Ziceam de Warhawk, daca-l dadeau full era super OK.
VG247 Blog Archive PS+ users get early access to God of War: Ghost of Sparta next week
Sony has announced next week�s PlayStation Plus offerings, and it looks like subscribers will early demo access to God of War: Ghost of Sparta.
There will also be a full game trail for Warhawk.
Here�s what else you can expect come September 7:
- Full Game Trial: Warhawk
- Free Games: Blast Off � mini
- Early Access Game Demo: God of War: Ghost of Sparta (PSP)
Free Game Add-ons
- Game Discounts: Ratchet & Clank Dynamic Theme (50 percent off)
Free XMB Themes
- UFC Undisputed 2010 TUF Unlock Key
- Warhawk Booster Combo
Free Media: Qore September Issue
- Warhawk Dynamic Theme
- Mystical Fractals Theme
Last Chance, Get Them While You Can
- Early Access Game Demo: TerRover
- Free Offers to PlayStation Plus Subscribers: Minis: Aero Racer (original price � $2.99); Themes: Nebula Tunnels (original price � $1.99); Qore: August Episode (original price � $2.99)
- Discount Offers to PlayStation Plus Subscribers: Wipeout Fury HD DLC � 20% Off (PlayStation Plus Offer � $7.99, regular price � $9.99); High Velocity Bowling � 50 percent Off (PlayStation Plus Offer � $5.00, regular price � $9.99); Uncharted Eye of Indra comic bundle � 50 percent Off (PlayStation Plus Offer � $1.25, regular price $2)
Coming soon to PlayStation Plus: Swords & Soldiers, Red Faction: Battlegrounds beta
Sony has updated the US PS Blog to members a heads-up on what’s coming to PlayStation Plus on September 21.
Get it all after the break.
According to Sony, the next update is “one of the biggest since the launch of PlayStation Plus back in June”.
Here’s what all you’ll get:
Free Games
Zen Pinball
Echoes – minis
Syphon Filter 3 – PS One
Early Access Game and Demo: Sword & Soldiers
Free Game Add-on: High Velocity Bowling – Move Compatibility Add-On
Free Themes: Shades of Autumn Theme
Discounts
Cuboid (50 percent off)
Savage Moon (50 percent off)
LittleBigPlanet: Monster Costume Pack (50 percent off)
Discounted PS One Games
PS One Imports
Cho Aniki
Gaiaseed
Free Avatars
LittleBigPlanet Avatar – Hugo
LittleBigPlanet Avatar – Marvin
Get Them While You Can – Coming down on September 21:
Free Offers to PlayStation Plus Subscribers
Mushroom Wars
2Xtreme
VEMPIRES – minis
Discount Offers to PlayStation Plus Subscribers
Soldner-X2: Final Prototype – 30% Off (PlayStation Plus price $9.09, regular price $12.99)
Soldner-X: Himmelstrummer & Soldner-X2: Final Prototype Bundle (PlayStation Plus price $10.79, regular price $17.99)
Not a bad update at all, really,
Get more information on the US PS Blog.
Intrebare pentru cei care au cumparat PS Plus pe 3 luni: care-s concluziile, acum, la finalul celor 3 luni?
Mai continuati abonamentul? Sunteti multumiti de continutul oferit? Plusuri, minusuri?
Intreb pentru ca eu am cumparat un PS Plus UK pe 3 luni si nu prea stiu ce ar fi mai ok, sa mai platesc 3 luni sau sa-mi iau gandul de la Plus... au fost ceva Minis pe Plus pe care le-am bagat si pe PSP, plus Whipeout pe care l-am jucat cateva zile. In rest, nu prea am dat peste continut care sa-mi fie folositor (cumparasem de ceva vreme de pe Store o parte din chestiile oferite pe Plus).
Daca iti permiti se merita, ca in fond la asta se reduce totul in materie de achizitii.
Daca esti unul inebunit dupa theme si avatare, intr-un an cheltui cel putin 10% din abonamentul Plus numai pe asa ceva.
Ca sa nu mai vorbim de jocurile gratis. Intr-un an eu zic ca prinzi 2, 3 jocuri de calibru ca ar costa cat tot abonamentul... daca nu ai avea Plus.
Deci, ai bani in buzunar, da, se merita. Nu ai bani, nu se merita.![]()
Deja in astea trei luni am primit doua jocuri care fac cat abonamentul: Wipeout HD si Sam & Max, plus Minis, PSOne games si cred ca si LBP2 Beta tot de la Plus il am.
Imi fac abonament daca vor lansa Killzone 3 Beta doar pentru abonatii Playstation Plus.
Si cu early releasurile astea e de discutat; cu ce ma incalzeste cu adevarat pe mine daca primesc ceva pe PS Plus cu o saptamana-doua inainte de a fi pus si pentru restul, pe PS Store?
Pai 'smecheria' Plus-ului nu cred ca sta in demourile oferit mai de vreme, clar. Cel putin nu pt mine.
Daca stai si o rumegi putin realizezi ca nu e rau sa investesti intr-un abonament de un an.
Iata, istrategie zice ca a iesit chiar pe plus dupa numai 3 luni.![]()
Da, am pe 1 an si deja am luat Sam & Max (20 de lire), Wipeout HD (15 lire parca), ZEN Pinball (vreo 7 lire si ala) plus DLC-urile, Minis, PSOne games, care pe mine nu ma intereseaza asa de mult. Si am primit si LBP la inceput. Abonamentul a fost 40 de lire, deci am scos demult banii pe el. De la discount-uri nu am cumparat decat Wipeout HD Fury, stiam ca vor avea strategia asta de a scoate banii din add-on-uri pentru jocul care il dau gratis, dar mie imi convine, chiar daca a fost un discount de 1.50 lire pentru ca vroiam sa il iau oricum. Deci eu spun ca merita pe 1 an, mai ales ca o sa fie sigur Killzone 3 beta. Inca nu stiu daca si LBP2 Beta il am de la Plus.
Legat de LBP, vg247 zice asa, ca jucătorii cu adevărat dedicați de Little Big Planet 1, care au fost foarte activi pe parcursul celor doi ani de la lansare au primit deja beta pentru Little Big Planet 2. Probabil ai fost foarte activ pe LBP1 de ai primit beta pt. 2.
VG247 Blog Archive “Really active” LBP players getting beta invites for LBP2
Am jucat in jur de o saptamana vara asta. Posibil din cauza asta sa fi primit, dar stiu cativa oameni care au jucat mult mai mult decat mine si nu au primit.
@cryyo are dreptate, m-am uitat putin pe internet si pe mai multe forumuri si din cate am obsevat beta de la LBP2 nu are nicio legatura cu PS+. uite si declaratia oficiala a celor de la MM: "We will be sending out invitations to the LittleBigPlanet 2 beta during this week to users who’ve been really active in LittleBigPlanet (PS3™). So if you have been a busy Sackboy™ or girl then an invite might be coming your way. This decision has now been made; unfortunately we are not able to recruit any further Beta Testers at present."
LBP 2 Beta invites will be send out this week. [Update] | LittleBigLand.com
Castlevania Demo Ps Plus, PS3 News - GamerZines : Free Digital Games Magazines
Having been confirmed by a representative from Konami, PlayStation 3 owners within Europe can expect to get their first glimpse at the brilliance of Mercury Steam's latest epic, and what is in store for them ahead of its October release.
Adica doar utilizatorii de Plus o sa aiba demo-ul asta ? Nu o sa il dea mai incolo si la cei fara ?![]()
Bookmarks