Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 304 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #181 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    cand am luat eu in iunie, era vreo 12 lire.

2. #182 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f68...ystation-plus/
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Daca sunteti interesat de PS+ trebuie sa stiti ca un abonament pe 3 luni va costa $18, iar unul pe un an de zile $50.

3. #183 SP
    Member viezure's Avatar
    Ok ms. Pai mai bine dau 12 lire si primesc jocuri de valoare mai mare, decat sa cumpar direct jocurile.

4. #184 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ok ms. Pai mai bine dau 12 lire si primesc jocuri de valoare mai mare, decat sa cumpar direct jocurile.
    da, dar partea urata e ca nu le poti alege si daca nu ai noroc poti sa primesti jocuri pe care le ai deja sau care nu sunt atractive. IMO if u have the money go for it

5. #185 SP
    Member viezure's Avatar
    Da, pai chiar si asa, oricum n-am nici un joc luat de pe psn, so how bad can it be Si cum se cumpara, iau card de 20 lire si "cumpar" plus-ul de pe ps store?

Si inca ceva, e sigur ca primesti ceva? Adica, gen un joc la inregistrare si eventual unu' la 1-2 luni sau cum?

6. #186 SP
    Da, pai chiar si asa, oricum n-am nici un joc luat de pe psn, so how bad can it be Si cum se cumpara, iau card de 20 lire si "cumpar" plus-ul de pe ps store?

Si inca ceva, e sigur ca primesti ceva? Adica, gen un joc la inregistrare si eventual unu' la 1-2 luni sau cum?
    PlayStation Plus can be purchased through PlayStation Store on PS3 as a one-year package or a three-month package. The three-month package is available for $17.99 and the one-year package will be available for $49.99.

pentru mai multe informatii citeste articolul acesta http://www.consolegames.ro/forum/f68...ystation-plus/ nu ti-am dat link degeaba

7. #187 SP
    Member viezure's Avatar
    K ms, nu stiam cat de actualitate e avand in vedere ca-i din Iunie postat.

Am citit, o chestie nu inteleg: "Sony a anuntat ca daca veti intrerupe abonamentul, jocurile oferite cadou vor fi blocate pana la o subscriptie noua.". Adica dupa 3 luni imi blocheaza jocurile? Sau doar daca opresc abonamentul (orice ar insemna si asta, ca el doar e deja platit)?

8. #188 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @viezure: Accesul la acest content "cadou" este condiționat de calitatea de membru Plus.
    �n intervalul de timp de la expirarea perioadei de 3 luni (sau un an) p�nă la re�noirea abonamentului jocurile primite ca bonus nu vor rula. Desigur acest neajuns poate fi complet �nlăturat prin asigurarea continuității acestui abonament.
    Jocurile și DLC-urile cumpărate cu discount de membru nu sunt afectate, ele put�nd fi accesate ulterior și �n absența abonamentului.

9. #189 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    @viezure: Accesul la acest content "cadou" este condiționat de calitatea de membru Plus.
    �n intervalul de timp de la expirarea perioadei de 3 luni (sau un an) p�nă la re�noirea abonamentului jocurile primite ca bonus nu vor rula. Desigur acest neajuns poate fi complet �nlăturat prin asigurarea continuității acestui abonament.
    Jocurile și DLC-urile cumpărate cu discount de membru nu sunt afectate, ele put�nd fi accesate ulterior și �n absența abonamentului.
    Ok mersi. In cazul asta, e oribil. Mai bine iti dau un joc in loc de trei, dar macar stii ca-i al tau, nu conditionat de cati bani continui sa le dai.

10. #190 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Cat timp PS+ nu afecteaza PS-ul normal e foarte bine. Insa nu cred ca o sa fie asa, s-a zis si inainte, o sa devina ca si XBOX Live Silver si Gold.

Adica, in timp o sa avem asa ...

Userii normali, neplatitori o sa aibe macaroana taiata la demo-uri noi pt un timp, etc. Ceea ce e o porcarie.

N-o sa mai putem juca online. Pe mine nu ma afecteaza cu nimic acum, dar pe multi o sa-i doara rau.

Dar asta e viata si capitalismul. Sony, ti-am platit consola. Sony, am dat bani pe jocuri (de unde Sony ia o bucatica buna). Sony, nu vrei tu sa-mi dai si un mic bonus, PSN ? Ah, ba da, iti dau....dar apoi ti-l limitez. Si daca vrei serviciul full platesti. Ah, ok.

