Nu o sa ai efectiv plus pe ro, ci doar posibilitatea sa joci MP, trebuie sa-ti faci un abonament nou pentru plus
Salut, sunt putin confuz referitor la playstation plus in situatia de fata. Tocmai am cumparat o consola ps3 super slim. Contul de PS pe care urmeaza sa il fac, daca e pe Romania si cumparat PS plus, beneficiaza de jocurile free sau momentan nu? Ca sa stiu daca fac ca la xbox, cont pe UK si aia e. Merci anticipat
Edit: adica merita in continuare sa fac pe UK sau nu
E mai avantajos pe RO decat pe UK, orice joc free care apare pe ps+ UK apare si pe RO, iar preturile la jocuri sunt ceva mai mici. In plus, poti folosi si carduri bancare.
Si subacription ps plus pot sa iau de ex de pe siteuri si sa functuoneze la niu, sau doar cu xardul direct de la ei? Merci anticipat
eu cand vreau sa vad asta ma duc pe Account (de pe PC) si ma uit la data achizitiei serviciului de plus si pe cat timp a fost...calculez si voila
Cred ca se poate vedea pe undeva si o data a expirarii..dar nu mi-am batut capul
@ragnarlodbrok23 Pe consola (PS4) te duci la Setings->PSN->Account informations->Services list->PlaystationPlus->PlaystationPlus si iti arata acolo.
Nu merg codurile deocamdata:
http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1193681
Inca nu functioneaza codurile pe store-ul de Romania. Si eu am tot incercat unele si inca nu functioneaza. Au spus asta si pe Facebook.
bun, asta inseamna ca pe viitor vor merge nu? mai astept doua zile si vedem ce si cum
Sunt jocuri free ps store de pe 6-8 decembrie ( aniversare 20 d ani). Nu stiu daca le schimba in fiecare zi dar azi sunt pt ps3 Mirrors Edge Ps4 plants v Zombies Garden Warfare si Psvita Most Wanted:-) aruncati o privire
Si ce legatura are cu PS+ ???
Nu mai postati ca sa va aflati in treaba! s-a mai postat treaba asta pe alte 3 topicuri
Bookmarks