free Games
Bubble Trubble � minis
Discounted Games
Arcade Hits: Outlaws Of The Lost Dynasty � PS One Classic Import (50% off)
Magical Drop F � PS One Classic Import (50% off)
Wakeboarding HD Game & Dynamic Theme Bundle (PS3) (20% off)
Free Themes, Avatars, and Qore
Heavy Rain Origami Dog Avatar
Wakeboarding HD Dynamic Theme
Wired Skulls Theme � Plus Exclusive
Qore � Episode 29 � October
Last Chance, Get Them While You Can � Coming down on October 5:
Free Offers to PlayStation Plus Subscribers
Blast Off � minis
UFC Undisputed 2010 � TUF Fighter DLC Pack
Warhawk: Booster Combo
Warhawk Dynamic Theme
Qore � Epsidoe 28 � September
Mystical Fractals Theme
Discount Offers to PlayStation Plus Subscribers
Ratchet & Clank Dynamic Theme (PlayStation Plus price $1.50, original price $2.99)
Se pare ca nu:
Assassin�s Creed Beta Announcement � PlayStation.Blog.Europe
We promised yesterday that we have something very special lined up for PlayStation Plus members and we�re now able to reveal that you will able to take part in the Assassin�s Creed: Brotherhood Multiplayer Beta at the pre-testing phase from 27 September.
Se pare ca nu trebuie sa ma mai interesez daca se merita sau nu prelungirea abonamentului PS Plus. Mai aveam 12 lire si ceva in walletul de UK si m-am trezit aseara doar cu 0.50 lire. In felul asta am aflat si eu ca se prelungeste automat abonamentul daca ai bani in wallet :\
Bookmarks