Intrebare: Dupa ce imi expira PS+ o sa mai pot juca jocurile oferite de acesta ?
Ba da, dar daca ai Plus pe RO si te joci pe cont de UK nu poti sa urci salvările in Nor.
Eu am de vreo 3 ani Plus pe UK dar ma joc pe contul de România, nu pot sa imi urc salvările in NorPe PS3 era mai simplu, copiam salvările de pe un cont pe celălalt, apoi hop cu ele in... Nor
![]()
Va salut cu respect! Sunt nou posesor de ps3,nu am mai avut consola si as vrea sa ma ajutati cu niste lamuriri!
Am luat un pachet de la altex,zilele trecute,inca astept sa vina, ps3 slim de 500gb(exista varianta slim de 500gb?),camera ps,2 move si doua jocuri,gt5 si ceva cu sport!
1.Pot face cont de psn pe romania,acum ca exista si la noi posibilitatea asta? Il pot face acum de pe pc sau sa il fac de pe consola?Am citit undeva ca e bine sa il faci de pe consola,de aceea intreb! Mai are vreun rost sa imi fac cont de uk sau sua?
2.Nu am card de la ing,am un visa de transilvania si un mastercard de la europe bank(fosta credit bank). Credeti ca vor merge pentru achizitionarea de jocuri?
3.Ca sa pot juca impreuna cu baiatul meu in modul co-op trebuie sa existe doua conturi pe consola?
4.Am inteles ca jocurile cumparate online,se pot instala direct pe hard. Cele cumparate din magazin,nu se pot instala pe hard,adica ori de cate ori joc,va trebui sa bag dvd in consola?
Mai am eu cateva nelamuriri dar nu vreau sa va plictisesc! Sunt total afon in domeniul asta,am cumparat consola in principal pentru baiatul meu de 6 ani dar si pentru copilul din mine,sau invers
. Chiar daca am depasit varsta propice pentru jocuri ,de abia astept sa incing o partida de fotbal sau o cursa de masini cu el!
Initial am vrut sa iau xbox360 dar m-am razgandit si am achizitionat ps3. Sper sa fi facut cea mai buna alegere!
Salut
1. Compara preturile si metodele de cumparare si poti alege in felul asta store-ul potrivit pentru tine. Pentru unii e mai convenabil pe o tara straina, pentru altii nu.
2. Visa de la Transilvania va functiona 100%, testat de mine.
3. Nu
4. Corect
Nu exista varsta limita. Bafta!
O mica observatie la punctul 4. Intr-adevar majoritatea jocurilor nu se instaleaza pe HDD, sau se instaleaza partial, dar sunt unele care se instaleaza total. Insa, obligatoriu va trebui sa bagi discul in consola pentru validare. Felicitari pentu achizitie. Pentru un pustiulica de 6 ani, ai grije ce jocuri alegi si timp limitat. Daca vezi ca reactioneaza violent in momentul cand pierde sau nu-i iese ceva, ascunzi consola imediat. Scuze de sfaturi, dar nu ma pot abtine.![]()
Citește ce scrie in acel dreptunghi. Eu cred ca vine in curand. Acest mail l-am primit acum pt reînnoire PS Plus deși eu am PS Plus
LE: am înțeles ce spui, vom vedea, nu ar fi prima data când dau un mail de genul asta. Chiar daca jocul e nou, sa nu uitam de problemele lui. Poate in februarie sau martie
Buna. Am vrut sa pun bani pe cont psn roman dar nu a lasat. Am incercat cu Maestro card de la BRD. Restul e bine dar mereu scrie ca card number invalid/error. Am scris bine, si tot nu functioneaza. Ceva ideie? Sau trebuie cardvVisa sau MasterCard?
Azi am fost la raiffeisen bank si am comandat un MasterCard. Sper ca cu asta o sa pot incarca contul meu psn roman.
Bookmarks