11. #191 SP
    Quote Originally Posted by RaverX View Post

N-o sa mai putem juca online. Pe mine nu ma afecteaza cu nimic acum, dar pe multi o sa-i doara rau.
    aici gresesti, Sony a afirmat tot timpul ca multiplayerul va fi free, fara nicio conditie .

12. #192 SP
    Member viezure's Avatar
    Atat timp cat multiplayerul si accesul la store/demos e gratis, restul nu mai conteaza, asa ca bv sony Ce-i in plus e bonus (chiar daca faptul ca-ti blocheaza jocul primit gratis tot e o porcarie).

13. #193 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    aici gresesti, Sony a afirmat tot timpul ca multiplayerul va fi free, fara nicio conditie .
    Timpul o sa arate cine are dreptate

Atat timp cat multiplayerul si accesul la store/demos e gratis, restul nu mai conteaza
    Ba conteaza enorm. Stiu asta din experienta cu XBOX Live. Apare un demo la un joc fain - vrei sa-l iei si sa-l joci. Atunci, nu peste o saptamana. E frustrant, pe unii chestia asta ii impinge sa-si cumpere o luna de xbox live gold.

Eu asa am jucat Vanquish demo pe PS3, desi as fi preferat sa-l joc pe XBOX (controller mult mai comod pentru mine si grafica mai buna). Si uite ca si PSN se indreapta inspre limitari de astea stupide. Bleah.

14. #194 SP
    Sony nu va renunta prea curand la online gratis pentru ca pentru ei e un "selling point" mult prea important. Si cred ca ii costa de ii rupe sa poata afirma ca ofera online-ul gratis, dar atunci cand un potential client intreaba in stanga si in dreapta cum e cu online-ul pe console, sunt sanse mari sa aleaga PlayStation din cauza gratuitatii.

PlayStation+ cred ca e doar o modalitate de a mai alina din megacheltuielile cu online-ul suportate de Sony. Pana la urma, cand vorbesti de un joc in format digital, nu te doare prea tare sa il oferi cu discount prin PS+, nu ai practic nici o limitare fizica, il poti multiplica si revinde la nesfarsit. In felul asta, pe termen lung, se amortizeaza din unele cheltuieli.

15. #195 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Coming to PlayStation Plus: Assassin�s Creed Brotherhood Beta and Automatic Downloads for Lara Croft and the Guardian of Light and Alien Breed: Impact Demos

PlayStation Plus Highlights for 10/5:

Push Demo and Discount
    Alien Breed: Impact (25% off)

Free Games
    Bubble Trubble � minis

Discounted Games
    Arcade Hits: Outlaws Of The Lost Dynasty � PS One Classic Import (50% off)
    Magical Drop F � PS One Classic Import (50% off)
    Wakeboarding HD Game & Dynamic Theme Bundle (PS3) (20% off)

Free Themes, Avatars, and Qore
    Heavy Rain Origami Dog Avatar
    Wakeboarding HD Dynamic Theme
    Wired Skulls Theme � Plus Exclusive
    Qore � Episode 29 � October

Last Chance, Get Them While You Can � Coming down on October 5:

Free Offers to PlayStation Plus Subscribers
    Blast Off � minis
    UFC Undisputed 2010 � TUF Fighter DLC Pack
    Warhawk: Booster Combo
    Warhawk Dynamic Theme
    Qore � Epsidoe 28 � September
    Mystical Fractals Theme

Discount Offers to PlayStation Plus Subscribers
    Ratchet & Clank Dynamic Theme (PlayStation Plus price $1.50, original price $2.99)

16. #196 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Beta Assassin's Creed e exclusiva US?

17. #197 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Se pare ca nu:

Assassin�s Creed Beta Announcement � PlayStation.Blog.Europe

We promised yesterday that we have something very special lined up for PlayStation Plus members and we�re now able to reveal that you will able to take part in the Assassin�s Creed: Brotherhood Multiplayer Beta at the pre-testing phase from 27 September.

18. #198 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    :applause:

19. #199 SP
    Se pare ca nu trebuie sa ma mai interesez daca se merita sau nu prelungirea abonamentului PS Plus. Mai aveam 12 lire si ceva in walletul de UK si m-am trezit aseara doar cu 0.50 lire. In felul asta am aflat si eu ca se prelungeste automat abonamentul daca ai bani in wallet :\

20. #200 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ughh , that sucks . Nici macar sa te intrebe inainte ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 304 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast