Buna luna , dar tot nu reinoiesc ps+ pana nu trec la Ps4![]()
Aveti idee daca maine, pe amazon, ps plus la reducere va fi disponibil toata ziua, sau doar cateva ore ?
Multumesc.
Si acum 2 ani. Acum serios, de ce esti tu Gica Contra? Lasa-ne sa visam la reduceri chiar daca nu sunt reale.
Stie cinva pana la ce ora sunt valabile deobicei jocurile pe plus inainte de a fi schimbate? Adica am timp maine pana in 12 sa le cumpar pana vor fi schimbate cu cele pt decembrie?
Am descarcat Injustice pt PS4. Am vazut ca jocul are in jur de 20GB dar cand dau la Notification > Download Imi apare ca are 4GB. De ce oare ?
Este versiunea Demo cumva, sau este jocul full ?
Are cineva un cod PS+ de 2 zile , 7 zile ceva de genul ? Se gaseste de obicei si ca voucher in interiorul unor jocuri , stiu ca Fifa 14 avea, posibil ca aiba si Fifa 15 . Cardul pe care aveam Paypal a expirat si nu am ajuns sa-l schimb . Raman dator ...
Mi-am făcut și eu cont pe RoCum pot beneficia de PS+ care îl am pe contul de UK și pe acesta de România?
Daca vrei sa muti abonamentul de Plus de pe UK pe RO, nu se poate. Singura chestie pe care o poti face e sa cumperi din nou abonamentul pe RO sau sa astepti pana se termina cel de UK si sa treci pe RO.
Bookmarks